referaty.sk – Všetko čo študent potrebuje
Katarína
Pondelok, 25. novembra 2024

Pobox

ATLAS

Prihlásenie

@atlas.sk
Zaujímavosti o referátoch
Biela stužka (umelecké rozprávanie)
Meno:
E-mail:
Nadpis:
Text príspevku:
13.01.2010
Lilina    Reagovať
-----------
dá sa, ale chýbajú tam určité prvky, ktoré patria do rozprávania.....
25.10.2009
dad    Reagovať
hmmmmmm
priemerné
10.03.2008
co ste a zblaznili?    Reagovať
pekne
pacilo sa mi to ale nepisal to tarny...hmm...
04.02.2008
hmm    Reagovať
hambi sa
ja by som len chcela vediet ze odkial si to opisal. a nie je ti to blbe ze to niekto napise a ty sa s tym potom chvastas?...je to smutne:(((((
24.03.2007
sisisko    Reagovať
hmmmmmm
nie je ti zle ale ani ziadna slava pre mna je to dost pateticke a ako wystrihnute z knih od D.Steel
22.03.2007
nika    Reagovať
super
moc sa mi to pacilo aj ten necakany koniec ked po rozchode ju vlastne strati uz navzdy. smutne ale velmi velmi dobre
28.03.2006
Juraj Toser    Reagovať
dobra praca
ked som to cital, tak som mal hroznu chut, nabodnut Meg na svojho maleho 11cm vtaka. velmi sa mi to pacilo, len tak dalej.

P.S. uz mi stoji na tvoj dalsi umelecky opis >>>
10.04.2005
Lukson    Reagovať
len dodatok
Najskor by som sa chcel spytat, ze ci pises do novin, alebo ci pracujes v tejto oblasti, pretoze sa mi to velmi pacilo. Navstevujem este len strednu skolu a moja profesorka slovenciny ma vzdy upozornovala, aby som pisal "Myslel si, ze mu pukne srdce". Davala velky doraz na to zvratne zameno "si". Neviem ako sa to ma pisat spravne, avsak mam vyhradu k pribehu. Mohol(a) si to ukoncit inak. V momente, ked Marco sadol do auta, vedel som, ako sa tento pribeh skonci. Pad do priepasti...trocha otrepane, nezda sa? Cely ten pribeh vyznieva ako hollywoodska tragedia... Mohol(a) si to ukoncit tak, ze by sa jej podarilo uniknut, nevideli by sa napr. 15 rokov a potom by sa stretli na nejakom odlahlom mieste. Ona by bola vydata, on zenaty, mali by deti a zili stastne. Cele by to mohlo byt rozpravanie, spolocne spominanie na ten okamih, ked ho opustila a filozofovanie, ze co by mohlo byt, keby ostali spolu... Alebo vymymsli nieco originalnejsie, ved ty si autor. Mas snad nejaku fantaziu, nie?
10.04.2005
Lukson    Reagovať
celkom pekne
Celkom pekna praca, zaujimavo spracovana. Dodrzala si vsetky znaky rozpravanie, pribeh ma uputal a precital som si ho az do konca...
Copyright © 1999-2019 News and Media Holding, a.s.
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo šírenie obsahu je zakázané bez predchádzajúceho súhlasu.