referaty.sk – Všetko čo študent potrebuje
Elvíra
Štvrtok, 21. novembra 2024

Pobox

ATLAS

Prihlásenie

@atlas.sk
Zaujímavosti o referátoch
Meno:
E-mail:
Nadpis:
Text príspevku:
22.04.2006
arielka    Reagovať
boze ta laska
ajojky ked som si citala tie uzasne myslienky ktore si tam napisal,verila som z e je to z tvojho vnutra ci srdca bolo to fakt dobre .za kazdou bodkou som sa zamyslela ake je krasne niekoho milovat...preto diik za moznost si to precitat
29.03.2006
Aurorra    Reagovať
interesting
pridavam sa k pozitivnym nazorom na tvoj referat pises s prehladom a to sa mi paci a mas pravdu v mnohyx veciax kt.tu spominas :) A to ze strateny je ten kto sa vopred vzdal je uplne presne :))pekne!
13.05.2005
queen    Reagovať
...hmm...
Boze ta laska...kazdy piaty referat:)ale oki to bylo...len..neviem,ci je to taky super pocit,ze dokazeme milovat,ak nas ten dotycny nemiluje...ale ta myslienka,ze clovek,ktory sa boji lasky nie je clovekom sa mi paci...si to musim zapamatat:))
09.03.2005
ami    Reagovať
fajn ale....
tvoj referat je fajn ma skvelu myslienku , a zaujimavy nazory, len by som chcela dodat ze som si neni taka ista ci sme stastny ked nam druhy ten cit neopätuju. aspon ja nie , neviem ako ostatny...ale je to bombovi referat
02.02.2005
Proximus    Reagovať
Super
Skvele,... fakt super,... to naj co som tu o teme "laska" precital. Vies o com pises.
Copyright © 1999-2019 News and Media Holding, a.s.
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo šírenie obsahu je zakázané bez predchádzajúceho súhlasu.