referaty.sk – Všetko čo študent potrebuje
Cecília
Piatok, 22. novembra 2024

Pobox

ATLAS

Prihlásenie

@atlas.sk
Zaujímavosti o referátoch
Moulin Rouge ( kritika filmu )
Meno:
E-mail:
Nadpis:
Text príspevku:
01.02.2007
Potapanec    Reagovať
Nooo jako necum
Haaaa tento film sem nevidela a jako vubec mi to nevadi a chcete tu kritiku_? Takl ja vam ju mse napisu ja vim ze umre hlavni hrdinka a to je pkene na nic......jako vite jak ona ale je blba ze nezrala a ze byla anorekticka a ten herec co ju tam ocicmaval byxl pekne uslintanej protoze me ocucal taky fuuuuuj lidi to je des ani zuby si nevycistil to je ale narez hahaha.......njj to cumite vid co ja vim a kdo si u toho poplakal tak si pridte ke mne pro kapesnicek jooo? A jako davejte pozor na tu hudbu v tom filmu ta je totiz desna jako ja z ni neslkysim na jedno ucho to je desne ze jako dostala sem opd pojistovny jenom 10 000kc no za to nic nekoupim v dnesni dobe ze?? No neni divu auta uz stojej aj 2 0000 0 00 0 0 ha a ja jezdim porad skodovkou....protoze opel sem nabourala noo muzete na me usporadat sbirku jesi chcete ale nebudu vas nutit tak papapa ja se louciiiim!! A neposilam vam pusinku protoze byhc dostala jeste opar fujka
26.12.2005
Janka    Reagovať
Filmový zážitok
slová autora môžem len potvrdiť, po videní tohto filmu som z jeho dynamickosti a pestrosti mala miestami zmiešané pocity ale prežila som skutočne neobyčajný kinematografický zážitok.nicole kidman predviedla perfektný výkon a ani ostatní herci nezaostávali.tento film skutočne vrelo odporúčam
Copyright © 1999-2019 News and Media Holding, a.s.
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo šírenie obsahu je zakázané bez predchádzajúceho súhlasu.