Zaujímavosti o referátoch
Alkohol, cigarety a mladí ľudia
28.07.2012
joujou
Reagovať
.........
Cele toto je picovina..trapny clanok..nic o tychto veciach nevies..
09.02.2011
Thomee
Reagovať
:D:D:D
Slecna si este mlada a na take veci ako je alkohol a fajcenie este nemas nazor, taktiez je to uvaha cize tvoj nazor a na ten ti nikto nemoze sahat, ale nehodi sa to na stranku o referatoch lebo je tam strasne vla hluposti. Mne to osobne prislo skor ako zalovanie ucitelovi na svojich spoluziakov. Z toho referatu e az citit ze v triede si jasny outsider a toto mi prislo ako liecenie si svojho komplexu menejcennosti.Fakt ako nazor moze byt ale tu sa to vobc nehodi.
09.03.2009
discoprinces
Reagovať
BLUD0
holka zlataa mam 15rokow ako ty ale tieto nazory twoje su totalne odweci...
11.06.2008
jaa
Reagovať
blbost
jaka blbost ..asi si nikdy nepila .....napriklad ja to nerobim aby som sa ozral ale pre chut .....a nci mi to nezhorsuje...trapny referat
20.12.2007
ywca
Reagovať
........
tak pozri holka jediné čo ťa zachránilo je tá veta na konci... Áno, si ešte dieťa a máš sa čo učiť! Fajčím už 10 rokov a zatiaľ nepociťujem potrebu šnupat alebo si pichat niečo do žily. Povedalo to tu už veľa ľudí, záleží iba na tebe, či pri cigarete ostaneš. Neviem odkiaľ si, ale "moje" mesto je preslávené? aj tak sa to dá povedať, jednoducho kriminalitou a drogovou činnosťou... Poznám dosť ludí z týchto kruhov a môžem ti povedať, že mnohý začali najprv fetovať a až potom fajčiť. A neviem akým právom vo svojich pätnástich si dovoľuješ dávať iným rodičom za vinu to, že ich deti fajčia. Drogy... To je veľmi relatívny pojem... Drogou je aj káva a čokoláda, je ňou všetko na čo si zvykneš! a teraz sa zamysli. Si si úplne istá, že neužívaš žiadnu drogu?... a keď už riešiš to, že deti v tvojom veku fajčia a pijú tak nechápem prečo nespomenieš aj to, že dievčatá v tvojom veku majú najväčšiu tendenciu motať sa na diskotékach okolo 40 - ročných, pre nich chrenov, a ponúkať im svoje telá iba kvôli tomu aby sa mohli chváliť pred tými ostatnými...nemyslíš, že to je väčší problém ako keď si 15-ročný zapáli. Všade vo vyspelých krajinách to tak jednoducho je... Vo Švajčiarsku fajčí len 40% detí vo veku od 14-17, a ďalších 25% mimo fajčiarov húli.. a nerobia z toho cowboy-ku
23.10.2007
Ti druhi
Reagovať
a čo???
fajcim,a ajpijem a čo teraz....
moja vec....je to spatne ale ostetnych do toho pica
moja vec....je to spatne ale ostetnych do toho pica
18.01.2007
pavulka1
Reagovať
..........
Ja fajcim a viem ze je to blbý zlozvyk, ktorého sa neviem zbavit a mrzi ma to.Ale ak by vas to zaujimalo tak som nikdy nevypila ani kvapku alkoholu, takze som na tom hrda...aj ked fajcim...
18.01.2007
pavulka1
Reagovať
...........
Ja fajcim a viem ze je to blbý zlozvyk, ktorého sa neviem zbavit a mrzi ma to.Ale ak by vas to zaujimalo tak som nikdy nevypila ani kvapku alkoholu, takze som na tom hrda...aj ked fajcim...
18.11.2006
anonym
Reagovať
fajcenie drogy alkohol nic o tom neviete
nikdy ste nic nevyskusali tak o tom nepiste.......................
02.11.2006
alex
Reagovať
.....
nie je nic horsie ako pekna baba ktora fajci!!!! moze byt neviem aka krasna ale ked si zafajci a hned za tym sa s nou bozkavat - sa mi chce zvracat
13.10.2006
ZmK
Reagovať
hmmmm
fakt vie o tom holu piču... alkohol je dokonca tvrdšia droga ako ganja... ale dievča by malo radšej čitať knižky, a nestarať sa do veci a ktorych nič nevie... vobec sa to nezačina cigou a konči heroinom... je len na človeku či povie ano ostatnym sračkam, marihuana s tym nema nič spoločne...
13.10.2006
ZmK
Reagovať
hmmmm
fakt vie o tom holu piču... alkohol je dokonca tvrdšia droga ako ganja... ale dievča by malo radšej čitať knižky, a nestarať sa do veci a ktorych nič nevie... vobec sa to nezačina cigou a konči heroinom... je len na človeku či povie ano ostatnym sračkam, marihuana s tym nema nič spoločne...
26.09.2006
Anjika
Reagovať
fuj fajčiari
Nemám ich rada, lebo smrdia. A fajčenie škodí tiež zdraviu, zubom, pleti a fajčiari vyzerajú staršie.