Zaujímavosti o referátoch
Úvaha o láske (maturitná písomka)
13.02.2010
Ato
Reagovať
len taký malinký dodatok
"Keď za celý život nezažijete lásku tak potom aj vaša smrť bude prázdna" .. ja len chcem dodať, že napr. ja si každý deň honím k*kot.. a preto lásku, resp. ženu mať nepotrebujem. Verte mi, je to lepšie, honiť si ko*ot každý deň, je to lepšie ako mať priateľku.
06.03.2012
l0l
Reagovať
Re: len taký malinký dodatok
:D tak takú kokotinu som v živote nepočul :D podľa mňa musí mať priateľku raz každý chalan, aj ten ktorý si honí teda ty pretože raz ťa to omrzí uvidíš a budeš chcieť zažiť niečo, čo omnoho lepšie ako honenie, teda láska k blízke j osobe a ver mi, že potom ťa to, čo robíš baviť nebude ale budeš sa venovať niečomu inému. A ak je tá holka normálna, tak zažiješ omnoho lepší pocit než je honenie :D čiže ho omočíš :D
22.03.2010
Filip
Reagovať
Láska........
mám stejný názor
a zažívám to samý
máš můj obdiv a respekt.
klobouk dolu
a zažívám to samý
máš můj obdiv a respekt.
klobouk dolu
15.03.2010
Romer
Reagovať
no este k tomu atkovi
Ato, Mam taky mensi dotaz...lubil si uz niekoho teda miloval???..alebo milujes len ten svoj delikventny vyhonok?
15.03.2010
Simona
Reagovať
krááása :)
odkaz pre Ata..... : nepochopil si celkový význam celej úvahy a úboho si to tu zakončil.....tak si hoň koľko chceš ;) s láskou to nič spoločné nemá....Je mi Ťa ľúto...!!! ;)
a k tej úvahe dokážem povedať iba toľko, že je krásna!!!!! Dostať zo seba niečo také na maturite.....máš môj obdiv!!! :) :* :)
a k tej úvahe dokážem povedať iba toľko, že je krásna!!!!! Dostať zo seba niečo také na maturite.....máš môj obdiv!!! :) :* :)
08.03.2010
Tomas
Reagovať
Klobuk dole
tak to je nieco uzastne co si dokazala napisat dojala si ma na konci k slzam perfektne:)
16.03.2009
abramovič roman
Reagovať
je to v podstate dobré
dá sa to čítať je to dobré ale v podstate je to sračka
16.03.2009
kikaaa
Reagovať
nadherneee
perfektnee,,tam je potencial na pisanie:)).kiezby sa aj mne nieco take zajtra podarilo:))
16.03.2009
kikaaa
Reagovať
fakt perfektneee
perfektnee,,tam je potencial na pisanie:)).kiezby sa aj mne nieco take zajtra podarilo:))
15.03.2009
REnuska
Reagovať
Re: FUUUUU...
hmm tak toto nenapisem aj keby som sa mala postavit na hlavu..... velmi komplikovane a v utorok mam skusky jajaaaj
12.12.2008
Eduard Schir
Reagovať
laska a zmysel zivota,?
didka zit pre lasku je sice uzasne ale casom po nejakom tom sklamani pochpis ze zmislom zivota nemoze byt laska v akej kolvek podobe ako navizanost na inu osobu tak to bolo v dectve nevedomo sa formovalo pod vplivom rodicou Tvoje Ja , mozno uz dnes mi das za pravdu vzhladom na cas kedy Tvoj prispevok vznikol ze clovek je schopny skutocne milovat iba ak on sam je sam sebou ak nie je formovany podla pocitou i ked su sucastou nasho zivota .Clovek ako jediny tvor na zemi ma vedomie seba ato jer predpokladom i hodnotnej lasky aby na seba sameho pozeral z vysky ci uz kriticky a naopak a posobil tak na svoje oklie vseobecne na kazdeho cloveka bez ohladu na to ako on vo vstahu k nam kona, to by som ja povazoval zmysel zivota v podobe ktora by mala vyjadrovat nas pozitivny vstah k inemu cloveku no samozrejme i k sebe s pozdravom Edy.
09.04.2008
SPiNN3R
Reagovať
Dojimave
je to dojimave, ale je to aj pravda! JEDNA Z NALKRAJSICH UVAH CO SOM CITAL! Naozaj klobuk dolu!
09.04.2008
SPiNN3R
Reagovať
Dojimave
je to dojimave, ale je to aj pravda! JEDNA Z NALKRAJSICH UVAH CO SOM CITAL! Naozaj klobuk dolu!
09.04.2008
SPiNN3R
Reagovať
Dojimave
29.03.2008
sandra
Reagovať
NA JEDNOTKU S HVIEZDIČKAMI
SUPEEER....na jednotku .....dakujem pomohlo mi tom ....dost...diks
17.03.2008
Patenka
Reagovať
úžasne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
je to vážne bomba.Nič lepsie som necítala je to skvelé a krásne lláska je ozaj nádherna a tu je to skvele vystihnute