Zaujímavosti o referátoch
Rreklama naša každodenná (fejtón)
15.05.2008
Zuzulka
Reagovať
uuuuzas
phaaaaaaaaana, tak to bol fakt super fejton, no ani neviem co na to povedat, proste uzasne, nic lepsie som asi ani necitala,a uz som toho dost precitala......mat tvoje napady :-))), som sa aj dost na tom zasmiala, uzasne........gratulujem za taky fajnovy vytvor
25.10.2007
strikocka
Reagovať
ajhaaa
mno je to ok paci sa mi to a aj som sa zasmiala nepochopim ludi kt. vedia nieco take napisat
06.07.2007
MIA
Reagovať
ODPISANE
Tento fejton je odpisany zo starej dobrej Slovenky. Autorsky zakon ti nic nehovori???
30.05.2007
zuzanka
Reagovať
haluška:-)
boli to riadne hefty..super..taky dobry fejtonik som este necitalaaaa:-)
13.05.2007
sevca
Reagovať
Haluzaa
Nasa ucitelka to citala pred celou triedou..ze jedne ziak to napisal..hehe cize stiahntue z netu..a povedala ze dost vydarena praca ixix:)velmi pekne
13.05.2007
sevca
Reagovať
Haluzka
Nasa ucitelka to citala pred celou triedou..ze jedne ziak to napisal..hehe cize stiahntue z netu..a povedala ze dost vydarena praca ixix:)velmi pekne
03.05.2007
mardybum
Reagovať
Famozne
Vyborne zhrnutie a zosmiesnenie vsetkych tych reklam na p.Prvy fejton na nete na ktorom som sa fakticky zasmial.Menej originalne ale vyborne zostylizovane a napisane.snad ma to inspiruje na sloh v skole.diki za pobavenie.
03.05.2007
awanen41
Reagovať
Famozne
Vyborne zhrnutie a zosmiesnenie vsetkych tych reklam na p.Prvy fejton na nete na ktorom som sa fakticky zasmial.Menej originalne ale vyborne zostylizovane a napisane.snad ma to inspiruje na sloh v skole.diki za pobavenie.