Zaujímavosti o referátoch
Prečo fajčím marihuanu
25.01.2007
TheMagic.wz.cz
Reagovať
Moja reakcia na článok
Dobrý názor.. holka sa vyzná, ma prehlad, rozmysla hlbsie ako je myslenie vacsiny.. paci sa mi... Keby takych bolo viac, zivot na zemi by bol lepsi :o)
18.01.2007
george oláček
Reagovať
ččččooo???
tak toto individum fakt nevie o com píše, ved cannabis sativa zasahuje kruto do nasej minulosti,v podstate historii,,cize ak niekto poziva rastlinu menom konope siate len pre vyhodu zabavi je to v poho, Moj nazor, tvrdsie drogy nemaju vyznam pre nase ludstvo,,a zaroven ho nicia,ale mariuhana je od prádavna vyuzivana ako medikament v lekarstve po celom svete sa zobutte hlupaci,,,
09.01.2007
plaster24
Reagovať
cannabis
travicko zelena,ty si moje poteseni,travicko zelena ,ty si moje jachacha..Fajcim travu,lebo mi lepsie pomaha ukladat myslienky do hlavy z mojho zvlastneho zivota a veci ktore sa v nom deju. .a to este pritom sportujem.
01.01.2007
witto
Reagovať
pardon
hop.. som myslel ze ten prvy komentar sa sem neulozil,takze pardon... je to tu dvakrat...
01.01.2007
witto
Reagovať
pardon
hop.. som myslel ze ten prvy komentar sa sem neulozil,takze pardon... je to tu dvakrat...
01.01.2007
witto
Reagovať
pardon
01.01.2007
witto
Reagovať
ehm...
travicku pofajcim velice rad..a suhlasim s vacsinou veci vyssie uvedenych,ale ked mam hodnotit clanok ako taky... napisany bol hrozne.od mnozstva gramatickych chyb, nepresnych vyrazov, cez zbytocne vela vulgarizmov az po miestami neobjektivne podsuvanie vlastnych nazorov a velmi jednostranny pohlad na vec... uvaha tak na stvorku.
01.01.2007
Viktor
Reagovať
Ehm...
travu pofajcim rad..nemam nic proti.s vacsinou vaci suhlasim,ale ked mam hodnotit clanok ako taky... napisany je hrozne ( od mnozstva gramatickych chyb, cez nepresne slova a zbytocne vulgarizmy az po miestami neobjektivne podsuvanie nazorov a velmi jednostranny pohlad na vec)
30.12.2006
Vera
Reagovať
Viac ako suhlas...
Vazne skvele napisane. Uplne s tebou suhlasim, a jedna veta v tvojej uvahe ma zaujala. Bolo to nieco v zmysle, ze drogy ta fasnicunuju. Och, uz som si zacinala mysliet, ze som vadna. Pretoze u mna je to rovnako :)) Drogy ma fasnicuju...
30.12.2006
Vera
Reagovať
Viac ako súhlas...
Vazne skvele napisane. Uplne s tebou suhlasim, a jedna veta v tvojej uvahe ma zaujala. Bolo to nieco v zmysle, ze drogy ta fasnicunuju. Och, uz som si zacinala mysliet, ze som vadna. Pretoze u mna je to rovnako :)) Drogy ma fasnicuju...
04.12.2006
Adam Krt
Reagovať
Re: Vobec to nie je zdrave
chlast je dobra pipinovina. Nepoviem sem-tam si vypiť. Ale to noše škodlivejšie ako GRASS!!!
Nechapem alkačov čo odsudzujú ganju. Nech sa pozrú čo s nimi spravil chlast...Tak by s grassu nedopadol...
Nechapem alkačov čo odsudzujú ganju. Nech sa pozrú čo s nimi spravil chlast...Tak by s grassu nedopadol...
04.12.2006
Adam Krt
Reagovať
Súhlasím...
Súhlasím s babenkuo. Mám ganju veľmi rád. To je maximálny relax....nič Vás netrápi...nemyslíte na problémy...proste super. Tí čo ju odsudzujú, nevedia o čo prichádzajú...je to každého osobná vec:buď kúriš alebo nie:-).Pozeral som minule reláciu, kde preberali dogy a tak. A bolo tam že: (sorry za výraz) že Alkohol je väčšie svinstvo...
Mám Vás na háku robte čo chcete...:-) ja si zahúlim rád...
Mám Vás na háku robte čo chcete...:-) ja si zahúlim rád...
27.11.2006
joulavine
Reagovať
jouuu :)
Ja len tolko,ze je to fakt fajne :) ako ta pracicka co babena napisala,tak aj trawka.. skuste ju wyskusat wy co ju odsudzujete..iste sa wam zapaci a zmenite nazor :) howk.. chodte si dat praska a necumte na monitor decka :P
27.11.2006
snowflock
Reagovať
Mudry nazor
velmi zaujimavy a poucny clanok s tvojim nazorom plne suhlasim a nad vyhlaseniami typu kto huli je fetak alebo makak je vstupenkou do drogove pekla sa iba smejem ako ja ty ...
27.11.2006
snowflock
Reagovať
Mudry nazor
velmi zaujimavy a poucny clanok s tvojim nazorom plne suhlasim a nad vyhlaseniami typu kto huli je fetak alebo makak je vstupenkou do drogove pekla sa iba smejem ako ja ty ...
19.10.2006
mdr
Reagovať
len tak
pekna uvaha. v podstate s tebou suhlasim. ja osobne nehulim. skusila som travu parkrat, zabavila som sa, bolo mi veselo, ale ze by som ju potrebovala... ale viem o com hovoris, ked pises o stavoch uvolnenia a tak. moj frajer fajci travu strasne dlho. a len teraz nedavno som sa ho spytala, preco vlastne. opysal mi presne tie pocity, ze sa uvolni, je menej v strese, nemysli na hluposti, proste je kludnejsi a v pohode...
co ma stve su decka, ktore hulia. ked za mnou pride mladsia segra, ze nech jej nieco zozeniem, tak by som vrazdila!!! ved to je hrozne.
som za travu pre vlastnu spotrebu :) netreba ju legalizovat ked si ju viete postrazit... mam kamosa, ktory ju v zivote nepredaval, len rozdava.
napriklad v takom francuzsku vas fizli zastavia, tvaria sa ze maju protidrogovy zatah, zhabu vam bedo a vecer sa pekne skuria.
no a belgicko, svajciarsko.... pohodka
coffee shopy a tak
no ved viete
tak ja len tolko
co ma stve su decka, ktore hulia. ked za mnou pride mladsia segra, ze nech jej nieco zozeniem, tak by som vrazdila!!! ved to je hrozne.
som za travu pre vlastnu spotrebu :) netreba ju legalizovat ked si ju viete postrazit... mam kamosa, ktory ju v zivote nepredaval, len rozdava.
napriklad v takom francuzsku vas fizli zastavia, tvaria sa ze maju protidrogovy zatah, zhabu vam bedo a vecer sa pekne skuria.
no a belgicko, svajciarsko.... pohodka
coffee shopy a tak
no ved viete
tak ja len tolko
16.04.2006
lucifer
Reagovať
hm mariska
no moja,
dobre si to napisala kazdy ma pravdu........
je to velka haluz ale môj kamarat zomrel preto lebo sa predavkoval a pravdepodobne nemal taky zdravy organizmus.....
no ja casto hulim mam taku spolocnost a naviedla som na to kazdeho a aj mi rastu v okneeeeee.......
no treba ju vyskusat ale nevyskusajte portugalsku lebo som z toho dostala flashhhhh..... a skoro som umrelaaaaaa nie doslova :)
ale nehulte tolko napr mne to chybaaa
a je to super latka...
ked ju hulite citite sa v 2 dimenziach na zemi a na inom svete a pri pohyboch sa dostavate na svet a je to haluz a zabudate na vsetkooooooo ale nedobre vplyva na žalúdok mam teraz velke problemy so zaludkom kvôly tomu .......
a deti unas 8 rocne deti huliaaaa a to je uz daco
uvedomte sa a vyskusajteeee :))))) heh
majte sa
dobre si to napisala kazdy ma pravdu........
je to velka haluz ale môj kamarat zomrel preto lebo sa predavkoval a pravdepodobne nemal taky zdravy organizmus.....
no ja casto hulim mam taku spolocnost a naviedla som na to kazdeho a aj mi rastu v okneeeeee.......
no treba ju vyskusat ale nevyskusajte portugalsku lebo som z toho dostala flashhhhh..... a skoro som umrelaaaaaa nie doslova :)
ale nehulte tolko napr mne to chybaaa
a je to super latka...
ked ju hulite citite sa v 2 dimenziach na zemi a na inom svete a pri pohyboch sa dostavate na svet a je to haluz a zabudate na vsetkooooooo ale nedobre vplyva na žalúdok mam teraz velke problemy so zaludkom kvôly tomu .......
a deti unas 8 rocne deti huliaaaa a to je uz daco
uvedomte sa a vyskusajteeee :))))) heh
majte sa
02.04.2006
monika
Reagovať
fantazia
toto je najlepsia uvaha, aku som kedy citala...hulim, da sa povedat pravidelne, tak 3-4 krat do tyzdna a je to fakt vyborny pocit uvolnenia:) kto nevyskusal, neodsudzujem, kto ano, vie, o com hovorim:) a vsetky tie famy o skodeni zdravia su podla mna dostatocne trapne...pretoze v sucasnosti je tolko nastrah, co su zivotu nebezpecne, ale nad tym sanikto nezamysla...ved len v jedle-tolko chemickych latok na upravu, dobry vzhlad, vsetky tie postreky a neviem co este...takze, slecna, co pisala tento referat,ci co to je, je rozumne dievca, ktore si vie presadit svoj nazor:)
19.01.2006
bambina
Reagovať
haluska
tak tento prispevok ma fakt dost zaujal ale mam k tomu vyhrady.. priznavam ze som nikdy ganju neskusala a mozno ju raz skusim neviem .. mam k nej odpor uz od mala bo som videla ako to ludi predomnou menilo a nehovorte zenie.. mam kamosa co hulil kazdy den aspo 5x ale ked som sa snim bavila o otm preco s tym rachol povedal mi ze sa nemohokl pozerat na to ako mu to zmenilo naj kamosa.. a mne to zmenilo brata.. nikdy som si s nim nejak nerozumela ael ako zacal hulit tak je agresivny a vse riesi len krikom... je tam toho vela co urobil od kedy huli a ja nechem skoncit tak ze ked si nedam tak sa ani poriadne zasmiat nebudem vediet a budem bez nalady.... berem nazor tej babeny co to pisala . nehovorim ze je zle ked niekto huli ale mlady nepoznaju mieru a berem aj to ze ma liecive cinky na rozne choroby.. ael aj tak.. ti co hulia si to neuvedomuju ale okolie vidi ako sa menia
01.04.2006
sheila
Reagovať
Re: haluska
teraz si ta dovolim citovat: "..a mne to zmenilo brata.. nikdy som si s nim nejak nerozumela ale ako zacal hulit tak je agresivny a vse riesi len krikom... je tam toho vela co urobil od kedy huli.." ..a teraz moj nazor: neobhajujem marihuanu ani neodsudzujem ludi co ju vyskusali (tak ako aj ja). ale skusila si sa niekedy opytat svojho brata, preco ju zacal hulit? vies, mozno ta pricina jeho agresivity nebola v nej, mozno to hulenie bola len cesta ako sa dostat z niecoho co nevedel zvladnut a preco sa spraval tak ako sa spraval.. najprv treba pochopit, az potom odsudzovat.. ani alkoholici nie su zli ludia.. pricinu treba hladat inde.. mozno nepiju lebo proste chcu.. mozno v tom vidia jedine vychodisko, unik pred svetom naokolo..