Zaujímavosti o referátoch
Čo čakám od života - Čo chcem ...
04.05.2008
rentatus
Reagovať
hmmmm
zaujímavé ,vzletné,presne tak ako to vyžadujú na školách...škoda,že som to už niekde čítala!
03.04.2007
stacy77
Reagovať
peace =)
ako to bolo super!!som sice ateista ..no tato praca ma oslovila...skoda ze bola taka kratka,,=(ale s takymto postojom na zivot som sa s nikym este nestretla...som viac realista ako takyto snivalek no je to krasne...iba ti chcem dat jednu radu...trosku to zvaz a davaj lasku len tym co si to zasluzia, aby si ty nato sama nedoplatila....=))lebo nie kazdy vnima zivot tak krasne ako ty...vela stastia,,papa=))
21.03.2007
cupec
Reagovať
aj aj
ahoj !!! podla mňa dobre napísane ,len tvoj názor mi nejako nesedí , inak dobre
02.04.2006
kig
Reagovať
think about it
Ludia,staci ak sa nad tym v tichu zamyslite..........kraviny o genocide a fanatizme mozu nevzdelani vynechat.....Je jedno ci ste krestania,moslimovia,ateisti...Podstatna je ta myslienka a tu by sme mali zit...........
04.10.2005
teofil
Reagovať
Pokoj a dobro
Krasna uvaha. Keby mal kazdy clovek taky postoj k zivotu, tak by bol svet hned krajsi. Kedze vsak nie je kazdy taky, tak tym viac vynijaku vsetci ludia, ktori horia za lasku a su siritelmi pokoja. Vela stastia v zivote!
13.01.2005
Felix
Reagovať
TO CO JE PROPAGANDA NABOZENSTVA ?
TO co je za fasingerovinu toto ,uplna picovina tu nabozenske chujoviny trep
08.05.2006
EXiDAS
Reagovať
Re: TO CO JE PROPAGANDA NABOZENSTVA ?
Felix je obycajny primitiv, ako moze niekto "normalny" takto okomentovat niekoho dielo. Je to pekna praca, je pravda, ze mozno trosku kratka a citaty vynikli, ale mne sa paci :)
30.03.2006
xxx
Reagovať
xxxxxx
Hnus ... vsade musite pliest tu vieru co ma na svedomi taku GENOCIDU???..Tfujjjjjjjj...
09.04.2005
Tomas
Reagovať
Hmm no neviem...
Neviem ani mne sa to moc nelubi, citat je moc dlhy, a celkovo tam neni moc myslienok neviem ci by toto na maturite alebo tak v pohode preslo....