Zaujímavosti o referátoch
Zamilovanost a láska
06.12.2004
barborka
Reagovať
laska
laska,tak zlozity cit...bod ta znici, alebo si ten najstastnejsi clovek na svete..prajem kazdemu aby bol milovany a miloval...
22.12.2004
lucia
Reagovať
Re: laska
barborka máš pravdu.zažila som už aj sklamanie. a to dosť bolí.ale teraz si naplno užívam zamilovanosti!
19.05.2008
saso_.)
Reagovať
co je laska??
ja ani sama neviem co je laska,podla mna sa to neda pomenovat slovami,nemozme sa jej chytit mozme ju pocitit iba srdieckom,najhorsie je ked lasku niekto predsitiera alebo ked vam niekto povie do oci ze vas lubi a nemysli to uprimne,robite si zbytocne nadeje a potom vam povie ze lubi druhu!!prava laska by mala byt naprikald to ked osobe doprajete lasku s inou:)(..to je iba blby priklad!!kazdy lasku vnima inak
06.09.2007
miky
Reagovať
laska boze laska
napisem uplne narovinu mal som vela bab ale skutocna laska hmm?o tu som prisiel teraz zmenil som sa zamiloval a snazil som sa robit vsetko pre to aby bola so mnou stastna a zaroven som robil vsetko pre to aby neodisla ziarlil som a pri tom som nemal dovod ..robil som vela veci ktore som nemal a viete kedy som to zistil?az ked ma opustila zo slovami ze ma nema uz tak rada a pritom ma milovala..co sa stalo?zabil som pekny vztah lasku milovanej osoby..preto vazte si to co mate pocuvajte co Vam partner hovori a hlavne robte kompromisi neziarlite nema to vyznam ten kdo Vas miluje Vas neopusti a ten co chce odist ..zbitocne mu davate dovod preco preto milujte a budte k partnerovi tolerantni zijeme kratko na to aby sme jeden druheho zranovali nemozeme si dovolit ten luxus prichadzat o ludi ktorych mame radi jeden nevie kedy to moze bit naposledy..
26.11.2006
lucidita
Reagovať
laska je krasna,ale aj velmi rani
myslim ze viaceri ludia nevedia najst tajomstvo ako lubit. myslia si ze lubia a pritom tuzia po inych, flirtuju az do krajnosti,prichadzaju klamstva...ja som mala 7mesacny vztah.myslela som ze on je ten prqavy,stale si aj myslim, ale kedze vychadzam z rozvedenej rodiny nevedela som prist na to ako mam urobit moju lasku stastnym.strach ze ho stratim ma priviedol ku klamstvam..velmi hlupim...ale pre mojho partnera dolezitym aj tak...niekedy najdes lasku ale robis chyby ..tie iste co vidis cele svoje detstvo...je tazke to napravit v mojej hlavicke...ale nikdy nenapravim ze moja laska ma navzdy opustila...budem ho milovat navzdy
26.11.2006
lucidita
Reagovať
laska je krasna,ale aj velmi rani
myslim ze viaceri ludia nevedia najst tajomstvo ako lubit. myslia si ze lubia a pritom tuzia po inych, flirtuju az do krajnosti,prichadzaju klamstva...ja som mala 7mesacny vztah.myslela som ze on je ten prqavy,stale si aj myslim, ale kedze vychadzam z rozvedenej rodiny nevedela som prist na to ako mam urobit moju lasku stastnym.strach ze ho stratim ma priviedol ku klamstvam..velmi hlupim...ale pre mojho partnera dolezitym aj tak...niekedy najdes lasku ale robis chyby ..tie iste co vidis cele svoje detstvo...je tazke to napravit v mojej hlavicke...ale nikdy nenapravim ze moja laska ma navzdy opustila...budem ho milovat navzdy
21.10.2006
Mgr.
Reagovať
Citácia zdroja uvádzanie bibliografie
Nechcem poučovať ale k dobrej práci patrí aj presné uvádzanie použitého zdroja-bibliografie - pozri napr.: Kauščák. D: Ako písať. Bratislava: Stimul, 1998
08.06.2006
natalia
Reagovať
tolerancia ja laska
laska je o tolerancii, a kto toto nevie lasku nikdy nespozna ked pride lebo pre lasku sa clovek meni. meni svoje vnutro na nieco plnohodnotnejsie a cistejsie ked je clovek posadnuty laskou chce byt s druhou polovickou neustale ale treba si aj uvedomit ze niekedy laska vie aj priskrtit, treba si navzajom dat aj volnost, mat stale svoj priestor okolo seba kde nam nikto nevstupi a ked sa niekto snazi narusit ho tak a to konci tak ako natukala danka, ked mas nevy tak sa daj liecit...
22.01.2005
Danka
Reagovať
nic nejde samo
Niekedy naozaj mate pocit, ze ste tretli toho praveho, no po hodine dvoch mate chut ho minimalne zabit. potom pride rano, nova nadej, on vas potesi niecim milým a poviete si, ze asi nebude az taka zruda, ako ste si mysleli vecer. Tak je to zase chvilu v pohode, kym vas znova niecim nerozuli. A tak to ide dokola, az toho blazna zvyknete a on na vas. No a ci "Zili stastne az kym nepomreli" vie len babka korenarka z rozpravky.
22.12.2004
lucia
Reagovať
konečne zamilovaná
dúfam, že po dlhom hladaní a "stiedaní " chalanov som si našla toho pravého.ludia by sa k sebe mali hodiť po všetkých stránkach ale nikdy to nemôže byť až na 100 % lebo potom to začne poriadne liezť na nervy.
Tak sa majte všetci radi!!!!!!!!
Tak sa majte všetci radi!!!!!!!!
20.12.2004
smejky
Reagovať
laska existuje
odkazujeme vsetkym ze laska existuje ,sme zamilovane uz naveky.milujeme vas NORO a PETKO
28.11.2004
Ola
Reagovať
Láska ja krásny cit
Je to krásny príspevok a myslím si, že má pravdu láska existuje a pocitujem to aj na vlasnej koži. Milujme sa a množme sa!!!!!!
01.10.2004
Martina
Reagovať
Zamilovanost a laska
Ako zistit ci je ten pravy, prava?Kazdy clovek na svete ma niekde svoju polovicku, s ktorou sa na pravom mieste a v pravy cas stretnu.Kazdy, ci vo faze zamilovanosti alebo uz v pevnej, trvalej laske ma pochybnosti, ci ta polovicka je naozaj ten pravy, prava s ktorym, s ktorou chcem prezit zvysok svojho zivota.Musia byt pochybnosti, ale nie take, ktore nam znicia vsetko na co sme cakali, alebo chceli. Laska je davat a neziadat vratit spat, tolerovat sa navzajom, ale do urcitej miery, nebyt zaslepeny.Pretoze ked vyprchne zamilovanost nastava kruta realita, kedy sa otvoria oci.Ale potom by mala laska byt aspon vzajomna ucta, respekt.Plati to najma pre manzelou, ktori uz spolu ziju urcitu dlhsiu dobu.
Netreba sa lasky bat. Je to krasny cit, ktory nas zenie dopredu, nebrzdi nas, ale posiluje, povzbudzuje, vycaruva nam usmev na tvari. Je to najkrajsie, co clovek dokaze.Rozdat sa pre druhych. Laska v nas rastie od mala.Laska k rodicom, surodencom, kamaratom a vyvrcholi az do lasky k svojmu zivotnemu partnerovi.
Netreba sa lasky bat. Je to krasny cit, ktory nas zenie dopredu, nebrzdi nas, ale posiluje, povzbudzuje, vycaruva nam usmev na tvari. Je to najkrajsie, co clovek dokaze.Rozdat sa pre druhych. Laska v nas rastie od mala.Laska k rodicom, surodencom, kamaratom a vyvrcholi az do lasky k svojmu zivotnemu partnerovi.