Zaujímavosti o referátoch
Rómska rodina
12.03.2009
ingrid
Reagovať
!!!!!!!!!!!!!
my sa o vas majoritna spolocnost nestarame tak co vi sa starate???hm???nemate nic ine na praci???adsej sa starajte kazdy sam oseba a ne o druhych!!!!kazdy clovek rom aj nerom zje tak ako chce!!a uzna za vhodne,,ale asi nemate co porabat vo volnom tak pisete referaty!ste smiesny aj z tymi vyskolenymi ciganmi ktori sa hambia za to ze su ciganmi!!!!!!
12.03.2009
ingrid
Reagovať
-----
nevem co tolko studujete nas romov,nechajte nas zit nas zivot a nepiste o nas take debility
07.08.2008
Jozef
Reagovať
Prosba
Píšem rigoróznu prácu a veľmi sa mi pozdáva táto práca prosím môžte zaslať zdroje. Vďaka
05.06.2008
Aja
Reagovať
zdroje
dobrý deň
článok je úžasný, prosím o literárne zdroje z ktorých ste čerpali. ďakujem Szőkeová
článok je úžasný, prosím o literárne zdroje z ktorých ste čerpali. ďakujem Szőkeová
05.06.2008
Aja
Reagovať
zdroje
dobrý deň, článok je úžasný, prosím vás o poskytnutie literárnych zdrojov . ďakujem
18.10.2007
Patka
Reagovať
Dobrý deň
Veľmi dobrý článok,mohli by ste mi prosím povedať z akých zdrojov ste čerpali?Vopred veľmi pekne ďakujem
10.02.2007
Kaciatko
Reagovať
zdroje
Vzhľadom na vynikajúco spracovaný referát ma zaujímajú literárne zdroje, z ktorých ste čerpali.
29.11.2006
PhDr.Anna Kasanová,
Reagovať
zdroje
Članok ma zaujal, je napisany fundovane, ako vysokoškolskeho pedagoga by ma zaujimali literarne zdroje, z ktorych Ste čerpali - učim na katedre sociálnej práce a sociálnych vied, ale aj na Ústave romologických štúdií. Dakujem - s uctou Kasanova