Zaujímavosti o referátoch
Etruské písmo
06.05.2020
Marek Kocák
Reagovať
5 TISÍC VOJAKOV A ZVYŠKY OD TRÁKIE PAMÄTI VOJAKOV MOCNÝCH SILNÝCH SLOVANOV MY A ANTI SME TITANI ITÁLIE
Etruske pismo sa da citat a aj preložiť staci nebyť debil a preložiť si co znamena ked rus povie et-rus bez nejakej väčšej lingvistickej znalosti som hned na prvy pohlad trvalo to asi sekundu pri pohlade na novilarsku stelu som nasiel slovne spojenie mediokkalati kedze pisali bez medzery slovo klat sa este vyskytuje na slovensku kalati je v sloveniji a znamena zabíjať
Cize to vetne spojenie znamena medvede zabijali a ked toto som. Dokazal ja tak aspon vidite co totu mame za hisTORIu zidovske dej-iny to jest dej co je iny potrebujeme dej co sa pisal
Post scriptum na zadnej strane je vyzobrazene ako zabíjajú medvede takze sa asi nemozem mýliť na etruské pismo sa treba pozerať ako na slovienske
Cize to vetne spojenie znamena medvede zabijali a ked toto som. Dokazal ja tak aspon vidite co totu mame za hisTORIu zidovske dej-iny to jest dej co je iny potrebujeme dej co sa pisal
Post scriptum na zadnej strane je vyzobrazene ako zabíjajú medvede takze sa asi nemozem mýliť na etruské pismo sa treba pozerať ako na slovienske