referaty.sk – Všetko čo študent potrebuje
Katarína
Pondelok, 25. novembra 2024

Pobox

ATLAS

Prihlásenie

@atlas.sk
Zaujímavosti o referátoch
Sila lásky (umelecke rozpravanie)
Meno:
E-mail:
Nadpis:
Text príspevku:
22.05.2006
Lukáš    Reagovať
hrozne
horší sloh som v živote nečítal... fakt je to hrozná sračka, a to len preto, lebo neznášam meno FYLYP!
22.05.2006
Lukáš    Reagovať
hrozne
horší sloh som v živote nečítal... fakt je to hrozná sračka, a to len preto, lebo neznášam meno FYLYP!
22.05.2006
Lukáš    Reagovať
hrozne
22.05.2006
Lukáš    Reagovať
hrozne
22.05.2006
Lukáš    Reagovať
hrozne
20.05.2006
aaaaaaaaaaa    Reagovať
Referat
Super.Asi budes spisovatel. SUPER.
08.01.2006
Lululinka    Reagovať
úplne super
tak toto bolo vazne krasnee...ak si to prezila, tak vazne poklona..prezivala som cely pribeh s tebou a obcas mi vyhrkla slzickaa..naozaj prekrasne to bolo
10.04.2005
Lukson    Reagovať
Nadhera
Krasne rozpravanie, uplne som sa ponoril do pribehu a cely ho prezival s tebou...
10.04.2005
Tweety    Reagovať
Bravoo :)
Tak klobúk dolu.. presne takéto pocity zažívam aj ja .. teda to s tým ranným vstávaním. je to naozaj skvelý pocit vedieť, že ma niekto ľúbi a berie takú aká som. A som rada, že je to v tomto rozprávaní tak krásne vyjadrené.

späť späť   1  |   2   
Copyright © 1999-2019 News and Media Holding, a.s.
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo šírenie obsahu je zakázané bez predchádzajúceho súhlasu.