referaty.sk – Všetko čo študent potrebuje
Bohdan
Sobota, 21. decembra 2024

Pobox

ATLAS

Prihlásenie

@atlas.sk
Zaujímavosti o referátoch
O konope (rétorický prejav)
Meno:
E-mail:
Nadpis:
Text príspevku:
05.05.2010
Ixaxaar    Reagovať
hovadiny
Keby ste radšej o pičovinách nepísali a knihu si prečítali, alebo robili niečo užitočnejšie.
14.01.2009
žulo    Reagovať
noooo
No v prvom rade cannabis je zakázaný na slovensku pestovat uplne a na hoci jake uceli...piste tu pekne zvasty...kazdy cannabis obsahuje ucinnu latku THC ale kazda v inim pomere...A hlavne zalezi od kultivaru..a myslim si ze pestovanie marihuany by sa urcite malo zlegalizovat...a este pre toho chlapika co pisal o liecbe cannabisom.Cannabis ma vela liecivych ucinkov..Ale vsetky su podstate iba v hlave ... hlavne aby smrtelne chori clovek neprestal zit. tak hlavne na to sa pouziva cannabis....caute a citajte pozornejsie..
10.01.2005
Niekto, kto vie viac    Reagovať
nepis o niecom, o com nevies nic...
Pestovanie Konopy Siatej, či odborne Cannabis Sativa v ziadnom pripade nieje zakazané... Preco? Konopa Siata resp.:Cannabis Sativa neobsahuje THC. Väčšinou sa vyuziva na technicke ucely...Predpokladam ze tento referat mal byt o Konope Indickej, teda Cannabis Indicus ktora obsahuje THC a teda je aj nelegalna. Takze nabuduce ked budes mudrovat si najprv nieco prestuduj , ale nie z literatury pre trapnych chudakov. Bud si konopu v zivote nevidel a nieco ci si precital alebo si ubohy fetak. Nabuduce pis o niecom, o com vies viac. Napr.: ako si zaviazat snurky na topanke...
10.03.2008
psy    Reagovať
Re: nepis o niecom, o com nevies nic...
ty si asi jebko ne? cannabis sativa ze neobsahuje THC ? si od kial dosiel z maru?
20.11.2006
Jurko    Reagovať
Preco odsudzujete canabis?
Tento clovek ktory napisal tento referat si dal tu namahu o tejto rastlinke napisat nieco nove o com nevieme.Tak preco ho nazyvat chudakom?Chudak je ten ktory ho tak nazval...podla mna pol vinikajuci...
21.11.2005
tweety    Reagovať
Re: nepis o niecom, o com nevies nic...
Neviem v akej lit. si prisiel na to ze Konope siate neobsahuje THC, dal by som Ti ho zahulit a myslim, ze by si zmenil nazor. Kazde konope obsahuje THC!!!, akurát je povolené tzv. technické konope, odroda konope siatej, kt. povovena hodnota THC je podla noriem EU 0,2%.http://www.konopa.cz/index.php?dok=0096
Referat je celkom dobry, suhlasim, az na pár prehnaností.Ale aj tak si neviem predstavit, ze by som ho prednasal v triede.
28.11.2006
karsi    Reagovať
dristy dristy
hulim konope uz sest rokov a viem o tom ze je to zakazana latka ale to co pise v tom referate su dddddrrrrrrriiiiiiisssssstttttttttyyyyy a ty ktory si myslia ze hulily raz a vedia uz vsetko tak si olizte prst a chodte sa skrit.ubohi idioti!!!!!!!!!!!!toto je zivot
15.10.2006
Petra    Reagovať
konopa
ja vam poviem takto: je tu zopar veci ktore by sa dali vyvratit a to co sa tyka tej mediciny bolo trochu prehnane.ale referat je v celku dobry a poviem vam ako dopadol na mojej prednaske......tak hulmeeeeeeee
30.10.2004
Filip    Reagovať
nic v zlom , ale s tym nemozem suhlasit
velmi sa mi NEpacila cast v ktorej auto opisuje canabis ako zazracni "vseliek". naozaj si mysli ze pri liecbe TBC , AIDS a parkinson s pomocou canabisu si pacient vyfajci jointa z canabisu ktory si vypestuje doma v kvetinaci ? o roznych ideach o super-priemyselej surovine sa nebudem ani rozpisova ...
ps : nie zakon by sa nemal zmenit je v absolutnom poriadku.
07.10.2006
Inhalant    Reagovať
Re: nic v zlom , ale s tym nemozem suhlasit
pfu, nerozumies sa tomu a si mudry ako radio na plyn, treba trochu pozornejsie citat - sativa - liecivá verzia - neobsahuje THC, ......
17.04.2006
Lydia    Reagovať
neviem co sa vam nepaci, reagujuci
Podla mna bol ten referat dobry. trochu sa v tejto oblasti pohybujem a viem, ze na Slovensku je naozaj zakazane pestovat cannabis. nateraz je povolene pestovat len semena, kedze neobsahuju THC, ale v skutocnosti je ovela viac uzitku aj z dalsich casti tejto uzasnej rastliny. Myslim ze jej pestovanie by sa malo zlegalizovat.
Copyright © 1999-2019 News and Media Holding, a.s.
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo šírenie obsahu je zakázané bez predchádzajúceho súhlasu.