referaty.sk – Všetko čo študent potrebuje
Elvíra
Štvrtok, 21. novembra 2024

Pobox

ATLAS

Prihlásenie

@atlas.sk
Zaujímavosti o referátoch
Interaktívna komunikácia
Meno:
E-mail:
Nadpis:
Text príspevku:
24.03.2009
Majka    Reagovať
Nechápem
No..tak cawte vsetci!:D..toto tu je trochu od veci..lebo si dam do googlu vihladat že čo je to interaktivna komunikacia..a mne to vihlada..ale ten text nemá nič spolocne s nadpisom!..ved tam píšu o komunikačnej spoločnosti a o dejepise atek veci..ale ved v NADPISE je predsa že interaktivna komunikacia a v texte?..nič o tom!..kks...šak ako stane sa..ale je to divne..skuste si to tu zmeniť..alebo tak dačo!...lebo je to hmm..take..od veci...nenašla som čo som chcela!....neva!:D...cawte všetci!:D)))
24.03.2009
žabiatko    Reagovať
prispevok
je to od veci preotože tam píšu a niakej spločnosti komunikačnej a nie o interaktivnej komunikaci:!!!..ale sak nevadi..len som sa nedostala k tomu co som chcela!..hm..mohli bi ste si to usporiadat a tak:D...dakujem..ale sak ok neva to!...cawte
20.01.2009
monika    Reagovať
ahojte
este neviem
09.05.2008
iipp    Reagovať
ajajaaaaaj
tak toto nem dopadlo dobre
02.05.2007
tromf    Reagovať
uvedom sa
no niekto nevie vybrať schopný nazov pre referát. ten tvoj nemá nič spoločné s inerektívnou kom.!!!!!!! akurat tak nazov
02.05.2007
ja @    Reagovať
uvedom sa
no niekto nevie vybrať schopný nazov pre referát. ten tvoj nemá nič spoločné s inerektívnou kom.!!!!!!! akurat tak nazov
10.04.2007
Ela    Reagovať
???????
čo to ma spoločne s interaktivnou komunikáciou neviem
06.10.2006
walter    Reagovať
nepouzitelnost
woe, vies o com pises? nic z tvojich prispevkov sa neda pouzit .... co si rocne decko, ze nechapes? zamysli sa nad sebou
23.05.2006
Inferno    Reagovať
KRETEEEN!!!!!!
jezis maria hladal som odpoved na to co je to interaktivna komunikacia ty dement ne prednasku z dejepisu!!! toto je dokonaly priklad toho ako sa da na 8 stranach vobec NIC nepovedat!!!!
23.05.2006
Inferno    Reagovať
KRETEEEN!!!!!!
jezis maria hladal som odpoved na to co je to interaktivna komunikacia ty dement ne prednasku z dejepisu!!! toto je dokonaly priklad toho ako sa da na 8 stranach vobec NIC nepovedat!!!!
14.12.2004
Palik    Reagovať
takdik
Ako ja to všetko chapem. O.K. Ale čo ma ten text spoločný s nadpisom? Interaktívna komunikácia? Mi moc nepomohol.
Copyright © 1999-2019 News and Media Holding, a.s.
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo šírenie obsahu je zakázané bez predchádzajúceho súhlasu.