referaty.sk – Všetko čo študent potrebuje
Katarína
Pondelok, 25. novembra 2024

Pobox

ATLAS

Prihlásenie

@atlas.sk
Zaujímavosti o referátoch
Dejiny tanca, balet
Meno:
E-mail:
Nadpis:
Text príspevku:
27.04.2009
user    Reagovať
nazor na vec
som hip hopovy tanecnik a tymto si aj privirabam ale chcem povedat ze balet je neodlucitelna cast tanca kazdy by mal na zaciatku tancovat balet ziska tym totiz zakladnu techniku... a navyse sa stava univerzalnym tanecnikom...balet je proste dobry..aj ked dnes uz viacej ludi robi jazz,street jazz a sceniku ...a z moderneho hlavne hip hop a disko(aj ked ja disko moc nemusim)
13.02.2009
anonym    Reagovať
STRASNE
to je strasne slabe
15.10.2008
RoxXinQa    Reagovať
:)dzivy referat
leeen su tam chyby:) noo inaaq v pohode;) dost mi pomohol....
15.10.2008
RoxXinQa    Reagovať
:)dzivy referat
leeen su tam chyby:) noo inaaq v pohode;) dost mi pomohol....
16.03.2008
?????????    Reagovať
balet je super!!!!!!!!!!!!
podla mna je balet vyborny. je nezny tanec, ktorý mozu tancovat aj chlapi (im to na podiu sekne , co?) aj baby, a dokonca aj male deti. male deti sice nie na podiu (mozno ano, to
neviem) ale aspon v tanecnej skole. pre mna je balet vyborny! doma mam aj baletne cvicky, ale to je velmi malo. alebo vlastane nie mam aj beletny dres. a viete preco to mam? lebo raz za tyzden navstevujem baletnu alebo vlastne tanecnu skolu. cau cau!!!!!!!!!!!! balet je skratka super
15.11.2007
zuzka    Reagovať
CWO??
za take prachy by si ten balet robil či teplý či nie...Podla mna je balet uzastny a chlapom to sekne byt taky nezný......
16.03.2008
?????????    Reagovať
Re: CWO??
ano mas pravdu!!! mas velku pravdu! ze im to sekne na podiu dvihat babu. CO?
12.04.2005
sasa    Reagovať
balet
nemam rada balet.nuda!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
16.03.2008
?????????    Reagovať
Re: balet
no vies co? balet je vinikajuci. Sice som na ziadnom este nebola, ale hrozne ma bavi. dokonca nan aj chodim!!!!!!!! vies? a ak je to podla teba nuda, tak si asi sprosta. prosim, neurazj sa, ale je to asi pravda!!!!!!
PREPAC!!!!!!!!!!!!!!
06.01.2008
kacena    Reagovať
tak tu je môj názor
každý ma svoj názor, a každému sa páči niečo iné... no malo by sa asi i uznať, že balet je základom každého tanca, či sa to niekomu páči alebo nie. a čo sa týka chlapov baleťákov, pokial im niekto hovorí teploši, tak sa dosť čudujem, veď keď tancuje tak kolo seba ma plno báb. a pokial chlap cíti hudbu tak je to len dobre...lepšie mať na diske pohiblivého chalana s citom pre melódiu ako chlapa, čo len stojí a chlomce...
17.12.2007
zuzka    Reagovať
sasaa
sasa a bola si uz niekedy na niakom balete aspon na 2 a ak nie tak nehovor
17.12.2007
susanna    Reagovať
balet
touto profesiou sa budem zivit uz o 3 roky a ked si myslite ze baletaci su len teplí tak ste na velkom omyle lebo z jednym baletakom prave chodim a je to uzasny clovek aj ked je baletak
11.04.2007
zanetka    Reagovať
Balet len pre teplych
Myslim si, ze balet je iba pre teplych. Chlapi nemaju co v elastakoch pobehovat po javisku. Tanec to nemusi byt len balet. Tie priteplene pohyby jednoducho k chlapom nejdu.
19.09.2007
janula    Reagovať
Re: Balet len pre teplych
to vobec nie je pravda..kazdy tanecnik nabera techniku v balete..a aj chlapi..to ze sa na to dali skor obdivujem..
18.11.2006
kristian    Reagovať
umenie
balet je druh umenia ktoremu sa musite oddat celim telom a dusou.niekto tomu chape niekto.nie.kazde umenie je krasne len niekto vidi krasu v niecom inom.ale nic proti.
27.09.2006
lellelelelelele    Reagovať
tanecccccccccc
ja mam velmi rada tanec a aj tancujem aj trochu balet ale mam rada aj hip-hop!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! a disco a aj sceniku!!!!!!!!!!!!!!!!!!
10.05.2006
mmm    Reagovať
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
balet je to najkrajsie...co moze existowat.............a to je tanec.....!!!!aj jatancujem balet...a je to krasne...ako sa mozem wyzit s hudbou...!
08.03.2006
----    Reagovať
RE:Balet
Ak sa nezaujimas o kulturu tak si proste BLBA!!!! Alebo to aspon neprejavuj na verejnosti...
Copyright © 1999-2019 News and Media Holding, a.s.
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo šírenie obsahu je zakázané bez predchádzajúceho súhlasu.