referaty.sk – Všetko čo študent potrebuje
Cecília
Piatok, 22. novembra 2024

Pobox

ATLAS

Prihlásenie

@atlas.sk
Zaujímavosti o referátoch
Prečo fajčím marihuanu
Meno:
E-mail:
Nadpis:
Text príspevku:
27.07.2008
Riso    Reagovať
LEGALIZE
ja fajcim marisku tez a je to bomba
04.05.2008
adka    Reagovať
be independent
jo,konecne jeden normalny nazor a clovek,ktory vie,o com hovori a nie je zavisly od prazdnych reci druhych ludi(ktori mimochodom casto ani nemaju potuchy,o com hovoria a len sa stotoznia s nazorom inych,lebo vlastny nazor vlastne nemaju)....vravite,ze sme fetaci,lebo fajcime marisku?nechcete nas poslat na odvikaciu kuru?a nechcete poslat na odvikacku aj tych,co piju kavu?alebo tych,co fajcia cigarety?zavislost si vybuduje clovek sam a aj to len psychicku..takze ked niekto ma rad zemiakove lupieky,ma rad ten pocit,ked si ich moze vychutnat a je nesvoj,ked zezje aspon jeden balik za den,tak je to v podstate zavislak,ktory by sa mal ist dat liecit od zavislosti z lupiekov,nie?toto je vase myslenie,ktore mi je podla mna trochu pritiahnute za vlasy
04.05.2008
adka    Reagovať
be independent
jo,konecne jeden normalny nazor a clovek,ktory vie,o com hovori a nie je zavisly od prazdnych reci druhych ludi(ktori mimochodom casto ani nemaju potuchy,o com hovoria a len sa stotoznia s nazorom inych,lebo vlastny nazor vlastne nemaju)....vravite,ze sme fetaci,lebo fajcime marisku?nechcete nas poslat na odvikaciu kuru?a nechcete poslat na odvikacku aj tych,co piju kavu?alebo tych,co fajcia cigarety?zavislost si vybuduje clovek sam a aj to len psychicku..takze ked niekto ma rad zemiakove lupieky,ma rad ten pocit,ked si ich moze vychutnat a je nesvoj,ked zezje aspon jeden balik za den,tak je to v podstate zavislak,ktory by sa mal ist dat liecit od zavislosti z lupiekov,nie?toto je vase myslenie,ktore mi je podla mna trochu pritiahnute za vlasy
10.03.2008
Peace_0r_die    Reagovať
smoke for freedom
dobra uvaha :D sa stotoznujem s autorkou :D:D
LEGALIZE! :D
peace
11.12.2007
wtf    Reagovať
:D:D:D
to co je za kktinu ze umrtie??? pobavilo ma to... ked to prezenes tak sa maximalne povracias alb odpadnes! sa zobud alb si chod radsej zahulit...
29.11.2007
Elited    Reagovať
Re: Reakcia na vampira
lamka poxop ze zavislost si mozes vybudovat na vsetkom na svete a ne len na drogach a asi tiez newies ze ket si zahulis prilezitostne tak sa na tom uricte zavislim nestanes....a az ket to skusis tak az potom sa vyjadruj
29.11.2007
Eltied    Reagovať
lamka poxop ze zavislost si mozes vybudovat na vsetkom na svete a ne len na drogach a asi tiez newies ze ket si zahulis prilezitostne tak sa na tom uricte zavislim nestanes....a az ket to skusis tak az potom sa vyjadruj
28.11.2007
Mahmud    Reagovať
No, tak to už hej..
.. viete čo je na tom celom zaujímavé? HH..ten kto fajčí sa na tomto celom iba zasmeje, pretože ho vôbec netrápi, čo si myslia iní. To nieje tým, že sa z ľudí stávajú "magory", skôr tým, že sa môžu pobaviť na tom ako sa tu niekto snaží presadiť svoj názor, pritom ani nevie o čom hovorí. Polovica z vás, čo ste tu písali, ani nevie, čo je to "stav" z marihuany, je to niečo, čo si človek bez toho, aby to nevyskúšal skrátka NEVIE predstaviť. Nebudem vám to tu približovať, skúste to! Potom máte právo zobrať nejakú myšlienku do úst, s ktorou sa potom snažíte ukradnúť nám šťastie. Je to tak, zafajčím si, prečo nie, ale nikdy k tomu nemám potrebu, je to skôr o možnosti, teraz mi stojí vodné na stoje a idem si dať. Tak všetci hatery sa môžete po**baaať..cmq
09.11.2007
kubas    Reagovať
podle mě...
Jestli kouříš trávu proto, že ti chutná a máš ráda pocity, které jsou s tím spojené, ok, proč ne. Jestli z toho ale děláš něco jiného, jako protest proti zabedněné generaci před náma, vyjádření vlastního názoru na svět, nebo je to pro tebe otázka stylu, tak seš kráva. Tolik můj názor.
09.01.2007
Vampire    Reagovať
obycajni fetaci
vsetci sme len obycajni fetaci, myslite si ze ked si zapalite jointa a mate vsetkych v p... tak ste bohovia?ste chudaci ktori vadne vychutnavaju zivot, ste obycajni prizemni fetacikovia, ktori sa schadzaju niekde za barakmi aby si mohli zahulit..uvedomte sa!!
25.01.2007
TheMagic.wz.cz    Reagovať
Reakcia na vampira
Vampire --- nevies o com hovoris... je jasne, ze si skutocnu marihuanu v zivote nezazil, alebo min. nepochopil... Popisujes niekoho kto z marihuanou vobec nesuvisi... ja ked sa pozrem na seba a na tvoj popis osobnosti... ziadna zhoda kamo, musis sa este vela ucit o tom, aby si poznal myslenie ludi a aby si sa v nich vyznal... ale co ta nenaucili v skole ta nauci zivot (mozno). Tak vela stastia..
PS: alebo sa daj na budhizmus, to by ti mohlo trosku otvorit oci a naucit ta zamyslat sa hlbsie do podstaty bytia, ako si sa tuto popisal....
07.11.2007
diewcatko    Reagovať
suhlasim s TheMagic.wz.cz ten kto nemal,nepozna a nema co sudit
05.11.2007
anonym    Reagovať
.....
tak to ze neskodi mozgu bol trochu krok vedla.... nici mozgovu koru a preto sa stava postupne z cloveka ....magor...vedie to az ku demencii...a to nemusis byt zhuleny...caste fajcenie travy poskodi mozog navzdy..a preto uz potom nemozes pochopit aka je to kravina o*ebovat si mozog
27.09.2004
....................    Reagovať
.................
bol zaznamenaný prípad úmrita!!!!
28.09.2007
hajp    Reagovať
Re: .................
Huh aj keby ten pripad umrtia bol zaznamenany, tak oproti cislam co zabije kazdorocne chlast a cigarety by to bolo hrozne smiesne ciselko v limite rovne nule nulovatej.
23.11.2004
Blood    Reagovať
Jaj ty kok*t , pekna blbost , to si v jakej rozpravke pocul ?? Ty noob
28.09.2004
Tajtrlicka    Reagovať
kedy? =DDD
26.09.2007
Daria    Reagovať
velmi velmi pekne
naozaj pekne povedane resp. napisane. toto je nazor cloveka, ktory sa dokaze celkom slusne vyjadrit. klobuk dolu

(ano aj preto fajcim travu aj ja)
12.06.2007
THE EaSt PEaCe    Reagovať
pekny referat
krasny referat da sa povedat ze vsetko co tam napisala autorka si myslim aj ja vyborne =)
12.06.2007
THE EaSt PEaCe    Reagovať
pekny referat
krasny referat da sa povedat ze vsetko co tam napisala autorka si myslim aj ja vyborne =)
19.03.2007
envy    Reagovať
Pravda, ni nez pravda
tak po precitani tohoto fakt odpadavam a dostal som inu chut si zahulit.. :) a este jedna vec, nevem preco ale ked som si to precital tak by som strasne chcel spoznat autorku....musis byt inak f poho baba :D
Respect
21.02.2007
dnbgirl    Reagovať
haluska
ako ja tez fajcim ganju,ale uwahu som o tom fakt ete newidela.dobra jeba :))
31.01.2007
party_zan    Reagovať
Re: obycajni fetaci
idiot zmagoreny nasim klerofasistickym zriadenim, policajnym stato ovladanym fanatickou cirkvou.
31.01.2007
party_zan    Reagovať
Re: obycajni fetaci
blbec zmagoreny nasi klerofasistickym rezimom
29.01.2007
M3M3    Reagovať
RESPEKT
Babenka fakt klobuk dolu proste si to vystihla na 100% najlepsi referat co som kedy citala!!!

späť späť   1  |   2  |  3  |  4  |  5    ďalej ďalej
Copyright © 1999-2019 News and Media Holding, a.s.
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo šírenie obsahu je zakázané bez predchádzajúceho súhlasu.