referaty.sk – Všetko čo študent potrebuje
Cecília
Piatok, 22. novembra 2024

Pobox

ATLAS

Prihlásenie

@atlas.sk
Zaujímavosti o referátoch
Meno:
E-mail:
Nadpis:
Text príspevku:
26.06.2008
Pitt    Reagovať
len pre upresnenie
Rád by som upozornil na nasledujúcu nepresnosť: Neolit..."Neosídleným ostáva len barinatý Žitný ostrov... "
Je zaznamenaných niekoľko významnejších archeologických lokalít, v ktorých boli objavené nálezy z tohto obdobia: napr. sídliskové nálezy v oblasti Kéčska pusta medzi obcami Číčov a Holiare, kamenné sekery z obcí Mliečno a Veľká Paka alebo hrob v obci Pataš a pod.
02.10.2007
sarahh    Reagovať
taaaaaaaaa na dve ....
Jakooo mi to mame pisat z angliny to je na ........v anglictine sa toho napise viac ako tu na tomto jakoze referate nemam slov idem radsej na nejaky english google abo tAK
16.09.2007
...    Reagovať
Re: SUPER!!!
nadrzana z dejepisu?? :( otrasne!!
11.06.2007
Niccol    Reagovať
skoda
Keby to bolo pre ZŠ tak si to rpecitam
18.01.2007
Iwka    Reagovať
Pohodaa...aspon mam z coho odpisovat...
siice je to piičovina jak mraky...ale aspon nemusim na referat s dejepisu pisat a vyhladavat v knihach prispevky...
01.12.2004
típek    Reagovať
na piču
väčšiu kokotinu som nikdy nevidel !!!
25.01.2006
Nina    Reagovať
Re: na piču
Ona sa aspon snazila, napisala tam nieco, keby si aj ty neco napisal by mozno neuskodilo co?? ne len mat blbe poznamky ale aj napisat neco... mmh
09.01.2006
hahaha    Reagovať
Re: na piču
ty si asi myslis ze vzdy ked niekto napise nieco mudre je to picovina?ty si velka pica....
20.10.2005
katieee    Reagovať
fasaa
ja sice nemusim pisat referat ale chodim na gympel a presne toto od nas nas profak vyzaduje a v stvrtok mame z toho pisomku tak dúfam ze mi to pomoze fakt super referat pre gymnazia a aj ine skoly dakujem a vzdavam veeeelku poklonu autorovi tohto referatu papa
24.11.2004
radka    Reagovať
SUPER!!!
tento referat bol velmi skveli kedze musim pisat referat tiez o praveku veeeeeelmi mi pomoho!!!!!!!!!!!!
POTREBUJETE NIECO O PRAVEKU????
precitajte si prave tento urcite vam pomoze!!!

RADKA XXX
Copyright © 1999-2019 News and Media Holding, a.s.
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo šírenie obsahu je zakázané bez predchádzajúceho súhlasu.