Zaujímavosti o referátoch
Prečo fajčím marihuanu
19.12.2004
Reagovať
ganja
ahojte! ja som tiez hulila par rokov, ale uz som prestala. nie kvoli niecomu, proste som len prestala. kedze viem o com je rec, rada by som dodala, ze ked niekde vidim, ze marihuana je navykova, tak ma ide roztrhnut!!! ak ano, tak chals a nikotin by mali zakazat! marihuana vobec nie je navykova. ked ma clovek chut, zahuli si, no a čo?!
07.12.2004
pe3k
Reagovať
dobra tema..
ale preco mam pocit,ze ta holka, co toto pisala bola vyhulena aj vtedy, ked pisala tuto akoze uvahu..nic v zlom aj ja tzv. "hulim"..ale tiez sa vyznam do slovenciny a toto nebola uvaha, ale nejaky skoro odborny vyklad o tom ako vyjadrit svoju zavislost...a este nieco, urcite by som nevytruboval do celeho sveta,ze som vyhulenec,ako to spravila tato slecna,,, ale inak to bolo fakt o.k.
"len tak dalej..."
"len tak dalej..."
16.12.2004
ta vyhulena holka..
Reagovať
Re: dobra tema..
ja viem ze to co som napisala nieje na vysokoumeleckyhodnotnej urovni.. ale je to moj nazor v tych najzakladnejsich faktoch.. nevytrubujem do sveta ze som vyhulenec, ale ked uz nieco robim, tak sa snad za to nebudem hanbit ci to popierat.. tot vse..
09.11.2004
sss
Reagovať
aaaaa
taketo reakcie som necakal. samy sfetovany ,mladici. bodaj by vaz zabasli
23.11.2004
Blood
Reagovať
Re: aaaaa
Chod do pixi ty fas jeden zakysnuty, bodaj by teba zabasli za to ze si doma na hajzli honis !! nikdy si nehulil tak tichucko ano ??
13.12.2004
kybel
Reagovať
Re: Re: aaaaa
pozri,tvoja reakcia je tiez dost prehnana,nemyslis??..dievca sa tou uvahou snazilo aspon trochu travu priblizit ludom, ktori ju nikdy neskusali a maju voci nej predsudky a podla mna jej to celkom vyslo,aj ked treba priznat,ze to bolo malinko odborne..ja tiez hulim,hoci uz menej ale stale tvrdim,ze trava nie je o nic horsou drogou ako chlast a cigarety..ak sa chces takto vyjadrovat aspon to najprv vyskusaj a potom otvaraj usta, nie je fer ohovarat nieco co nepoznas
17.11.2004
Limpo
Reagovať
konecne nazor
konecne clovek s vlasnym nazorom a ne intelektual s nazormi konzervativnejsimi nez ma moja babca. V uvahe by mal byt nazor a ne trapne pizzoviny z prastarych kniziek alebo od ludi co este neskusali ziadnu drogu. ja obcasne beriem lahke drogy a nikomu to nevadi. MIER
20.10.2004
SIDLO
Reagovať
HULTE
Caute vsetci co hulia "travu".Velmi ma potesil prispevok o marihuane,lebo aj ja si sem-tam zahulim.Odkedy chodim na strednu tak ma to "drží" a nehambim sa za to a chcem odkázat vsetkým "antyhulicom" :LEGALIZACIA NA SLOVENSKU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
27.09.2004
hmmmmm
Reagovať
tak...
ja proti mariske nic nemám ale myslím si ze ten pocit možno stojí za to ale čo z toho keď sa chceš odreagovať a smiať sa a aaa ešte neviem čo keď po nikoľkých hodínách sa ti vráti všetko spať....posmeješ sa zamysliš sa ale na čo to je ,na takú dobu??haha:/