Zaujímavosti o referátoch
Prečo fajčím marihuanu
24.04.2005
cica
Reagovať
Vobec to nie je zdrave
Viete co ja vobec nechapem co vam to hulenie dava do zivota.Najebat sa obcas z alkoholu,v pohode.Ale fajcit marisu...
29.01.2006
just_a_girl
Reagovať
Re: Vobec to nie je zdrave
alkohol je mrte skodlivejsi ako fajcenie travy, to si pamataj kym umres na diamantovu pecen dievcina
16.02.2006
Hakuka
Reagovať
Re: Re: Vobec to nie je zdrave
najprv by si si mala precitac nieco o marihuane a alkohole a potom sa vyjadruj..
22.03.2006
Lobby
Reagovať
Re: Re: Re: Vobec to nie je zdrave
Ja som skusil oboje aj chlas aj travu chlast je horsi o mnoho.
07.02.2006
kat3-ska
Reagovať
z časti pravda
moj nazor na to je taky, vyskusala som to nie raz. je to fajn. nie som za legalizaciu ani proti nej. hoci
05.02.2006
ohureny
Reagovať
loooooooool
no ja nemozem.tolko ludi, tolko nazorov a tolko pravd.
trava...nuz, je to srandicka a je vazne fajn.
ale
neznasam pohlad na male zhulene detiska, co vlastne vobec nevedia, co robia, nevedia si to vazit a ani uzit, hlavne ze su "zhulene jak rite"
tiez neznasam chujov, co na tom chcu zbohatnut a je im jedno komu a v akej miere to predaju a aj ked vidia, ze ten clovek ma dost proste predavaju a predavaju.
keby to tak bola zazracna rastlinka, ktora vyrastie len za tych "spravnych okolnosti".podla mna ide proste o mieru akou clovek kombinuje drogy.ked je clovek furt zeleny, alebo ozraty, alebo cisty, nech mi nehovori, ze vie co robi.fical som na trafke 3 mesiace v kuse a aj ked mi to zo zaciatku pomahalo prezit (mal som tazke obdobie), po 3 mesiacoch - non-stop mi tovazne vymlelo hlavu tak mi prosim netvrdte, ze to nenici bunky.praskol som s tym a bol som chvilu uplne cisty.a aj z toho mi casom hrabalo. tak som sa naucil to kombinovat a este obcas dobra opica...uz dost dlho fungujem takto a je mi fajn, okolie sa nestazuje v skole dosahujem celkom dobre vysledky a uzivam si zivot.
toto nema byt navod, len moj nazor na tuto mladez ohrozujucu a zivotu nebezpecnu drogu.
trava...nuz, je to srandicka a je vazne fajn.
ale
neznasam pohlad na male zhulene detiska, co vlastne vobec nevedia, co robia, nevedia si to vazit a ani uzit, hlavne ze su "zhulene jak rite"
tiez neznasam chujov, co na tom chcu zbohatnut a je im jedno komu a v akej miere to predaju a aj ked vidia, ze ten clovek ma dost proste predavaju a predavaju.
keby to tak bola zazracna rastlinka, ktora vyrastie len za tych "spravnych okolnosti".podla mna ide proste o mieru akou clovek kombinuje drogy.ked je clovek furt zeleny, alebo ozraty, alebo cisty, nech mi nehovori, ze vie co robi.fical som na trafke 3 mesiace v kuse a aj ked mi to zo zaciatku pomahalo prezit (mal som tazke obdobie), po 3 mesiacoch - non-stop mi tovazne vymlelo hlavu tak mi prosim netvrdte, ze to nenici bunky.praskol som s tym a bol som chvilu uplne cisty.a aj z toho mi casom hrabalo. tak som sa naucil to kombinovat a este obcas dobra opica...uz dost dlho fungujem takto a je mi fajn, okolie sa nestazuje v skole dosahujem celkom dobre vysledky a uzivam si zivot.
toto nema byt navod, len moj nazor na tuto mladez ohrozujucu a zivotu nebezpecnu drogu.
28.12.2005
divozienka
Reagovať
nie vzdy...
mam taktiez pod nazor na babenku, kt tento clanok pisala.. ale mam k tomuto jednu pripomienku.. marihuana... sa prejavuje za takych podmienok v akom dusevnom rozpolozeni sa osoba, kt fajci ganju nachadza.. mam s tym skusenost a myslim ze aj vela dalsich.cize ked mas daky problem ktory ta trapi, a v tej chvili sice an to ani nemyslis.. nemusi to dopadnut celkom dobre.. clovek sa moze uplne zrutit a moze mat sklony k samovrazde, atd, a naopak ked je dobra naladicka ň, tak na toto hulenie mozno ani nezabudnete... podla mna by sa marihuana nemala uzivat len tak ze podme sa rozje....at... je to nezmysel.. mala by to byz akasi slavnost a pokora pred rastlinou, ktora nam pomaha zistit nieco viac o nas a okolitom svete..
14.06.2005
snoop dog na vozíč
Reagovať
migréna
a nepomáha aj na migrénu? keďže vyvoláva smiech a dobrú náladu. kamoška máva silnú migrénu z hluku z nervozity atd. čo myslíte? pomohlol by jej ganes?
01.05.2005
ganjagirl
Reagovať
thc nawzdy!
w tomto uplne s touto babenkou suhlasim!!cannabis je latka,ktora fakt pomaha w mnohyx weciax a paci sa mi na tom to,ze marihuana zblizuje ludi :))
25.03.2005
xxx
Reagovať
moja laska-ganja
Tolko clankov o marihuane a takmer vzdy sa docitam nieco ine.Tento clanok ma vsak najviac zaujal,pretoze s nim uplne suhlasim.Ked je nelegalna tak potom by nemali byt legalne ani cigarety a alkohol.A aby niektori vedeli :marihuana nieje droga sprostych pubertakov ale aj dospelych ludi.
10.04.2005
cody
Reagovať
Re: moja laska-ganja
s tym suhlasim je aj vela doslova deti ktori uz slapu na trave poznam jedneho 12rocneho chalana ale tieto decka to beru tak podme sa rozjebat uplne na kasu zasmejeme sa bude sranda toto robi z marihuany "drogu ktoru treba zakazat" ale je dobre ze je zakazana ked si chces zahulit tak s ju zozenies nie je to problem vsak si predstavte predavala by sa vsade na ulici a kazde druhe decko by chodilo do skoly dofajcene ako rit ale uz zase moc kecam mal by som si radsej pozret nejaky ten sloh zajtra pisem pisomne zo SJ :-))
08.04.2005
Salamandra
Reagovať
Hmmmm
Vôbec nemám nič proti tomuto článku. Dievčina asi čerpala z knižky "Marihuana, zakázaná medicína". Súhlasím s tým, keď chorí (rakovina atď) si pomáhajú aj takouto cestou. Ževraj to pomáha...neviem, nič také som ešte nezažila. Keď som bola mladšia aj ja som bola aktívnou fajčiarkou marihuany. No s postupom času to malo aj nejaké dôsledky. Okrem neustáleho smiechu a vynikajúcemu spánku, som začala neuveriteľne zabúdať. Nepamätala som si ani 5 minút dozadu.Začali sa mi všade objavovať flashbacky - na ulici, v škole, doma.No najhošie bolo, keď kamarátka chcela vyskúšať trávu a dostala(neviem z akého dôvodu) záchvat. Odpadla, začala sa triasť a penilo sa jej z úst. Nakoniec ju odviezla záchranka.Vôbec netuším, čo vyvolalo takúto reakciu. A vtedy som si povedala, že končím.Marihuana nemá rovnaký vplyv na každého človeka.Majte sa!
10.04.2005
cody
Reagovať
Re: Hmmmm
na toto mozem povedat iba jedno neviem ako to bolo s tou kamskou ale jednoducho vsetkeho vela skodi
10.04.2005
cody
Reagovať
vyborne
takyto postoj k tomu mam asi aj ja vela ludi hovori to je droga a to nikdy ale odkedy som si zafajcil dobry shit taky na zamyslenie pochopil som a to plati asi pre vsetkych je to nova skusenost ludia proste nevedia o co prichadzaju zase na druhu stranu zdravie si cnim tak tazsie drogy to radsej nie cannabis nie je podla mna ani navykovy ako si mysli dost ludi dokazom som ja hulil som asi 1/2roka(kazdy vsedny den a niekedy aj viac krat za den) a teraz som cisty 3/4 roka nehovorim ze som ani neocuchal asi 2x som si dal ale isto som nezacal znovu jednoducho som si uvedomil ze mi to z toho hulenia uz troch jebe a tak som to zacal pomaly obmedzovat az som s tym skoncil a mohol by som tu napisat druhu uvahu ale na to som sem neprisiel ............... inak rad by som sa zoznamil s tou osobou ktora toto napisala ak to budes citat tak mi pls napis na [email protected] dik
10.04.2005
aiwa18
Reagovať
klobuk dole...
myslim ze sa ti podarilo velmi dobre spropagovat moju najoblubenejsiu drogu......:)
09.04.2005
ing
Reagovať
dajme tomu
fu no sam by som to lepsie nepovedal.myslim si ze uz to dlho nevydrzi zachvilu ju legalizuju su ovela ovela horsie veci na svete.maine liebe du bist grass.este chcem podotknut ze vzdy som bol proti tomu ale ako sa hovori treba vsetko vyskusat a nelutujem nijak som sa nezmenil len sa obcas viacej smejem
19.03.2005
???
Reagovať
Vsetko ma svoje za a proti...
Co sa tyka marisky, nemyslim si, ze je omnoho horsia ako alkohol, cigarety... Kazdy sa chce zabavit, nie? Neodsudzujem ludi, ktory beru marihuanu ako nejaku formu zabavy. Osobne nehulim, lebo poznam viacero ludi, ktori vdaka tejto superrastlinke uz nedokazu normalne rozmyslat a myslia len na to, kedy si zahulit. Nie su zavisli, len sa nudia, stale sa nudia..... Chcem tym iba povedat, ze ked niekto huli tri, styrikrat denne a nema takmer pojem o realite, nieco asi nebude v poriadku. To akokeby niekto chlastal od rana do vecera...(ako ti stari ozrani na dedinach:) A ked sa niekto chvali tym, ako si rostrednictvom marisky ziskal kamaratov, tak je to podla mna obycajny zbabelec bez vlastnych nazorov. To je vse.
Mier vsetkym........
Mier vsetkym........
17.03.2005
srot
Reagovať
Vsetci ste jebovia
Ludia vsetci si davate prijebane dovody na to aby ste fajcili tu posranu travu........preco to nezoberete tak ze to je vymislene a dane na to aby sa to fajcilo len tak pre zabavu ako napr. pijete alkohol.ZAmislite sa nad tym preco tu ta trava vlastne........preco tu su ine legalne drogy omnoho tvrdsie ako napr. alkohol cigarety kofein atd........Budte krestansky zalozy a nasledujte slova kokotou co hovoria ze fajcenie trvy je narkomanstvo.........
Ps- a ty kukis si fakt ze kokot asi najvecsi.......
Ps- a ty kukis si fakt ze kokot asi najvecsi.......
22.10.2004
Kukiss
Reagovať
Za všetko vďačím marihuane...
Začnem asi tým, že keď som mal 6 rokov, rozviedli sa mi fotrovci. Dôvod: Môj foter je absolútny fas, lebo vsetkých bil a klamal (mňa, segru, mamu). Následky: často som sa bál, bol som neistý, večne smutný, samotársky... Teraz, po roku húlienia marihuany, som absolutne v pohode, mám kopu kamošov, skrátka všetko je super. Na začiatku ma aj niektorí odhovárali, lebo poznali moje problémy, ale našťastie som ich nepočúval. Za ten rok som sám naučil húliť aj iných a všetci sú len vďačný. Ešte sa nestalo, žeby mi to niekto vyčítal. O marihuane som čítal veľa podrobných článkov a viem všetko to, čo zhŕňa i tvoj príspevok. Mám na ňu rovnaký názor ako ty.
Najlepšie je, že sa mi plný aj môj sen - mať motorku. Ak si férový díler a máš známosti, dajú sa predajom nahrabať i slúšné keše. Za tri roky som aj poctivými metódami naškrabal dokopy 15 000. A to som nešetril spôsobom: Nekúpim si kolu, na ktorú mi dala mama, ale si radšej ušetrím.
Ak to takto pôjde ďalej, budem mať aj prachy a aj si budem pekne užívať!!!
Najlepšie je, že sa mi plný aj môj sen - mať motorku. Ak si férový díler a máš známosti, dajú sa predajom nahrabať i slúšné keše. Za tri roky som aj poctivými metódami naškrabal dokopy 15 000. A to som nešetril spôsobom: Nekúpim si kolu, na ktorú mi dala mama, ale si radšej ušetrím.
Ak to takto pôjde ďalej, budem mať aj prachy a aj si budem pekne užívať!!!
10.03.2005
jjjj
Reagovať
Re: Za všetko vďačím marihuane...
opakujem sa, ale...
neuraz sa, ale mal by si vyhladat odbornu pomoc (psychologicku), a to rychlo. Obcas chodim praxovat do poradni a tie su plne ludi ako ty. Netvrdim, ze kazdy psycholog je ideal, ale snad by ti este mohol pomoct.
nemusis ma pocuvat, ale je len otazka casu, kedy sa k nejakemu dostanes. Ked nie teraz - sam a so zdvihnutou hlavou - tak o par rokov k nejakemu vazenskemu, a dokonca psychiatrovi.
tak rob ako myslis, drzim palce.
j.
neuraz sa, ale mal by si vyhladat odbornu pomoc (psychologicku), a to rychlo. Obcas chodim praxovat do poradni a tie su plne ludi ako ty. Netvrdim, ze kazdy psycholog je ideal, ale snad by ti este mohol pomoct.
nemusis ma pocuvat, ale je len otazka casu, kedy sa k nejakemu dostanes. Ked nie teraz - sam a so zdvihnutou hlavou - tak o par rokov k nejakemu vazenskemu, a dokonca psychiatrovi.
tak rob ako myslis, drzim palce.
j.
07.03.2005
osickaaa
Reagovať
ta ty si co za blazon???????..... sa uvedom!!!!!! potis somariny, ktorym ani sam neveris....zasluzil by si si par faciek.....ale fantaziu mas dobru, to treba uznat.....drzim palce a mozno raz aj vydas knihu neskutocnych pribehov a zarobis viac ako na trave a mozno si zizkas aj nejakych kamaratov, ktori nebudu vymysleni.......
07.03.2005
ice
Reagovať
Akoze inac si v poriadku?!
Tomu hovorim spravne riesenie problemov?!!!
A k tym 15 000 ti gratulujem. HRDINA!?
To ty si hovoris zdravy clovek....?! ROB DACO SO SEBOU?!?!
Toto nie su slova normalneho cloveka!
A k tym 15 000 ti gratulujem. HRDINA!?
To ty si hovoris zdravy clovek....?! ROB DACO SO SEBOU?!?!
Toto nie su slova normalneho cloveka!
16.12.2004
beyotch
Reagovať
fuha ..tak na toto neviem co povedat heh.. iba ze .. gratulujem..
26.02.2005
Voloda
Reagovať
DEBILINA
No ked niekoto povie,ze dovod preco zacat hulit znie takto:"po isté vyčlenenie sa z konzervatívneho zmýšľania spoločnosti s ktorým sa stretávame ako doma, tak v škole, v médiách a niekedy aj medzi kamarátmi."Tak moj nazor na tohto cloveka je takyto:"sprosty primitivny pubertak s IQ nizsim ako 85,alebo menatlne zaostaly clovek."
Dakujem
Dakujem
10.02.2005
LOLO PRIGIT
Reagovať
kkajiojoi
Cau hulici...Tak nieco je pravda a nieco zas nie...Takze pouvazovat a nie sprostredkovavat...Lebo ak to budu hulit vase deti tak si znicia este nevyvinuty organizmus...BEST MOTHER FUCK