Zaujímavosti o referátoch
História Skinheads
04.11.2005
S.H.A.R.P
Reagovať
Anti-Fa
nech žiju skíni. sila a česť!!! a na nácka pesť.
skurvený fašisti nech vymru dobrý nazi mrtvy nazi.
či som biely,černy,fialový,červený,žltý-všetci sme ludia
oi oi oi!!! hned jak bude chcet nácko sieg heil a nicht rozjebme mu ksicht.
skurvený fašisti nech vymru dobrý nazi mrtvy nazi.
či som biely,černy,fialový,červený,žltý-všetci sme ludia
oi oi oi!!! hned jak bude chcet nácko sieg heil a nicht rozjebme mu ksicht.
30.11.2005
ggg
Reagovať
Re: Anti-Fa
Si kokot? Ja som sice skin neni, ale ako moze ist beloch takto proti sebe. Dobre nemusis byt agresivny voci negrom, ale aspon drz picu a neser sa proti svojim. Negri sa oslovuju bratia- drzia spolu, ale bieli su jebnuti, lebo radsej preferuju ine rasy ako tu svoju.
24.11.2005
RudeBoy
Reagovať
Marteens :oD
ja len tolko skinhead neni rasista je newiem co tu pletiete White Power to akurat mozte pouzit pri nakupowani pracieho prostriedku.. no kupil som si prawe boty dr.martens tag nech si niekto skusi powedat white power a pociti moju botu w papulke :oD pajte Ska Ska SKa
27.10.2005
cheri141888
Reagovať
Skinheads and White roses
no, fajn "referát"..
ja som renees, alebo white rose a v 60tich rokoch som nezila, takze sa rada necham poucit..
ja som renees, alebo white rose a v 60tich rokoch som nezila, takze sa rada necham poucit..
23.10.2005
bazant
Reagovať
pivecko
vy takzvani nackovia, uvedomte si ze skins nemaju s vami nic spolocne, jedine tak uces a odev ktory ste od nich aj tak prebrali, ked uz o sebe vyhlasujete ze ste skinheadi tak aspon nie nahlas, robite len hanbu pravym skins ktori nemaju nic spolocne s fasizmom a rasizmom dokonca nebit ciernych tak by nevznikli skinheads a vy nackovia zastancovia bielej rasy si hovorite skinheadi, hmmm hanbite sa
16.07.2005
RIOT
Reagovať
PRAVI SKINS
presne tak suhlasim s nazorom v referate!to je pravy skin co nenasleduje ziadneho vodcu a preto ked si nacek povie ze skin mal by ho niekto riadne vyfackat!!!!!!!!punx and skins united!!!!!!!!oi!oi!oi!ty zasranej nacku jen si bacha dej a tvrdost nasich bot si pekne vychutnej oooooi!
01.07.2005
Wolfo
Reagovať
Oi!-čistý,tvrdý životný štýl
AhOi!
Boha strasne ma trapi ked vidim takychto degradovanych hclapcov co vykrikuju SIEG HEIL!!! Alebo aj tych co vykrikuju Nacko vyjebany...Tiii nech sa medzi sebou pobiju ale nech nehaju SKINS NA POKOJI...v minule som vybalil boty na ktorych bola krv mojho kamarata...Skins bol super ale koli tymto Neonacistom sa to zmenilo na rasovy boj,vlastne na bordel ktory biju vsetkych a vsetko co sa im nepaci a nie je s nimi...Proti NS kam by som ani tak nic nemal ale nech si vytvoria vlastny odev vlastny uces nech sa od nas odlisuju a este je horzne ked SLOVAK alebo SLOvAN respektive zakrici SIEG HEIL...Vsak Hitler nas chcel zgermanizovat a ostatnych vyvrazdit jak ciganov alebo zidakov... Strasne...
Sila,Česť a na Nácka päsť !!!
Boha strasne ma trapi ked vidim takychto degradovanych hclapcov co vykrikuju SIEG HEIL!!! Alebo aj tych co vykrikuju Nacko vyjebany...Tiii nech sa medzi sebou pobiju ale nech nehaju SKINS NA POKOJI...v minule som vybalil boty na ktorych bola krv mojho kamarata...Skins bol super ale koli tymto Neonacistom sa to zmenilo na rasovy boj,vlastne na bordel ktory biju vsetkych a vsetko co sa im nepaci a nie je s nimi...Proti NS kam by som ani tak nic nemal ale nech si vytvoria vlastny odev vlastny uces nech sa od nas odlisuju a este je horzne ked SLOVAK alebo SLOvAN respektive zakrici SIEG HEIL...Vsak Hitler nas chcel zgermanizovat a ostatnych vyvrazdit jak ciganov alebo zidakov... Strasne...
Sila,Česť a na Nácka päsť !!!
10.04.2005
Kondor
Reagovať
jhhhuhhu
Drago asi nevie o com hovori. Mal by si citat viac knih co napisali skins z tej doby. (Ak ich teda zozenes). Pisali ze od kedy skins existuje od vtedy su bitky na kazdodenom poriadku. A to boli nepoliticki skins. Proste sa tlkli s kazdym kto im nesedel. Dnesny OI skins (niektori, ako asi aj ty) mi pripadaju moc mierumilovny na to aby si hovorili skins. Dnesni skins napadaju taktiez vsetkych a plus aj ciganov a to uz sa nikomu nepaci.
10.03.2005
Drago
Reagovať
Vysvetlenie
Všetky názory sú fakt "zaujímavé". Romper stomper by sa mal spamätať, lebo Hitler je pár rôčkov dead.
Nenávisť medzi pravicovými a ľavicovými skupinami je úplne normálna a preto sa k super silným výrokom jednej či druhej strany nebudem vyjadrovať.
Treba však vysvetliť jednu vec. Pravých skins je u nás veľmi málo. Tých spomínal jojo. Takí proste nevyvolávajú bitky kade chodia. Ich činnosť je dobre organizovaná a zameriava sa výhradne na určité typy "tiežslovákov". Nie sú to tie úbohé tupé hlavy, ktoré väčšinou chodia po štadionoch, opijú sa ako svine a bijú každého, kto im príde pod ruku - biely, špinavý či sfetovaný. Hrdo sa hlásia ku skinheadom, ale týmto vysoko inteligentným hlavám odkazujem, že nám robia len hanbu. Obliecť si bomber, obuť si kanady, vyholiť si hlavu - to vie každý. Ale nie každý sa pritom správa ako real skin.
Chránime Vás od špiny, tak by ste nám mohli prejaviť trochu úcty.
Nenávisť medzi pravicovými a ľavicovými skupinami je úplne normálna a preto sa k super silným výrokom jednej či druhej strany nebudem vyjadrovať.
Treba však vysvetliť jednu vec. Pravých skins je u nás veľmi málo. Tých spomínal jojo. Takí proste nevyvolávajú bitky kade chodia. Ich činnosť je dobre organizovaná a zameriava sa výhradne na určité typy "tiežslovákov". Nie sú to tie úbohé tupé hlavy, ktoré väčšinou chodia po štadionoch, opijú sa ako svine a bijú každého, kto im príde pod ruku - biely, špinavý či sfetovaný. Hrdo sa hlásia ku skinheadom, ale týmto vysoko inteligentným hlavám odkazujem, že nám robia len hanbu. Obliecť si bomber, obuť si kanady, vyholiť si hlavu - to vie každý. Ale nie každý sa pritom správa ako real skin.
Chránime Vás od špiny, tak by ste nám mohli prejaviť trochu úcty.
28.01.2005
livka
Reagovať
sloboda
SIEG HEIL! vraví za všetko. naša sloboda je to jediné čo chceme a ak si to neviete uvedomiť chodte do ....
17.11.2004
SPS
Reagovať
Nazi fuck off !
Je to na hrúzu so skínmi. Všetci nackovia a faškovia si vravia proste skíni, a pritom nevedia čo to je. Ja osobne síce nemám moc v láske ani Oi!káčov, ale nackov by som najradšej povraždil :( !
05.01.2005
lonsda
Reagovať
Re: Nazi fuck off !
ved ty to možno raz všetko pochopíš ty úbožiak!ale asi nie a ty skapeš jeblý...
05.01.2005
lonsda
Reagovať
fuck of?
na toto sa da povedat iba jedno!OI ! OI ! OI ! fuck of len tym co nechapu ze sa tu rozrasta spina a nikto s tym nic nerobi!!!hamba vam