Zaujímavosti o referátoch
Aký je zmysel života?
02.01.2012
milan
Reagovať
aj blbosť patrí k životu
Ked sa človek pridobní ku koňovi,tak potom z toho vychádzajú i takéto úvahy o zmysle života. A mám za to ,že ludia sa potom správajú ako "kone", -seno,voda a dobrá kobyla,a sú spokojní.
05.05.2009
Mariska
Reagovať
O co tu vlastne ide?
No nieje to jedno?Prečo nenechate tuto otazku en tak bezat nad cim sa tu zamyslate ja nechapem zivot a nerozumiem nicomu ale aj tak verim ze sa to nakoniec dozviem...ked zomriem a verim ze zivot ma nejaky zmysel inak by sme tu asi neboli no nie?...proste nechte to plavat:)
29.03.2009
kiara351
Reagovať
zivot aa smrt
uplne super je tata uvaha o zivote a smti aspon vidime aku mame smrt blisko seba!
28.03.2007
Heh
Reagovať
Nice ale REALITA JE INDE
No ano nas zivot ma zmysel ale odpoved je v BIBLII som Jehovov Svedok a viem ze svedkov kritizuju a na zaklade predsudkov odsudzuju alebo zavrhnu... ale ano BIBLIA jasne vysvetluje ze zivot ma zmysel... Zit VECNE... to bolo pravym umyslom Boha ale vzdy sa dostanu na rad kvantum otazok ako aj .. Ale ak boh existuje preco dopusta tolke utrpenie?... aj na toto ma Biblia odpoved ano Biblia je najmudrejsia kniha kedze bola in spirovana samotnym suverennym stvoritelom nasim milujucim otcom Jehovom.
20.11.2006
pEťUšA
Reagovať
SOM VERY HAPPY, A SUHLASIM S PRVOU CASTOU A STREDNOU A MOJA KAMOSKA SUHLASI SO VSETKYMI CASTAMI
NO TAKZE, JA SOM VLAStne všetko napisala v nadpise, ale to neva, bolo to v pohode, ale ta baba by sa nemala tolko zamyslat a filozofovat ako napr. moja kamoska, ktorá sedí vedla mna, vola sa Diusa a uplne s tebou suhlasi, moja mila, no nie uplne. Tak cau a pekny den a dobre sa vyspi.
05.01.2006
Monika
Reagovať
Smrt? A preco?
No, nemám slov. Mám taký pocit, ze odteraz sa budem bát pozriet vzad a nebudem mysliet na buducnost. Jednoducho budem prezivat alebo sa zbajim. Nezda sa ti to trocha zbabelé? Keby kazdý takto bral zivot a správal sa tak k nemu, asi by sme vymreli.
Hm?! Co povies? Ja by som nepovedala, za sloboda znamená SMRT.
Hm?! Co povies? Ja by som nepovedala, za sloboda znamená SMRT.
02.09.2005
doo
Reagovať
podla mna prave tie dva posledne odstavce boli najlepsie... a ked si to predstavim( nie tu smrt,a le napr. tie kone, tych ludi a tak)... proste je to super....
10.04.2005
DroJan
Reagovať
?!?!?
Začínalo to celkom dobre, ale tie posledné dva odstavce..?
To písalo dievča/žena - somovrah, čo sa sklamalo v láske?
To písalo dievča/žena - somovrah, čo sa sklamalo v láske?