Zaujímavosti o referátoch
Rýchlo a zbesilo (recenzia)
19.09.2004
lopko
Reagovať
kritika
priemerne herecke vykony?!Ty dvaja ziskali ocenenie najlepsia herecka dvojica v roku (asi) 2001.Ale ked to pises ty,tak asi boli len priemerny...
21.01.2005
rocawe
Reagovať
Re: kritika
Uplne s tebou suhlasin lopko. Autor referatu zrejme nepchopil hlawny zamer a podstatu filmu. Skus ist niekedy na dobry tuningovy zraz. Ked ta aspon trochu zaujimaju auta tak pochopis preco sa mi ten film tak paci. Ked nie tak sadni za PC a zahraj si neaku trpnu hru alebo si kup 10min. zlawneny listok a sup do MHD alebo do kamaratovej fabie 1.2 co ma 50koni a chodte v ustrety adrenalinu.
S pozrawom rocawe
S pozrawom rocawe
26.04.2008
devily
Reagovať
olašáčka
no kto nemá charakter čumí na koko***y.autor článku veľmi dobre vie čo píše a určite je novinár a vy ste asi sfetovaný ked ho osočujete.som žena a je to ***** a mimochodom ja som introvert aj extrovert zároven..to by ste asi nepochopili.
20.06.2007
ron
Reagovať
ked blbost nema hranice
tato recenzia je totalny odpis. ubohy cloviecik co ju napisal, nechajte ho lebo nevie co cini
15.04.2007
astra
Reagovať
to je lallo
akoze toto moze napisat negdo do sa filmu vobec nerozimie a ste vizerat mudro ale ako referat som to opisla kvalitne ale petku by som muda ...
05.02.2007
zuzu8
Reagovať
baby zblaznili ste sa?
akoze aj ja mam rada vina diesla je cool, ale ze by som si ho mala brať ako vzor?? to nie..inak tento film je skvely..skoda ze aj v dvojke nebolo to iste obsadenie hercov... okrem paula walkera..je to dobre ...
13.12.2006
ja....
Reagovať
niektorych nechapem
neviem preco ale film rychlo a zbesilo je jednym z najlepsich filmov co som videla..ti co ho kritizuju nech idu do haja..vsetky casti od 1az po 3 boli super..a este jedna vec milujem vina diesela..
26.11.2006
VRS
Reagovať
Niekto je mimo
Tuning 4ever! Toto mohol fakt napísať len slepý! (sorry) ale fakt! Fast and furious pozerám každý deň pred spaním! :-)
02.08.2006
Suki
Reagovať
Fast and the Furious
Ty si asi fanúšik do prihlúplych teenagerských filmov,keď si si dovolil napísať takúto recenziu.Rýchlo a zbesilo je sväté dielo tuningu a scenár k nemu je biblia.Vin Diesel je človek ktorého obdivujem a v podstate celý film je výborný a nemám si čo povedať s ľuďmi,ktorý ho kritizujú.Možno to hovorím preto,že som tunerka,ale tento film mi stále rozbúcha srdce na maximum.
...na tých 10 sekúnd,alebo aj menej,som slobodný...Ave Fast and the Furious...
...na tých 10 sekúnd,alebo aj menej,som slobodný...Ave Fast and the Furious...
19.11.2006
smallbee
Reagovať
Re: Fast and the Furious
vsetky tri diely o tychto autach su skvele uplen ich milujem a neviem o co ti slo ale nevadi a vam ostatnym ak sa vam pacia tieto filmy mrknite si aj film rýchle kolá je to sice o motorkach ale je to nieco podobne
18.07.2006
Share Lock Homeless
Reagovať
Akoze fakt dost dobre
Ja som videl film 242 krat a vzdy sa z neho, prepacte mi tu expresivitu, poserem! VIN by mal mat kazdy Diesel pokial to nieje pravda lopata (a hlavne nezabudnite na COC lebo to nepostavite na znacky!!!). Referencie: http://www.dfens-cz.com/view.php?cisloclanku=2004103101
18.07.2006
Share Lock Homeless
Reagovať
Akoze fakt dost dobre
Ja som videl film 242 krat a vzdy sa z neho, prepacte mi tu expresivitu, poserem! VIN by mal mat kazdy Diesel pokial to nieje pravda lopata (a hlavne nezabudnite na COC lebo to nepostavite na znacky!!!). Referencie: http://www.dfens-cz.com/view.php?cisloclanku=2004103101
18.07.2006
Share Lock Homeless
Reagovať
Akoze fakt dost dobre
18.07.2006
Share Lock Homeless
Reagovať
Akoze fakt dost dobre
27.03.2006
miska
Reagovať
vin diesel
nemilovat vina diesla????????????????????????????????????????????????NEMOZNE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BERTE SI PRIKLAD CHLAPCI :)
19.01.2006
tunerko
Reagovať
BLBOST
akoze toto co si napisal o tom filme je dobra kravina, videl som ho vyse 40 krat a stale ma to bavi a aj vsetkych ludi co poznam. este som sa nestretol s nikym komu by sa tento film nepacil a kto by mal na neho taky nazor !!! prepac ale vazne je to blbost ta recenzia !!!
03.12.2005
naiby
Reagovať
milujem
velmi sa mi paci telo vin diesla a jeho oci.ajoj :))))))))))))))))))))