referaty.sk – Všetko čo študent potrebuje
Katarína
Pondelok, 25. novembra 2024

Pobox

ATLAS

Prihlásenie

@atlas.sk
Zaujímavosti o referátoch
Charakteristika Slováka
Meno:
E-mail:
Nadpis:
Text príspevku:
19.11.2009
Pavla    Reagovať
Re: tak toto je utópia
presne ako vravíš
12.01.2009
robik    Reagovať
bleee
prelozit do nemciny sa vam to asi nechce,co?:D
24.11.2008
Maxik    Reagovať
Prehnana kritika
tak ked vsetci kritizujete tak skuste daco ine napisat ked ste taky slohovy inteligenti ... chel by som vidiet tu vasu poromu co by nemala ani pol strany maleho zosita ...
12.11.2008
usama22    Reagovať
sa ZoBuĎ !!!
Ten kto to písal by si mal dať dole ružové okuliare a zobudiť sa trocha :D... umreeem to musela pisat riadnaaa brzda sa zobuť. :D Nemohol som to použiť ani na domacu ulohu zo slohu lebo keby som túto utopiu v skole preciiital vsetci by ma vysmiali... :D... treba si vsimat aj tie negativne stránky !!!...
12.11.2008
usama22    Reagovať
sa ZoBuĎ !!!
Ten kto to písal by si mal dať dole ružové okuliare a zobudiť sa trocha :D... umreeem to musela pisat riadnaaa brzda sa zobuť. :D Nemohol som to použiť ani na domacu ulohu zo slohu lebo keby som túto utopiu v skole preciiital vsetci by ma vysmiali... :D... treba si vsimat aj tie negativne stránky !!!...
02.10.2007
Patrick    Reagovať
dakujem
mno akoze nieze by sa mi to nejako extra pacilo fakt je to vlemi zidealizovane ale vzhladom nato ze sa mi na zajtra nechce pisat sloh na tuto temu ti dakujem ze si to sem supla :) fakt thx
26.01.2007
lol    Reagovať
hahahaha
Haluz ale prilis nerealne
26.01.2007
lol    Reagovať
hahahaha
Haluz ale prilis nerealne
10.12.2006
mart!n    Reagovať
hmmmm
to sou keci
02.05.2006
nina    Reagovať
sorry
nechcela som to sem dat viackrat, len sa akosi neobnovovala stranka a potom to sem nahodilo viackrat
02.05.2006
nina    Reagovať
dost cudne
toto je podla mna dost cudny opis........neviem ktoru krajinu pisatel/ka opisoval ale mam vazne pochybnosti o tom ze by to mohlo byt Slovensko............Samozrejme ze su tu aj pekne veci ale autorovi by neszaskodilo dat si dole RUZOVE OKULIARE.........alebo to pisal/a pod vplyvom nejakych "mysel rozjasnujucich" latok?
02.05.2006
nina    Reagovať
dost cudne
toto je podla mna dost cudny opis........neviem ktoru krajinu pisatel/ka opisoval ale mam vazne pochybnosti o tom ze by to mohlo byt Slovensko............Samozrejme ze su tu aj pekne veci ale autorovi by neszaskodilo dat si dole RUZOVE OKULIARE.........alebo to pisal/a pod vplyvom nejakych "mysel rozjasnujucich" latok?
02.05.2006
nina    Reagovať
dost cudne
02.05.2006
nina    Reagovať
dost cudne
20.03.2006
RRR    Reagovať
tak toto je utópia
tak toto je utópia, otvorme si oči, kamaráti, žijeme v reálnom svete a nie v tomto ->
kolko slovákov dostalo nobelovku ked ich tak vychvalujes ze su zrucni mudri....atd? A moderné počítače sa nepouzívajú iba na slovensku, no a podla mna zijeme v rovnováhe s prírodou ....HAHA vacsi blbost som este v zivote nepocul :D. zobudme sa kamarati, pozri sa na 550 000 bratislavcanov - ti podla teba ziju v rovnovahe s prirodou? ja ti povim, v afrike sa zije v rovnovahe s prirodou. u nas tak pred 150 rokmi....
neskutocne
Copyright © 1999-2019 News and Media Holding, a.s.
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo šírenie obsahu je zakázané bez predchádzajúceho súhlasu.