Zaujímavosti o referátoch
Chémia Deriváty uhľovodíkov, ...
24.03.2009
sisa
Reagovať
Moc nepriehladne
je to az tak nepriehladne ze sa to neda pochopit. bolo by lepsie napisat to znovu, viac toho tam a pekne priehladne.
10.04.2008
mimushka
Reagovať
propan-butan
inak keby sem niekto dal nieco o propan-butane nic by sa mu nestalo!
27.02.2008
petka00211
Reagovať
PREBOHAAA
to co je za debilina?????:DD co si si dal pol deco a thak si to písal haha fakt trapne!!:DD potom to skus nabuduce!!
03.02.2008
delphy
Reagovať
no predsa ja
myslis si,ze si nezasluzi aby ste toho cloveka urazali narozdiel od druhych mal aspon snahu nieco napisat
08.01.2008
Lucka
Reagovať
Nikdy tu nie je to čo hľadám.
Stále len okolo toho, ale žeby niečo konkrétne tak nič.
11.06.2007
286
Reagovať
Re: NUDAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Pampusik aj to ze si zalubkana do niekoho...
je len cista chemia...
je len cista chemia...
11.06.2007
286
Reagovať
Re: NUDAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Pampusik aj to ze si zalubkana do niekoho...
je len cista chemia...
je len cista chemia...
05.06.2005
kukučka
Reagovať
Neviete o čo prichádzate
Neviete o čo prichádzate! Chémia je všade okolo nás a je tou najkrajšou a najpotrebnejšou vedou. A vy dve by ste sa mali nad sebou zamysleť, lebo kdo nevie chémiu je obyčajný chudák!!!!!!!
16.05.2007
aktO"
Reagovať
Re: Neviete o čo prichádzate
debilcek/ka :D ty newis o čo prichadzas kedze mas tu tvoju hlavu strčenu v ucebnici chemie.. mozem drbat nazor nejakeho posraneho biflosKa/y kery si rieši KompleXy šprtaním...NENAVIDIM CHEMIU .... papa
01.06.2007
Aldaniel
Reagovať
ehm..
akoze, ja fakt nechapem, preco sa sem musia ryt odporcovia chemie a vypisovat tu vulgarne poznamky na vsetkych, ktorym sa paci chemia. Podla mna je to super veda, ale nebudem kecat napriklad hiphoperom do ich stylu, ked ja take veci nevyznavam.
13.04.2007
sjzuzn
Reagovať
trápne
akože fakt trápne..presne toto máme v deviatackej učebnici a aj viac.. a fakt.. za vetou sa dávajú bodky .. a pravopis strašný.. som deviatačka, ale myslím že toho viem viac jak ty.. :-/
24.01.2007
Nanuska
Reagovať
Boze!
Nic v zlom, ale pravopis ti usiel: skupinov atd. a ked uz pisem mäkcene a dlzne, tak cih budem dodrzivat a nebudem to pisat tak, ze kazde druhe slovo je vporiadku...
08.10.2006
ladybird
Reagovať
:(((((
Taky referat by som spravila aj ja bez nicoho..preboha, sak v nom nic nie je..
17.05.2006
patrick
Reagovať
niiiieeeeeeeeeeeeeee
definicie vie napisat kasdy debil ale keby ste tam dali dake vzorce aby sa to dalo pouzit ako tahak na pisomke tak to hej ale toto je onicom
16.06.2005
smilo
Reagovať
oničom
nnnnnnnnuuuuuuuuuudddddddddddddddaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
dosť bolo srandy. uplne oničom
dosť bolo srandy. uplne oničom