referaty.sk – Všetko čo študent potrebuje
Klement
Sobota, 23. novembra 2024

Pobox

ATLAS

Prihlásenie

@atlas.sk
Zaujímavosti o referátoch
História Skinheads
Meno:
E-mail:
Nadpis:
Text príspevku:
10.05.2006
Mr.BUKVIČ    Reagovať
NACISTICKE PRASCE!
Oi! SKINS FOREVER WINS!
SKINS and PUNX are UNITED FOREVER SIDE BY SIDE TOGETHER!
ja len tolko, ludia si nechaju srat do hlavy tie nezmysli co davaju v TV a radiach, nemaju vlasny nazor, nemaju hrdost a o CTI ani nepoculi...MY SKINHEADS..sme uplne normalny ludia, akurat mame hole lebky,traky,bomber, boty...nemame sice moc radi policiu :D ...lubimesi vypit :)spievame si,bavime sa v uliciach,rebelujeme,sem tam bitka.ale hlavne nas zaujima RODINA,PRIATELIA,a nas oblubeny futbalovy klub. nas netrapi ziadny arijsky povod,ani podobne kraviny,ja osobne SOM SKINHEAD.a mam kamarata ktory je ,,tmavsjej pleti´´ a ked ideme spolu po ulici vidim tie primitivne pohlady ludi,ktory len cakaju kedy mu vrazim kudlu do chrbta....nasrat!
ANTIFA RULES BATOVKA!
Oi! SKINHEADS
Oi! REBELS
A.C.A.B.
14.12.2008
007    Reagovať
Re: NACISTICKE PRASCE!
Ano len utocit zo zadu a v skupinkach, ste chudaci,....
10.05.2010
Oi !...skin    Reagovať
Re: Re: NACISTICKE PRASCE!
presne ta nackovia vedia utocit len v skupinach a zo zadu nikdy nie sami. ziadne jeden na jdeneho alebo zeby sam proti dvom ale dvaja na jedneho takyx ste frajery ste nuly...
Oi skinheads For ever...!!!!
13.09.2006
Bonaparte    Reagovať
och boze preco si len dal opiciam moznost pisat a zaroven nerozmyslat
25.03.2008
Laznick    Reagovať
Re: Re: NACISTICKE PRASCE!
Och boze, preco si len dak svojpravnost tymto ludom....

Good night,White Pride!!!
http://www.youtube.com/watch?v=hWQ4HoeAEB0
23.02.2008
sedo06    Reagovať
nazdar bukvic stojim za tebou mas svatu pravdu!!!batovka skins and punk forever!!!
24.11.2006
GebyOi    Reagovať
Bukvič fajn príspevok.Ver,že stále držím pri tebe oi skinheads goooo.Bánovce stoja za Baťovkou
20.04.2010
hmm    Reagovať
World clock orange
no mechanicky pomaranc bol pecka ale skor kniha dufam ze ked si ju tam spomenula tak si ju aj citala
10.02.2010
madjoe    Reagovať
História Skinheads
co sa referatu tyka davam jednicku, je to strucne a vystizne vysvetlene vzniku skinheads...co sa niektorych primitivnych reakcii tyka je normalne ze nevzdelanci sa ozyvaju len aby dali o sebe vediet...a trochu nasrali tych, co si zase myslia ze su chytrejsi ale ich hlupe reakcie na prispevky idiotov svedcia o tom, ze su sami idioti ... vsetci ste idioti, len ja som lietadlo :)
24.01.2008
metal nazi    Reagovať
deticky
jaj boze debilny antifaci co vy mate s tym ze by nas hitler vivrazdil citali ste main kampf tam pise o slovakoch bral nas za spojencov za bratov za slovanov pokladal cccp vi barani mam 40 rokov a ns sa venujem od 15 uz som toho zazil dost vy viete chuj mlady nackovia skiny spojte sa len tak dalej white power
02.02.2010
whatthefack    Reagovať
Re: deticky
40 rokov hrdy slovak a, pycha naroda a gramatika nikde :D ty osloboditel :DD si akurat šašo počmáraný nič ine
24.01.2009
oi!boy69    Reagovať
ty si kokot..........nacista...postraty.....sharp je skinheads..ty kokot...
25.03.2008
Lazcnik    Reagovať
Mno na to, ze maste 40 by ste si mohli zopakovat slovensku gramatiku.
A k Mein KAmpf sa radsej ani nevyjadrujem, da sa s urcitostou povedat, ze kto to Adolfovi zozral, patrilo by sa mu navstivit psychiatricku kliniku... Najlepsie dozivotne... Ja som ho cital, len pre Vasu informaciu ;-)
Also, wach auf, lass den Scheiss und geniess dein Leben...
27.12.2009
Punker    Reagovať
NACEK FUCK
Pravdu mate uplne nackovia si bezvyznamne nuly
26.11.2009
Emil    Reagovať
?????
Bože ved to sa nedá čítať.. Realita bola iná
05.10.2009
Boris    Reagovať
Niektorí ste úplne mimo
Mám 36 rokov, žil som do svojich 24 prechodne v Anglicku a na slovensku. Ste neskutočne mimo, ako si myslíte, že skinheads sú len náckovia. Pred tým, ako sem popridávate vaše trápne komenty, prečítajte si kúsok histórie. Od 13-14 som chodieval so skins po Londýne, vyzerali sme ako debili, ale ľudia nás brali. Nikdy sme neboli nacisti. Býval som na Easter Line 23. Neskutočne chudobná štvrť a ešte chudobnejšia ulica. Tam sme žili, tam sme bojovali, tam sme boli víťazi. Pozerám sa na niektoré vaše komenty a je mi normálne do plaču, ako sú niektorí z vás zadubení. B&W Brotherhood. Oi!
31.07.2009
david    Reagovať
historia skinheads
historia skinheads
14.06.2009
pistik    Reagovať
neveim nepoznam ta a ja niesom skinheadka ale to iba male deti co su skinheadami to beru tak ze aha clovek v tmavsej pleti podmeho zabit preco nie?a hitler bol ties polo zidom ale zabijal zidov a preco vlastne hmm? ja ties nemam rada tych ciganov co v tich osadach ziju a len picuju boha ale ste jedna vec ved prvy skinheadom bol cernoch a preco niektory skinheadovia maju nieco proti ciernim lebo bielim im to zobrali
11.05.2009
Punks_Ass    Reagovať
Hitler bol nula !!!!
Hitler...Hitler....Hitler....bože !!! Každý ho vyspevujete a pri tom to bol sračka...keď už tak. Tak koho on zabil ??? KOHO ??? On mal iba plnú hubu kecov a zabíjali zaňho psychopati. Jediného človeka , kt. zabil bol on sám. On vlastne otvoril len brány psychopatom, vrazom a podobným primitívom. To je celé. On bol proste zakomplexovaný a myslel si, že je niekto. jediné, v čom ho ozaj obdivujem, že dokázal zmanipulovať takú obrovskú masu ľudí. To je celé...bože. Mám len vyjebaných 16 rokov, ale asi viac rozumu jak všetci náckovia dokopy. Strašné niečo. A inak vôvec, napríklad taký černoch môže zato, že sa narodil čierny ??? Nepoviem keby nám dali pred narodením vybrať akej farby chceme byť, ale nie....nikto nám navýber nedal a ani nikdy nedá. Je mi ozaj ľúto, že práve biela rasa je tak zvrátená. Ak si dobre všimnete, tak všetko zlo na zem priniesli bieli. KEDY SA KONEČNE PRESTANETE VYVYŠOVAŤ NAD OSTATNÝMI ?!!!! STE ÚBOHÍ !!!!
28.02.2009
Aľa    Reagovať
tupé hlavy vygumované
ten debilný Hitler mohol povedat že nás bral za spojencov ale to bolo len pre to aby nás mohol ovládat. A keby sme boli až taký spojencovia jeho by nevyvraždil polovičku Slovenska...
09.02.2009
fred perry    Reagovať
trochu rozumu do toho
vidim, ze vacsina z vas to ma sakra pomylene.....SKINHEADS nikdy neboli nackovia...vznikli na zaklade jamajskej kultury...cize na zeklade cernochov....akurat prisli kokoti ako ian stuart, ktory maju na svedomi to, ze nackovia prebrali nas vyzor....a preto nam kazia meno....
SKINHEADS AGAINST RACIAL PREJUDIECE
14.12.2008
atlass    Reagovať
ste chory a ubohy chudaci skinheads
14.12.2008
Stalin    Reagovať
RE: sieg heil!!!
musim ti povedat ze si fajni klacek, Hitlera nechaj Hitlerom, keby si zil v tej dobe tak on by ta nenechal zit, to si pis. Musim ti povedat, ze si k.... caw
30.10.2008
N.00    Reagovať
debili
nechapem preco vsetci odsudzuju ludi ktory udstievaju 88 a podobne veci.Ja nepatrim ani ku jednym sice som sympatizantka ale urcite si nemyslim ze je to nieco zle.Vsetci co tu pisete o tom ze sme obycajne hoveda a vsetky tie bludy spametajte sa.Lebo ak by sme sa mali porovnavat.Tak by sme boli slusnejsi ako vy.Za to ze obcas si dame nejaky alkohol.Radsej ako debilne DROGY!a za to ze sa nam paci filozofia jedneho pana.Vam sa paci chodit s pilamy na lebkach!a ked tu newiem kto pisal ze by chcel vidiet ako by sme sa tvarili ak by sme boli na frontoch.Tak by som chcela vidiet toho cloveka v tom case by nedvihal pravicu a nebol by taky isty ako bolo vecsina nemcov!
12.09.2008
erik    Reagovať
fuck nacionalism
čaute lidičky...je moc smutne,že vôbec ludia s takým zmýšlaním fašizmu...atd.,žiju na tejto planéte..v dnešnej dobe,hoci to tak navonok nevyzerá,ale je to aj záujem niekoho s vlády a o policii ani nehovorím...tých70%urťite....bolo to aj v telke,ale na sračky a klamstva s telky,proste aby boli niečim krytý sa nedívam,lebo mi je s toho špatne....a vy nackovia ste ich zbranou a obyčajný chuji...za to vás maju....činy v prospech niekoho iného...,kto za tým tak môže byť?dlho rozmýšlať netreba..nieje to jeden človek....a,že vraj nenávidíte feťakov...ved Hitler bol sám feťák ako svina...spravili s vas svoj nastroj...,alebo slobodné zmýslanie?tak to asi ťažko...tak sa hlavne držte...klamu vas a ešte mate s toho zle a hlavne ostatný nevinný,ktorý za to nemôžu...chcu len žiť ako Vy a každý iný....zamyslite sa konečne za sebou...ked male dieta dostane taku výchovu,tak neviem kam to speje....do piče...sračky......FUCK OFF [email protected] 33 A ZAOBERAM tým 17 rokov,tak o tom niečo viem..mám rád punkS,myslím rozumovo na urovni..nemyslím mladíkov,čo si mylí,že punk je opiť sa robiť bordel a tak ...to nie....mam rád život,ludí ,zvieratá a všetko okolo nás,čo v dnešnej dobe v zaujme vlády ničime...sami a vedomky tzo robia...slepota a peniaze nás všetkých zabije a bude neskoro plakať nad rozliatým mliekom......tak lidičky hlavy hore,nie nosi......
11.06.2008
fff    Reagovať
AAAAA
PUNK´S NOT DEAD
ANARCHY
05.04.2008
MILAN    Reagovať
SKINHEADS !
Nech ZIJE Traditionals SKINHEADS No SHARP No RED No NAZI SKINHEADS ( traditionals ! )
07.03.2008
HEROIN    Reagovať
tak to bolo
Hnutie Skinheads vzniklo v Anglicku v 60. rokoch a je
spojene s "èiernou" hudbou èiže Ska a Regea.
Spojením pracujúcej mládeže, poèúvaním tejto hudby a odmietaním rasizmu
vzniklo hnutie Skinheads.
V polovici 70. rokov získal Národný Front vo Ve¾kej Británii vplyv na
èas obyvate¾stva a tým i na hnutie skinheads.
Väèšia èas skinheads však odmietla fašistické ideály, opovrhujúcimi
slobodou èloveka a nenechala sa zneuži pre ciele tejto fašistickej strany.
Zvyšok skinheadov sa zvrhol a nechal sa zláka.
Médiá potom vždy poukazovali a dodnes poukazujú len na túto
(rasistickú a fašistickú) a takisto
nesprávnu stranu skinheadského hnutia.Skutoèné skinheadské hnutie nemá
žiadnu súvislos s neofašizmom.
Fašistov považuje pre ich spoloèenské nebezpeèie za hrozbu, ktorá nesmie by
tolerovaná a nesmie ma miesto v našej spoloènosti.
07.03.2008
HEROIN    Reagovať
Re: pivecko
spraavne podporujem je to tak 1.skinhead bol cernox ax ved Fasoun by sa mal hambit skor za to ze sa nazyva skinhead ked 1 bol cernox aked je taky rasista no ne tak ked ja niekho nemam rad tak sa nebudem nazyvat ako on to len dokazuje to ze F hlavax maju nasrane nazzi je blud

1  |  2  |  3  |  4    ďalej ďalej
Copyright © 1999-2019 News and Media Holding, a.s.
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo šírenie obsahu je zakázané bez predchádzajúceho súhlasu.