Zaujímavosti o referátoch
Dcérka (umelecké rozprávanie)
15.09.2007
Pavlínka
Reagovať
:-(((((((((((((((((
Bohu žial stáva sa veľa takýchto vecí :-(
Je to úžasne napísane, nevyhla som sa slzám.
Je to úžasne napísane, nevyhla som sa slzám.
25.03.2007
katka
Reagovať
pochvala
velmi zaujimave. a hlavne uplne ine, nez bezne rozpravanie. velmi sa mi to pacilo.
02.05.2006
nina
Reagovať
vyborne
poklona...............velmi dobre.........velmi
mam z toho pocit, ze je to autorom aj prezite.neviem ci je ale spravny............vyborne
mam z toho pocit, ze je to autorom aj prezite.neviem ci je ale spravny............vyborne
22.03.2006
vampiriq
Reagovať
skvele
skvele, proste skvele.. slzu ronim za skvely pocin tejto autorky.. klonim sa, vzdavam hold..
30.01.2006
demi
Reagovať
.....
Ty kokso! tak toto bola sila!!! zo začiatku ma to vôbec neupútalo, prečítala som si najprv diskusiu a nechápala som, čo týchto dvoch ľudí tak vzalo..., ale keď som si to prečítala celé... fúúúú ... neviem či to bola vlastná skúsenosť, ale bolo to podané úplne super! klobúk dolu...
10.04.2005
Lukson
Reagovať
konecne
Konecne som nasiel prave umelecke rozpravanie. Naozaj to malo nieco do seba, uvod ma uputal a uz som ten pribeh musel docitat az do konca. Nie ste nahodou spisovatelka? Ak nie, mohli by ste nad tymto povolanim realne uvazovat. Zivo som si predstavoval cely ten pribeh a v mojich hnedych, vzdy chladnych ociach, sa zrazu objavila slzicka smutku... K tomu nie co dodat...
15.02.2005
Iona
Reagovať
Nazor
Vase rozpravanie ma v sebe obrovsku citovu silu. Ak je to z vasho zivota, tak vas obdivujem, ze ste to boli schopna dat "na papier".