referaty.sk – Všetko čo študent potrebuje
Katarína
Pondelok, 25. novembra 2024

Pobox

ATLAS

Prihlásenie

@atlas.sk
Zaujímavosti o referátoch
Láska na pár dní (umelecke ...
Meno:
E-mail:
Nadpis:
Text príspevku:
01.04.2006
Marian    Reagovať
Hmm....
Noo..........skus sa v zivote venovat niecomu inemu ako pisaniu lebo to ti do **** fakt nejde!
31.03.2006
karkulka    Reagovať
nic moc
nerozumiem, co sa vam na tom tak pacilo, je to o nicom. Ziadna zapletka, ziadne vyvrcholenie deja, ziadne umelecke prostriedky- tak toto teda urcite umelecke rozpravanie nie je!
01.03.2005
katarina    Reagovať
chápem ťa
Ahoj.to čo si napísal mi pripomenulo to čo som prežila aj ja.Bolo to minulý rok na rodinnej dovolenke.Stretla som ho tam a potom som sa s ním stretávala už každý deň.Ale nastal deň odchodu a ja som sa s ním musela rozlúčiť a odvtedy som o ňom už nepočula.
22.03.2006
vamp    Reagovať
Re: chápem ťa
na tieto vase lasky mam jedinu odpoved.. a naco mame mobily? :)
14.12.2005
gwenn01    Reagovať
wawky...
tak to je fakt pekne:)))...ale nechcela by som to zazit....asi by ma ten odchod vazne zlozil...:(((
05.06.2005
Michaell    Reagovať
.....
Vyborne!!!
10.04.2005
Lukson    Reagovať
skor priemerne
Akoze toto bolo umelecke rozpravanie? Cele mi to pripadalo ako suchy opis dajakeho liecebneho pobytu. Tie gramaticke chyby som si radsej ani nevsimal, skor ako si uverejnil tuto pracu, si si ju mohol aspon spravne prepisat do elektronickej podoby, aby sa v texte nevyskytovali tie hrubky. Z tohoto tvojho diela mam skor negativne pocity. Uvod bol spracovany na takej priemernej urovni, ale jadro a zaver... O com to vlastne bolo? Co bola hlavna idea diela? "Co tim chtel autor rici." V jednom momente si bol v jedalni, odrazu si mal siestu a z nicoho nic ti na dvere zaklope dievca a chcela by magnetofon... Kde je zauzlovanie pribehu, vyvrcholenie, rozuzlenie...? Kde je pribeh? Podla mna je umelecke rozpravanie putave vyrozpravanie pribehu s vyuzitim nadhernych literarnych a basnickych prostriedkov, mohol si pouzit viac dialogov, jednoducho sa "vyriadit" na uvadzacich vetach a uvodnych popisoch... Ak by som mal ohodnotit tuto pracu, tak by si jednotku urcite nedostal...
10.04.2005
usiRev    Reagovať
Pekné, ale..
Bolo to pekný príbeh, čo sa iste stal každému, ale zišlo by sa Ti trošku pocviči5 pravopis a celkovo písanie na PC, lebo sú tam chyby ktoeé bijú do očí ako napr amlé písmenká na začiatku viet...ale veľm pekné......
10.04.2005
usiRev    Reagovať
Re: Pekné, ale..
a pardon za moje preklepy..
:D
10.04.2005
Tweety    Reagovať
No jednoducho bomba!!
Tak toto bolo naozaj pekné :)) ... vážne sa mi to páčilo!!

späť späť   1  |   2   
Copyright © 1999-2019 News and Media Holding, a.s.
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo šírenie obsahu je zakázané bez predchádzajúceho súhlasu.