referaty.sk – Všetko čo študent potrebuje
Emília
Nedeľa, 24. novembra 2024

Pobox

ATLAS

Prihlásenie

@atlas.sk
Zaujímavosti o referátoch
Meno:
E-mail:
Nadpis:
Text príspevku:
10.05.2010
jaáá    Reagovať
OMG KRITIZERKA !
Akoze sry ludia ale nikto nieje dokonaly tak co sa tu skidavate za pravopis a preklad ? a ty zlatko moje co tu tak velmi kidas ,, znalkyna dejepisu,, daj sem aj ty nejaky prispevok a mi ti ho budeme kritizovat dobre zlatino ?
12.01.2009
123    Reagovať
mvm jaky
loll lol lol lol
18.02.2008
rhs27    Reagovať
krava
krava tupa sprosta
28.01.2008
D =D    Reagovať
Re: Moja zlata!
jaqoze napis aj ty daco ked iba kritizujes!!!!!
28.08.2005
A.Z.    Reagovať
Moja zlata!
To datovanie neviem kde si zobrala, ale okolo roku 1500 BC bol Stonehenge beznadejne opusteny! Najstarsi, dreveny kruh stal na tomto mieste este v neolite, kamenna stavba je postavena v dobe medenej (eneolite), priblizne medzi rokmi 3000 az 2300 BC. Inak to mam v texte mas, ze mladsia doba kamenna, este tak vediet kedy bola, co?

Pokial ide o funkciu - preco chram ALEBO observatorium? Preco by to nemohlo byt aj to, aj to? Lebo dnes z kostolov nic nepozorujeme a v hvezdarni sa nemodlime?

Megalisticka - to je fakt dobre slovo, daj si ho patentovat moja! Kromplech to je asi daky velky plech, ze? Vyrobeny v Krompachoch? /megaliticka, kromlech/

Asi si prekladala z cestiny, trochu biedne, u nas mame grofov a nie "hrabata" - takze GROFSTVO.

Neviem, preco uvadzas architekta zo 17. stor., ktory sa pochopitelne milil, oni vtedy ficali na Rimanoch, ale to je v referate takehoto rozsahu zbytocna informacia! Radsej si mohla napisat nieco uzitocnejsie.

No a na zaver k pokusu BBC: si si ista, ze v Anglicku je pust? To sa mi zda totiz este menej pravdepodobne, ako mimozemstania! :D
23.11.2005
Ada    Reagovať
Re: Moja zlata!
Ked ju tu tak kritizujes za nespravny preklad z jazyka ceskeho, tak tebe by nezaskocilo venovat sa viac tomu slovenskemu! MYLIT sa je z tvrdym Y!!! Moja premudrela!
28.09.2006
noko    Reagovať
Re: Re: Moja zlata!
No! Stretli sa tri princezny. Jedna buzeruje druhú za preklad a druhá tretiu za pravopis! A najlepšie na tom je, že tá, čo ten preklad napísala, je v tom nevinne. Milá Aďa, keď si sa rozhodla niekoho buzerovať za pravopis, tak sa nauč, že vo vete :,,mýliť sa je z tvrdým y" , má byť ,, mýliť sa je s tvrdým y" ( 7. pád)
28.09.2006
noko    Reagovať
Re: Re: Moja zlata!
No! Stretli sa tri princezny. Jedna buzeruje druhú za preklad a druhá tretiu za pravopis! A najlepšie na tom je, že tá, čo ten preklad napísala, je v tom nevinne. Milá Aďa, keď si sa rozhodla niekoho buzerovať za pravopis, tak sa nauč, že vo vete :,,mýliť sa je z tvrdým y" , má byť ,, mýliť sa je s tvrdým y" ( 7. pád)
Copyright © 1999-2019 News and Media Holding, a.s.
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo šírenie obsahu je zakázané bez predchádzajúceho súhlasu.