Zaujímavosti o referátoch
Prečo fajčím marihuanu
12.02.2017
renata
Reagovať
proble.
Moj syn ma 14rokov dala som mu urobit test mal ho pozitivny skola ho nezaujima hygiena to uz vobec nie a stale mi uteka von ked na neho rozpravam je nervozny poradite mi
11.02.2016
slow motion
Reagovať
pravda sveta
musím podotknúť že aj plasty na karosériu áut boli vyrábané z vlákien tejto rastliny no keďže to je oveľa lacnejšie ako dnešné materiály a hlavne pevnejšie tak sa spoločnosti rozhodli tento nápad odkúpiť a zabudlo sa na to ... materiál dostal označenie nevyhovujúci (no nie je to pravda.)
Chcete vojnu ja mier ja držím jointa vy kver,
tak potom kto je tu fér kto sa chová jak zver?
Chcete vojnu ja mier ja držím jointa vy kver,
tak potom kto je tu fér kto sa chová jak zver?
12.11.2004
j @ m
Reagovať
ganja ganja
no ja hulim uz takych 15rokov a moja rada je ze s nicim sa to nema prehanat. aka kolvek cinost sposobuje navyk ak vas pohlti celych a nic ine uz vas nezaujima. nedbaly zovnajsok fanatickych vedcov je velmi podobny vzhladu fetaka:) na druhej strane existuju ludia-emocne mrtvi, zakomplexovani alebo oblbnuti spolocnostou(domestifikovani a uniformovani) ktorym by pekny vylet urcite pomohl aby nasli svoju jedinecnost. este lepsie nech skusia nejake duchovne cvicenie na cisto.
17.09.2004
veronika
Reagovať
moj nazor
ahojte ja si myslím že marihuana je v pohode podla mna nie je nic na tom ze ju ludia fajcia je to v pohode a ma priaznive ucinky na nas zdravotny stav. ja som hulila 3 roky marihuannu a teraz som prestala ale uz 9 mesiacov som cista som na to hrda no i ked viem ze hulenie je v pohode to je moj nazor mam večšinou všetkych kamaratov co hulia byvam v meste ktore je druhe po petrzalke a mame len 8000 obyvatelov verte viem o com rozpravam tak sa majte a hulte pa pa
26.08.2011
jjj
Reagovať
potheads
Marihuanu označujú za ilegal, pretože nedovolia aby ľudstvo chápalo veci, ktoré človek pochopí len s Mary Jane.
Pomáha mi s učením, robí ma šťastným a inšpiruje ma pri každej príležitosti...:)
Milujem život a milujem ako mi všetko vychádza keď som high...:)
Pomáha mi s učením, robí ma šťastným a inšpiruje ma pri každej príležitosti...:)
Milujem život a milujem ako mi všetko vychádza keď som high...:)
02.04.2010
leico
Reagovať
rastlina nad vsetky rastliny
Marihuana je sveta rastlina,mozno to znie blbo ale jeto tak.Nato priidete ked ju budete brat ako sucast zivota ktorý je tak krasny a pravdivi.Marihuana vam ukaze pravdu nic viac,jeto cudne ale tu pravdu vela ludi nepochopii.Marihuana vám vilieci mysel,ale s pametou to je uz inee haha,ale to nevadii zvikol som si.Stacii len pocuuvat co vam hovorii:D a skutkami budete s nou komunikovat:Dhaha znie to blbo ale vsetko co znie blbo je Pravda.Fajcim ju 3 roky kazdy krasny dniiik a môj zivot je veseli a svojskii.Jeto liek ale iba dusevny liek..haha a taki liek je najlepsii waa vilieci vaaam vase myslenie a vsetko co nema robit vo vasej hlave jednoducho zmyzne:Dhaha smiech je este večši liek.Ved nato sme na tom to svete..nato abi sme sa mali len dobre oto islo tomu tam Hore.A naras jetu rastlinka ktoraaa vaam to povie myslou ked vam to uz nema kto povedat..aj ked nahodou ma kto hmmm nepochopite to tak ako vaam to ulahci marihuana:D a piridete aj nato ze vela veci maa zmysel..ide skôr o ten vnuutorny zmysel.D RADOSť...
22.04.2011
Max Payne
Reagovať
Re: rastlina nad vsetky rastliny
Konecne to niekto dokazal napisat aspon trochu zrozumitelne.
Za ilegalizaciou conope nieje biznis!!!
Oni sa boja receptorov CB1 a CB2!!!
CB1 a CB2 = Vymetac diabla
Za ilegalizaciou conope nieje biznis!!!
Oni sa boja receptorov CB1 a CB2!!!
CB1 a CB2 = Vymetac diabla
06.11.2010
larry01
Reagovať
Vplyv marisky na organizmus
http://sk.wikipedia.org/wiki/Marihuana
alebo
http://www.infodrogy.sk/ActiveWeb/c/1029/nepodcenujme_konzumaciu_marihuany.html
Myslim, ze tieto nazory su relevantnejsie, nez subjektivne nazory fetakov, ktori sa chcu presvedcit, ze robia spravne. Ale ako hovorite, je to kazdeho vec. Len treba si uvedomit, ze taketo nazory mozu byt nebezpecne pre zvedavcov a len podnecovat k ich nekritickemu vyskusaniu...
alebo
http://www.infodrogy.sk/ActiveWeb/c/1029/nepodcenujme_konzumaciu_marihuany.html
Myslim, ze tieto nazory su relevantnejsie, nez subjektivne nazory fetakov, ktori sa chcu presvedcit, ze robia spravne. Ale ako hovorite, je to kazdeho vec. Len treba si uvedomit, ze taketo nazory mozu byt nebezpecne pre zvedavcov a len podnecovat k ich nekritickemu vyskusaniu...
26.10.2010
Proxion
Reagovať
konecne
Konecne moj clovek, uplne s tebou suhlasim do pismena, uplne to poynam co si pisala konyervativny nezasveteny ludia co o tom vedia draci prd nech ziju aj sto rokov ale ja zatial vnimam weed pozitivne aj ked ma to urcitu zavislost no mensie zlo jak chlast
22.02.2010
chutiMIto
Reagovať
weeed
fajcim to uz 2 roky a tak ze do mesiaca si dam 5-10 krat a vsetko ma bavi potom.
je jedno aj klasicka vojna so sedmovymi kartami je pre mna raj a bo s kamosom si dame freestyle a mam to velmi rad
je jedno aj klasicka vojna so sedmovymi kartami je pre mna raj a bo s kamosom si dame freestyle a mam to velmi rad
13.02.2010
cannabis user
Reagovať
pozitiv
ten kto si mysli ze za tuto rastlinu by som mal ist do basi ma podla mojho nazoru mozog este viac zdegenerovany ako ten kto huli 10krat za den lebo ked verite propagande statu trak to s wami je uz wazne zle a mozte nam len zavidiet ten staw ked sme HIGH pretoze po zrownani s opilostow je to celkom nieco ine co wam alkohol nikdy nemoze dat
24.01.2010
raz dva
Reagovať
THCcc
hulenie ganje je individualna zalezistost. suhlasim s tym ze kazdy by ju mal vyskusat aspon raz. je vynimocna v tom, ze akoby ste videli svoje myslienky zvnutra. marihuana zvysi akekolvek nase prezitky ci uz zle alebo dobre.
tym ludom co na ganju picuju: vyskusajte si to a nekecajte.
tym ludom ktori to davaju kazdy den: vsetkeho mierou. napr. ja davam travu raz za tyzden a iba nejake 2 sisticky aby som bol prijemne naladeny. pretoze uz som sa prehulil a poviem vam ze to nebolo prijemne. mal som stavy ze sa zblaznim, a nie je nijak mozne utiect z toho kolotoca co mate v hlave. bolo to peklo. bol som vtedy tak v pici ze som uveril v boha :D
Preto: ganja nie je nevyhnutna sucast nasho zivota iba jeho spestrenie!
tym ludom co na ganju picuju: vyskusajte si to a nekecajte.
tym ludom ktori to davaju kazdy den: vsetkeho mierou. napr. ja davam travu raz za tyzden a iba nejake 2 sisticky aby som bol prijemne naladeny. pretoze uz som sa prehulil a poviem vam ze to nebolo prijemne. mal som stavy ze sa zblaznim, a nie je nijak mozne utiect z toho kolotoca co mate v hlave. bolo to peklo. bol som vtedy tak v pici ze som uveril v boha :D
Preto: ganja nie je nevyhnutna sucast nasho zivota iba jeho spestrenie!
16.09.2009
hnede blizni
Reagovať
žuté prásky
ja bisem dal zahulit policajtom alebo nekomu takemu kdo ide proti trave, a este to neviskusal a kebi sa mu to lubilo tak potom bisem ho dokopal ze jakto ze si dal praska
25.07.2009
RasTafaRiaán..
Reagovať
je to dokonale....
toto je asi jediny referat ktory som si docital do konca...nechces to takto prist vysvetlit mojim rodicom??normalne pre mna si kralovna..ty co si to pisala bo nikdo nikdy nenapisal nic krajsie o ganji...z toho vyplyva ze mame spolocne hobbyy...niekedy by som si chce s tebou..rad zahulit
17.07.2009
stOner
Reagovať
fakt si to vystihla !!!!
akoze uplne ze klobuk dole predtym ako si to napisala fakt si to vystihla vymenovala si asi vsetky dovody pre ktore to fajcim aj ja a nechystam sa s tym v dlhsej dobe seknut !!!!
.......
este raz PERFECT !!!
.......
este raz PERFECT !!!
07.04.2009
Filky
Reagovať
super
fakt dobra uvaha ,nehulim ale niekedy skusim... ale sranda huli a napise referat...mhm fajnovo! 8D
07.04.2009
Filky
Reagovať
Re: moj nazor
a neni to nahodou nazor H16 ? ha ha ,ale je to pravda ____ zasrata spolocnost!!!
06.04.2009
Oi!
Reagovať
to co
to co za fetak pisal? marihuana mimoch. naozaj zabija mozgove bunky..este ti nehrka mozog v hlave?
20.11.2008
Rastagirl
Reagovať
Hmmmh
rastafariani maju marihuanu ako sucast nabozenstva... fajcia ju aby dosli k osvieteniu.. to ze zakazana je vlastne branenie v nabozenstve nie? to je akoby stat zakazal co si mame mysliet... a zevraj sloboda... Peace
16.10.2008
Pjotra
Reagovať
Zaujímavé
Luxusne napísané myšlienky,a skoda ze som nasla tvoj clanok az teraz :-)
No a forma celeho "referatu" ci vyslovenie nazorov a pocitov je dost v pohode... na to ze hulime tak vieme celkom aj pisat rozpravat a rozmyslat tak preco pre boha nemozeme bafkat legalne ??? to je to co mna stve... no a jasne.. ked je clovek slaby alebo neinformovany alebo len zvedavy, zbehne od travy k tvrdsim drogam mozno len preto je vsetko zakazane a zatvorene v jednej krabici s pikom a herakom smradlavym... co je smiesne... fajcim uz dlho a fajcit aj budem! :-) so..have a beautiful life..
No a forma celeho "referatu" ci vyslovenie nazorov a pocitov je dost v pohode... na to ze hulime tak vieme celkom aj pisat rozpravat a rozmyslat tak preco pre boha nemozeme bafkat legalne ??? to je to co mna stve... no a jasne.. ked je clovek slaby alebo neinformovany alebo len zvedavy, zbehne od travy k tvrdsim drogam mozno len preto je vsetko zakazane a zatvorene v jednej krabici s pikom a herakom smradlavym... co je smiesne... fajcim uz dlho a fajcit aj budem! :-) so..have a beautiful life..
12.10.2008
dža
Reagovať
childstreet
to vsetko čo si napísala..je pekne ale ako vidim tak si tam nezahrnula jednu dost podstatnu haluz,ze ked je clovek slaba osobnost a rád experimentuje,tak skuša zas nieco lepsie,a to je to od čoho sa odvija závislosť,