Zaujímavosti o referátoch
William Shakespeare: Hamlet
16.09.2004
Mirka
Reagovať
DRZ SA
Tento prispevok sa mi pacil asi najviac zo vsetkych.Bolo v nom to co som hladala a aj podrobne rozpracovane dielo.Kedze nemam vele casu precitat si knihu,tvoj rferat mi velmi pomohol.Mockrat ti dakujem a dufam,ze takychto referatov napises co najviac
18.12.2007
evenie
Reagovať
DAKUJEM
velmi mi tento eferat pomohoool...kedze som enbola v skole ked sa to preberalo a nestihla som to ako si s rychlostou nasej prfoky precitaaat :D toto bolo supeeeeer :D dakujeeeeeeem :D
29.04.2007
tinky
Reagovať
Dikes !!!!
dakujeme vám, dakujeme vám, velmi pekne
to som velmi rada...že toto niekto sem napisal...bo nam dala spravit rozbor tak, nech sa vela nenarobim:D Dakujem onej dobrej dusi, vdaka kt, dnes mozem ist von
to som velmi rada...že toto niekto sem napisal...bo nam dala spravit rozbor tak, nech sa vela nenarobim:D Dakujem onej dobrej dusi, vdaka kt, dnes mozem ist von
08.01.2007
marr
Reagovať
ooou,diiky:)
no...na moje "povinne citanie"doslo den pred pisomkou a dufam,ze mi to zajtra nepokazi polrok..drzte palce:Da dikes dobra dusa co to napisala:D
13.12.2004
Veronika
Reagovať
vyborne
Je to výborne. Citáty sa vždy zídu. Ja som tú knihu prečítala, no zabudla som na citáty a vrátila som ju do knižnice a teraz som to potrebovala.Tak vďaka : )
29.12.2005
...
Reagovať
Re: vyborne
Ahojky! Čítala si hamleta? Gratulujem! Mne by sa nechcelo, lebo viem, že sú ľudia, ktorí to dajú na net! :-)
12.12.2005
pa3k matyo
Reagovať
pojebte sa
absolutna dlha kokotina dalsie prispevky mi poslite na email a moja tebe to ta pina neuveri lebo si skurvena nula a ucitelka ´take skurvene nuly nepocuva zbohom vy SKURVENE NULY
29.12.2005
...
Reagovať
Re: pojebte sa
sa spamätaj ty sprostý idiot, čo píšeš!!! by si sa mohol skoncolidovať!!! nebirujem takých hlúpych ľudí, čo nevedia, čo majú hovoriť, tak za každým druhým slovom zadrú nejakú hovadinu. sa to nedá počúvať. nechápem načo vôbec na takú stránku lezieš, keď ti tu všetko vadí, ty debil!