Zaujímavosti o referátoch
Alkohol, cigarety a mladí ľudia
03.04.2006
Dionyzos
Reagovať
Nezmysel
Add 1. Je to cisty blud... Nema to hlavu ani patu a su tam rozpisane dost somariny
A add 2. To je kazdeho vlastna vec ci fajci alebo nje, clovek sa nesudi podla toho, ale podla inych veci thak Lubos sa zamysli nad sebou :P
A add 2. To je kazdeho vlastna vec ci fajci alebo nje, clovek sa nesudi podla toho, ale podla inych veci thak Lubos sa zamysli nad sebou :P
13.02.2006
Secko
Reagovať
Dobra p.covina
Este som asi necital vacsiu hovadinu, akou je tento referat.. mlada pisala o niecom o com ocividne nevedela ani hovno makove..
01.02.2006
Lubos
Reagovať
Nefajcite
A naco fajcite dilinovia... Kazdy kto fajci nema u mna respekt...
12.12.2005
podo
Reagovať
toto je pravda
dievca ty fakt nie si normalna......kde si videla ako fajciar potrebuje hned travu.....clovek zacne vacsinou hulit ked mu to niekto umozni ako kamosi......a nie preto ze mu cigareta nestaci....a z par slukov nemas hned zavislost....tak sa uvedom....
26.04.2005
Reagovať
myslim ze vacsinou mas pravdu no s tym ze kazdy fajciar sa stale \"posuva vyssie\" nesuhlasim aj ked sa to samozrejme stava ale .... podla mna je to blost
24.04.2005
cica
Reagovať
ma pravdu
Je jasne ze vy dospely to asi nechapete pretoze ked ste vy boli v puberte tak nieco take ako marihuana este na slovensku ani nebolo.Fakt nechapem decka ktore fajcia len preto aby zapadli do party.A tomu kurte ze takych deciek je vela a aj v mojom okoli.
19.04.2005
Rasťo
Reagovať
Uvedom sa!!!
Ty si odkial?Ved najlepsie je to ked si ides sadnut s kamaratmi do baru a popijete,no nie lidi?Nebudeme tam iba tak nasucho!Ked to vyskusas tak uvidis moja:)
10.04.2005
haha
Reagovať
jaj dievca
prid si naspat precitat co si sem popisala ked budes mat takych 18. kazdy pubertak si tymto vsetkym musi prejst, nietorych to chyti moc neskoro a prave to je divne, ked 20-rocny chalan vyvadza a ochlastava sa ako keby mal 15.
31.10.2004
---
Reagovať
-----
a este nieco, na co som pozabudol. Co do obsahovej stranky... Tvrdis, ze kazdy vo veku 15 rokov, osoba, ktora fajci resp. "pije" skonci pri drogac... To myslis vazne? Pane boze, zijeme v 21. storoci, pozri sa vokol seba, pred par rokmi, ked som bol na gympli (mimochodom fajcim asi od 16 a studujem na VS v Banskej Bystrici, ekonomicka fakulta), bol som na vymennom pobyte v Nemecku. Tam som mal moznost zistit co to je ked mladi fajcia. Nie 15 ale 12 - 13 (!)rocne, doslova deti fajcili. Takze az taku tragediu by som z toho nerobil, je to skutocne na jednotlivcovi ako "skonci".
31.10.2004
---
Reagovať
-----
Po pravde, takuto "uvahu" i ked tazko to tak nazvat by som ja osobne napisal za 3-4 minuty. Vzhladom k tomu, ze ti je 15 to nie je az tak zle, ale ten text si si mohla posnazit "mierne" poupravovat a vysledok by bol o to lepsi... Prajem ti vela stastia v dalsom pisani, ale popravde privelmi ma tvoja praca nenadchla.