referaty.sk – Všetko čo študent potrebuje
Klement
Sobota, 23. novembra 2024

Pobox

ATLAS

Prihlásenie

@atlas.sk
Zaujímavosti o referátoch
História Skinheads
Meno:
E-mail:
Nadpis:
Text príspevku:
06.06.2006
metalmanik    Reagovať
magyar?
mas pravdu:) a....nieco som zabudol :

kivancsi vagyok hogy azert mert most itt magyarul irok hany Oi! skin fog negativan reagalni es hany budos neonaci aki igazi skin-nek nevezi magat
po slovensky-som zvedavy ze preto lebo tu pisem madarsky kolko Oi! skinov bude reagovat negativne a kolko smradlavich neonacistov ktori sa nazivaju ozajstni skini budu reagovat negativne
;)
06.06.2006
metalmanik    Reagovať
magyar?

kivancsi vagyok hogy azert mert most itt magyarul irok hany Oi! skin fog negativan reagalni es hany budos neonaci aki igazi skin-nek nevezi magat
po slovensky-som zvedavy ze preto lebo tu pisem madarsky kolko Oi! skinov bude reagovat negativne a kolko smradlavich neonacistov ktori sa nazivaju ozajstni skini budu reagovat negativne
;)
06.06.2006
metalmanik    Reagovať
magyar?

;)
06.06.2006
metalmanik    Reagovať
magyar?

;)
06.06.2006
metalmanik    Reagovať
magyar?

;)
25.05.2006
bananova šupka    Reagovať
brble
skor dead,nee?ty debo:P
23.05.2006
shadow    Reagovať
punks not death
ani som to necital ale punks not
10.05.2006
Mr.BUKVIČ    Reagovať
NACISTICKE PRASCE!
Oi! SKINS FOREVER WINS!
SKINS and PUNX are UNITED FOREVER SIDE BY SIDE TOGETHER!
ja len tolko, ludia si nechaju srat do hlavy tie nezmysli co davaju v TV a radiach, nemaju vlasny nazor, nemaju hrdost a o CTI ani nepoculi...MY SKINHEADS..sme uplne normalny ludia, akurat mame hole lebky,traky,bomber, boty...nemame sice moc radi policiu :D ...lubimesi vypit :)spievame si,bavime sa v uliciach,rebelujeme,sem tam bitka.ale hlavne nas zaujima RODINA,PRIATELIA,a nas oblubeny futbalovy klub. nas netrapi ziadny arijsky povod,ani podobne kraviny,ja osobne SOM SKINHEAD.a mam kamarata ktory je ,,tmavsjej pleti´´ a ked ideme spolu po ulici vidim tie primitivne pohlady ludi,ktory len cakaju kedy mu vrazim kudlu do chrbta....nasrat!
ANTIFA RULES BATOVKA!
Oi! SKINHEADS
Oi! REBELS
A.C.A.B.
10.05.2006
haken    Reagovať
Re: SIEG HEIL!!!
88 14 18 666
10.05.2006
haken    Reagovať
dead neger
vyfajcte mi kokot vy cigani
02.05.2006
xan    Reagovať
keeeci
od megamedializovanej smrti tupeho fBA sa zacal na natlak verejnosti tvrdy boj proti NEONACISTOM = samozvanym pravicovym Skinheads, nehrajme sa na slovicka. Boj prebiehal fpodobe kukla razii na Oi! koncertox, S.H.A.R.P. koncertox atd.. zatvaranie a preverovanie ludi nosiacix boxer ci noz zo straxu pred neonacistami. xvilu na to vyhlasi clen vlady, ze treba bojovat proti lavicovo orientovanym extremistom, mysliac antiglobalistov a anarxistov, ktori povacsine tak maximalne kludne demonstruju proti Bushovej navsteve, cim vsak kazia Dzurindovi cestu do jeho riti. Vysledok celeho tohto obdobia... tuto sobotu fkrcme nad bratislavskou stanicou menom MATUS, kde sa stretava vsetko od metlakov cez sedlakov cez rastov, punkacov, Oi! a normalnych alkoholikov, zjavilo sa 20 neonacistov s baseballkami, boxermi, kudlami - strucne - baby na zem - 2 cm suvisla vrstva krvi na zemi - 15 sanitiek - 1 jediny clovek odisiel po vlastnyx s krvavym trickom, kedze sa snazil zabranit vyteceniu mozgu z hlavy svojho kamarata. na co sa tu hrame? co to tu omielame? SKINS = Oi!= S.H.A.R.P., Neonacista = fasista = Hooligan. srat na definicie vazeni, tu ide o ciny a medzi prvymi a druhymi tromi je zasadni rozdiel, nenexajte sa pomylit tym,ze oni maju zmylene pojmy. ja ix nemam, tak si spravte jasno aj vy a KONECNE raz sa uz sakra spojme PROTI a prestanme sa prizerat ako nam mlatia a zabijaju kamaratov!! Policia nespravi nic. Kazdy piaty nacek na mojom sidlisku je fizel, dalsi su papierovo sporiadani obcania. a to je LEN moje sidlisko fobrovskej Petrzalke feste vacsej Bratislave, kde este cele Slovensko. VSETCI sme z masa a kosti, ludia, zivocichy a varujem vsetkych premudrelcov, TU UZ NEJDE IBA O FARBU PLETI - TU IDE O BEZHRANICNE NASILIE, ZABIJANIE, VRAZDY, SMRT...
24.01.2005
jojo    Reagovať
len tak dalej
nahodou skíni su celkom dobry,neviem kto okrem nich by sa staral o poriadok v uliciach,neznasam fetakov a ciernych preto ich mam rad
02.05.2006
xan    Reagovať
Re: len tak dalej
od megamedializovanej smrti tupeho fBA sa zacal na natlak verejnosti tvrdy boj proti NEONACISTOM = samozvanym pravicovym Skinheads, nehrajme sa na slovicka. Boj prebiehal fpodobe kukla razii na Oi! koncertox, S.H.A.R.P. koncertox atd.. zatvaranie a preverovanie ludi nosiacix boxer ci noz zo straxu pred neonacistami. xvilu na to vyhlasi clen vlady, ze treba bojovat proti lavicovo orientovanym extremistom, mysliac antiglobalistov a anarxistov, ktori povacsine tak maximalne kludne demonstruju proti Bushovej navsteve, cim vsak kazia Dzurindovi cestu do jeho riti. Vysledok celeho tohto obdobia... tuto sobotu fkrcme nad bratislavskou stanicou menom MATUS, kde sa stretava vsetko od metlakov cez sedlakov cez rastov, punkacov, Oi! a normalnych alkoholikov, zjavilo sa 20 neonacistov s baseballkami, boxermi, kudlami - strucne - baby na zem - 2 cm suvisla vrstva krvi na zemi - 15 sanitiek - 1 jediny clovek odisiel po vlastnyx s krvavym trickom, kedze sa snazil zabranit vyteceniu mozgu z hlavy svojho kamarata. na co sa tu hrame? co to tu omielame? SKINS = Oi!= S.H.A.R.P., Neonacista = fasista = Hooligan. srat na definicie vazeni, tu ide o ciny a medzi prvymi a druhymi tromi je zasadni rozdiel, nenexajte sa pomylit tym,ze oni maju zmylene pojmy. ja ix nemam, tak si spravte jasno aj vy a KONECNE raz sa uz sakra spojme PROTI a prestanme sa prizerat ako nam mlatia a zabijaju kamaratov!! Policia nespravi nic. Kazdy piaty nacek na mojom sidlisku je fizel, dalsi su papierovo sporiadani obcania. a to je LEN moje sidlisko fobrovskej Petrzalke feste vacsej Bratislave, kde este cele Slovensko. VSETCI sme z masa a kosti, ludia, zivocichy a varujem vsetkych premudrelcov, TU UZ NEJDE IBA O FARBU PLETI - TU IDE O BEZHRANICNE NASILIE, ZABIJANIE, VRAZDY, SMRT...
02.05.2006
xan    Reagovať
02.05.2006
xan    Reagovať
29.09.2005
MORION    Reagovať
No tak toto ma naozaj pobavilo .. za posledny mesiac som videl v uliciach 4 bitky a vo vsetkych mali prsty prave vyholene hlavy (ci uz boli oi! ci skins ci kery das je mi jedno). Takze asi tak dohliadaju na ten poriadok.. a aby toho nebolo malo tak za ten isty mesiac sa ma snazili vyprovokovat 3 krat prave opat tieto vyholene individua a nikto iny sa o to ani len nepokusal.
30.11.2005
ggg    Reagovať
Re: Re: len tak dalej
Tak si asi fetka, co?
05.03.2005
SKin    Reagovať
mas pravdu len tak dale!!!!!WHITE POWER!!!!
25.04.2006
Drum_of_Pain    Reagovať
.....
aqo fuckt nechapem tychto 15 rocnych pseudo nazkov ktory si pozreli film o nackoch a myslia si zhe su nacsti nechapem ludi ako mozu uznavat hitlera ked otvorene vyhlasoval zhe treba vyhladit aj slovanov.co sa tyka tohot referatu suhlasim s nim pretoze je tam napisana jedna velka pravda skinhead nerovna sa nacista a ked to niekdo nechapem tak aloha...
10.01.2005
ROMPER STOMPER    Reagovať
SIEG HEIL!!!
Preberte sa a uvedomte si konecne ludia ktori nieste s nami ze bojujeme za nas a za slobodu!!!! Hitler je nas vodca!!! Heil!
11.01.2005
lonsda    Reagovať
heil!!!romper stomper,tak ak si ty taký ako chlapi v tom filme tak potom je to super!!!bolo by pekne keby si vsetci uvedomili pravú skutočnosť!!!dufam že nás bude čoraz viac a zvládneme to!!!zdvíhajte pravice a heilujte s nami.zakričte sieg heil večer je naš...zdravím ťa
30.11.2005
ggg    Reagovať
Re: Re: SIEG HEIL!!!
Tak, to neviem, ci by sme mali heilovat, ale urcite by mali bieli drzat spolu, lebo nas ta vyjebana cernota zaplavi , ze sa z toho nedostaneme. Takze bojujte za nas.
23.03.2006
NS NS    Reagovať
Re: Re: Re: SIEG HEIL!!!
tak tak, konecne je tu aj niekto mudri
24.08.2005
beba    Reagovať
Chlapci spamätajte sa,asi neviete kto bol Hitler.máte choré zmýšľanie a keď ste ožratí útočíte na každého kto Vám príde do cesty nie len na cigánov.
17.06.2005
tzv. Bonehead    Reagovať
Moja reakcia je uz sice "trochu" pozadu a par minut som nerozhodne vahal nad jej vyznamom ktory asi ani nema no neda mi to. Ked čítam, počujem alebo na vlastne oči vídam väčšinou smiešne reakcie väčšinou mladych "antifašistou" typu: Vy skur... náckovia! Chodťe všetci do... a podobne. Je mi do smiechu alebo to už nevnímam. Pretože to je ubohe. Tak isto je ubohe obliect si bomberu, obuť boty a rozkopat v 10 ludoch (teda v hovadskej presile) napr. 15 ročneho fetujúceho cigana niekde v nočnom spoji. Ale je to tak. Ale asi najubohejšie je pisat tu kokotiny ako Hitler je super, a 88, a rahowa a pod. To ma byt neaky boj??? Alebo čo? Boj je tam vonku...v uliciach...každy boží den... Tak sa uz prosim spamatajte! Aj ked sa to neakym soplošom (nackom) nelubi maju spoločne korene s terajšími "zradcami skins a rasy" a tam ide o tu hrdost a čest postavit sa aj presile, riskovat za kamarata zdravie, slobodu či život. Bojovať neznamena tliachať.
03.01.2006
phhantasy    Reagovať
za slobodu? aka sloboda bola za hitlera? a teraz ti chyba sloboda? zbytocne si vymyslate imaginarne konflikty a tvarite sa ako obet coho?..
12.02.2006
FredPerry18    Reagovať
Salute
celkom zaujimave citanie nieco by som pozmenil ale dalo sa to. .sem tam som sa aj nasmial.. aj tak S.A.W kde nechali? :)))
27.01.2006
---    Reagovať
Preco
Preco vravite WP a mlatite koho pride? Ci je biely, cierny, cerveny, zlty hociajky vy si vzdy nieco najdete co sa vam nepaci a preco by mal dostat na hubu. Ja len ze preco ?
03.01.2006
phantasy    Reagovať
nexapem
nexapem vas vsetkych ktori tu heilujete odusu.keby ste zili v casoch hitlera pochybujem ze by sa vam to pacilo vramci toho ake mal nazory na vsetkych slovanov..
03.01.2006
Engelchen14    Reagovať
White rose
neviem čo dodať. som renees, som na to hrdá a nehanbím sa za to. je to môj názor a to mi nikto nikdy nemôže zobrať. nezničite ideu, názor a víru...
21.12.2005
sašo    Reagovať
otvorenie oci
podla je tento clanok velmy dobre spracovany,a dufam ze otvori tym ludom ktory odsudzuju original skinheads oci..ludia si casto pletu nazi z Oi! co je dost.smutne..ze je tu az taka nevedomost co sa tochto tyka a co ma zaraza najviac ze aj vela punx nechape co robia skins na punx koncertoch to je asi vsetkoco som k tomu chcel povedat..Oi!
08.12.2005
fuck    Reagovať
??????
sice asi je zbitocne tuto nieco niekomu vysvetlovat ale ked chcete robit bordel medzi slusnymi ludmi,nehovorte si aspon tak ako si hovorite robite len hambu tym ktori toto hnutie zalozili, ktori to zalozili pre nieco uplne ine ako preferujete vy(mnohy z vas ani nevedia preco) a ktorym islo o uplne nieco ine ako ide vam.
P.S : nechapem ako mozete uznavat niekoho takeho ako bol hitler,ktory pachal take ciny ako pachal aj na vasich predkov.

späť späť   1  |  2  |   3  |  4    ďalej ďalej
Copyright © 1999-2019 News and Media Holding, a.s.
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo šírenie obsahu je zakázané bez predchádzajúceho súhlasu.