referaty.sk – Všetko čo študent potrebuje
Elvíra
Štvrtok, 21. novembra 2024

Pobox

ATLAS

Prihlásenie

@atlas.sk
Zaujímavosti o referátoch
Rómska rodina
Meno:
E-mail:
Nadpis:
Text príspevku:
12.03.2009
ingrid    Reagovať
!!!!!!!!!!!!!
my sa o vas majoritna spolocnost nestarame tak co vi sa starate???hm???nemate nic ine na praci???adsej sa starajte kazdy sam oseba a ne o druhych!!!!kazdy clovek rom aj nerom zje tak ako chce!!a uzna za vhodne,,ale asi nemate co porabat vo volnom tak pisete referaty!ste smiesny aj z tymi vyskolenymi ciganmi ktori sa hambia za to ze su ciganmi!!!!!!
12.03.2009
ingrid    Reagovať
-----
nevem co tolko studujete nas romov,nechajte nas zit nas zivot a nepiste o nas take debility
07.08.2008
Jozef    Reagovať
Prosba
Píšem rigoróznu prácu a veľmi sa mi pozdáva táto práca prosím môžte zaslať zdroje. Vďaka
05.06.2008
Aja    Reagovať
zdroje
dobrý deň
článok je úžasný, prosím o literárne zdroje z ktorých ste čerpali. ďakujem Szőkeová
05.06.2008
Aja    Reagovať
zdroje
dobrý deň, článok je úžasný, prosím vás o poskytnutie literárnych zdrojov . ďakujem
18.10.2007
Patka    Reagovať
Dobrý deň
Veľmi dobrý článok,mohli by ste mi prosím povedať z akých zdrojov ste čerpali?Vopred veľmi pekne ďakujem
13.09.2007
jana liskova    Reagovať
lit.zdroje
dobrý článok, napisali by ste zdroje prosím? Dakujem
10.02.2007
Kaciatko    Reagovať
zdroje
Vzhľadom na vynikajúco spracovaný referát ma zaujímajú literárne zdroje, z ktorých ste čerpali.
29.11.2006
PhDr.Anna Kasanová,    Reagovať
zdroje
Članok ma zaujal, je napisany fundovane, ako vysokoškolskeho pedagoga by ma zaujimali literarne zdroje, z ktorych Ste čerpali - učim na katedre sociálnej práce a sociálnych vied, ale aj na Ústave romologických štúdií. Dakujem - s uctou Kasanova
Copyright © 1999-2019 News and Media Holding, a.s.
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo šírenie obsahu je zakázané bez predchádzajúceho súhlasu.