referaty.sk – Všetko čo študent potrebuje
Cecília
Piatok, 22. novembra 2024

Pobox

ATLAS

Prihlásenie

@atlas.sk
Zaujímavosti o referátoch
Škola (úvaha)
Meno:
E-mail:
Nadpis:
Text príspevku:
16.10.2014
Simona    Reagovať
Je to veľmi skvelá a náučná práca
Dakujem že si sem pridala túto prácu.Veľmi si mi pomohla.
03.05.2005
majo    Reagovať
blele
typicky ucebnicovy nazor.je to blbost.poznam jedneho co ani nezmaturoval a zaraba miliony
11.04.2010
lolko bolko    Reagovať
Re: blele
hej ale to je nahoda jeden z miliona pripadov
04.09.2009
Arni    Reagovať
Tradična kokotina
Clovek, co to pisal je tradicnym vyplodom dnesneho skolstva. Je viac ako pravdepodobne,ze si najde istu pracu , kde si zarobi pekne peniaze , s ktorymi nebude vediet pracovat. Polovicu zivota bude pracovat na dane pre nas skvely stat a druhu polovicu jej uzasnej bubliny sa bude strachovat o miesto a sochodkove sporenie. Ak mate vzdelanie necakajte, ze sa vam bude skvelo zit.
25.03.2007
Pali    Reagovať
na smiech
Pise sa ze, sa treba ucit a budes sa mat dobre a ked sa nebudes ucit tak.... Vidno, ze to pisal niekto kto sa iba sprta v knizkach a nevie o com je svet.
21.05.2009
nika    Reagovať
Re: na smiech
presne, ja pisem teraz uvahu a vymyslela som si temu skola- zaklad uspechu?
VSIMNITE SI TEN OTAZNIK preboha...
17.02.2009
loôl    Reagovať
ghghgjh
hjhjhhjgjgjgjg
15.02.2009
kika    Reagovať
kravina
no toto je ale fakt totalna kokotina...to jakoze kdo pisal?????
31.01.2009
lilus    Reagovať
úvaha? nie!
Je to totálna hovadina, vôbec sa to na úvahu nepodobá, kompozícia o ničom, použité prostriedky strašné, myšlienky nedokončené... Ak dá z tohto nejaká profka alebo učiteľka lepšie ako 5, tak asi nevie čítať... HROZNÉ!
02.06.2008
feri petruška    Reagovať
POZRI
je to o ničom ale mi to pomohlo akurát k päťke.a prosím vás nečítajte to je to úplna blbosť !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
09.09.2008
Mat. K.    Reagovať
Re: POZRI
skadi si feri petruska ??? ked z vychodneho slovenska priblizne PRESOV ta mi zavolaj KED SI TO TY,ta sme sedeli spolu na AJ
03.04.2008
ach    Reagovať
lalala
pisal to aj dominko??? poradte:D:D:D:D:D
03.04.2008
sgsg    Reagovať
f pohode
Podla mna je to fajn tak na 1,2.To je presne to co zo SJ potrebujem :-))
16.03.2008
juulia    Reagovať
hustee!!!
naahodou je to fakt supeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer
19.02.2008
jj hulicko    Reagovať
pppiiiicccooovvviinnnaaa
o nicom ja tam potrbujem aj citaaaaaaaaat ludiaaaa netreba mi tu hluposti o skole ale nieco co sa da pouziiiiiiiiiit!!!!!!!!!!!!!!
10.02.2008
ana    Reagovať
skloa
no nic moc
21.01.2008
Methos    Reagovať
blabla
je to uvaha co by ste cakali
20.06.2007
miki    Reagovať
asdgfg
kokotina ale nieco z toho pouzijem.ved ucitelky beru take picoviny a myslia si potom ze si nejaky byflos.to potrebujem
11.04.2007
Debilina    Reagovať
Debilina
Debilina Debilina Debilina Debilina Debilina Debilina Debilina Debilina Debilina Debilina Debilina Debilina Debilina Debilina Debilina Debilina Debilina Debilina Debilina Debilina Debilina Debilina Debilina Debilina Debilina Debilina Debilina Debilina Debilina Debilina Debilina Debilina Debilina Debilina Debilina Debilina Debilina Debilina Debilina Debilina Debilina Debilina Debilina Debilina Debilina Debilina Debilina
28.03.2007
gjkmjhm    Reagovať
vnmbnm
dikghngfnnfg
22.03.2007
krto    Reagovať
krtko
nieco s toho snad pouzijem
22.03.2007
natalia    Reagovať
dakujem
velmi pekne dakujem za tento referaat..zachranili ste mi zivot..dikes moc.. :D
01.03.2007
top secret    Reagovať
kktina
uplna kokotina to je sak je jasne ze az 90 % ziakov nema rado skolu a zvysnych 10 do nej ani nechodia tak co je do pice jaka skola

1  |  2    ďalej ďalej
Copyright © 1999-2019 News and Media Holding, a.s.
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo šírenie obsahu je zakázané bez predchádzajúceho súhlasu.