referaty.sk – Všetko čo študent potrebuje
Klement
Sobota, 23. novembra 2024

Pobox

ATLAS

Prihlásenie

@atlas.sk
Zaujímavosti o referátoch
Kurt Cobain a skupina Nirvana
Meno:
E-mail:
Nadpis:
Text príspevku:
27.09.2010
sissa    Reagovať
grunge
Nirvana bola jednou z najlepšich GRUNGEových skupín tak nepoťte že to je punk...aj moj spolužiak si myslí,že je to punk....nechápem ako si niekto može mýliť grunge s punkom
17.12.2004
Pepo    Reagovať
Punk je lepší!
Len si začal a hned zle.Nirvana sa mozno zacinala punkom ale punkom nikdy nebola!A nenapisal si ze Kurt fičal na večine koncertov na heraku a bol riadny narkoman!A ta smrt je dost zahalena tajomstvom.. samovražda...vražda?Kto vie! Hudba to nebola zla ale na Punk-Oi to nikdy nemalo!!!!!!!!!!
27.12.2004
SAPPY    Reagovať
KURT COBAIN
LENZE VSETCI PISU HOVADINY LEBO NIRVANA NIE JE PUNK ROCK ALE HARD ROCK A POKIAL IDE O KURTOVU SMRT POCHYBUJEM ZE SA SAM ZABIL ALE DALA HO ZABIT COURTNEY LOVE LEBO CHCELA JEHO MAJETOK.
17.06.2005
moje    Reagovať
Re: KURT COBAIN
ja by som skor povedal ze to je grunge ....a ten chudak co pisal ze nirvana je punk tak to ma asi riadne pomylene...lebo ked uz tak maximalne chodil aj s gitaristom soundgardenu na punkove koncerty...{black flag a pod}
13.10.2005
NIRVANA    Reagovať
Re: Re: KURT COBAIN
vsetci ste mimo lebo nirvana zacinala punk-rock a skoncila grunge.podla mna sa kurt zabil sam,on to uz nezvladal,ale aj tak sa nikdy nedozvieme pravdu ale jedno stich dvoch to urcite bude-bud samovrazda alebo vrazda,_________________NIRVANA________________
08.01.2007
mato    Reagovať
Re: Re: Re: KURT COBAIN
tak toto ma rozosmialo:) co ine... mozno si tu zbran prezeral z blizka a ona nahodov vystrelila.... ked sa zastrelil bol podla mna strasne nadrogovany a ani nevedel co robi asi...
14.03.2006
sis    Reagovať
Re: Re: KURT COBAIN
nirvana je styl tzv.grunge..prechadza to punkrocku..to si myslim....
24.12.2005
ajuska    Reagovať
Re: Punk je lepší!
mozno ze punk to nebol ale bol to pravy grunge a to sa pocita punk je super vec no Nirvana............Nirvana zostane vzdy Nirvanou a nikto na nu nemal,nema a ani mat nebude suhlasis?
08.01.2007
mato    Reagovať
.:-wtf?-:.
jemine take zbytocne hadky o grundge a punku.... bleach bola jednoznacne punkova zalezitost, potom sa trocha zmiernili a presli na grundge (nevermind), takze v podstate mate pravdu vsetci :D
KURT4EVER, u live in our hearts
29.05.2006
kurt    Reagovať
sakra ved nirvana hrala grunge. GRUNGE!! to nie je punk preboha! to je zmes punku popu a metalu ale nie je tam vela punkovych prvkov. takze klud hej?
29.05.2006
kurt    Reagovať
sakra ved nirvana hrala grunge. GRUNGE!! to nie je punk preboha! to je zmes punku popu a metalu ale nie je tam vela punkovych prvkov. takze klud hej?
01.05.2006
janka13579    Reagovať
COBAIN
Kurt cobain bol svetovy spevák!!!!!!!!§ bol si SUPER,
01.05.2006
janka13579    Reagovať
COBAIN
Kurt cobain bol svetovy spevák!!!!!!!!§ bol si SUPER,
24.12.2005
ajuska    Reagovať
Nirvana not dead
Ja si myslim ze Kurt si na zivot nesiahol vlastnou rukou ale ze to bola vrazda....Kurt (Donald) Cobain bol vynimocny clovek-i ked som ho vlastne nepoznala ale jeho piesne vyvolavaju vo mne miernu aroganciu a burlivy stres je uzasny a nenahraditelny jednoducho NIRVANA not Dead!!!
23.10.2004
polly    Reagovať
N I R V A N A
LUDIA NIECO AKO MINI FUN CLUB SEM TAM SI ZAVOLAME DOHODNEME SA POJDEME NA PIVO POKECEME ZAHRAJEME NA GITARKU... ZAUJEMCI... 0915 767 321 mONCA PEACE LOWE EMPATHY.... BOH JE GAY
Copyright © 1999-2019 News and Media Holding, a.s.
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo šírenie obsahu je zakázané bez predchádzajúceho súhlasu.