referaty.sk – Všetko čo študent potrebuje
Elvíra
Štvrtok, 21. novembra 2024

Pobox

ATLAS

Prihlásenie

@atlas.sk
Zaujímavosti o referátoch
William Shakespeare: Hamlet
Meno:
E-mail:
Nadpis:
Text príspevku:
16.09.2004
Mirka    Reagovať
DRZ SA
Tento prispevok sa mi pacil asi najviac zo vsetkych.Bolo v nom to co som hladala a aj podrobne rozpracovane dielo.Kedze nemam vele casu precitat si knihu,tvoj rferat mi velmi pomohol.Mockrat ti dakujem a dufam,ze takychto referatov napises co najviac
20.02.2008
3 znaky.    Reagovať
5 znakov.
10 znakov.
20.02.2008
aha    Reagovať
.....
super.......
18.12.2007
evenie    Reagovať
DAKUJEM
velmi mi tento eferat pomohoool...kedze som enbola v skole ked sa to preberalo a nestihla som to ako si s rychlostou nasej prfoky precitaaat :D toto bolo supeeeeer :D dakujeeeeeeem :D
29.04.2007
tinky    Reagovať
Dikes !!!!
dakujeme vám, dakujeme vám, velmi pekne
to som velmi rada...že toto niekto sem napisal...bo nam dala spravit rozbor tak, nech sa vela nenarobim:D Dakujem onej dobrej dusi, vdaka kt, dnes mozem ist von
08.01.2007
marr    Reagovať
ooou,diiky:)
no...na moje "povinne citanie"doslo den pred pisomkou a dufam,ze mi to zajtra nepokazi polrok..drzte palce:Da dikes dobra dusa co to napisala:D
08.01.2007
huč    Reagovať
Re: Dobre
a kde si nasla lepse? daj link ak dojdes este dnes :P
20.11.2006
ehe    Reagovať
pet znakou
diki za referat
23.09.2006
denka    Reagovať
bolo to super
bolo to super
02.04.2006
Juliet    Reagovať
Dobre
je to celkom dobre ale nasla som tu aj lepsie ale dik:))
13.12.2004
Veronika    Reagovať
vyborne
Je to výborne. Citáty sa vždy zídu. Ja som tú knihu prečítala, no zabudla som na citáty a vrátila som ju do knižnice a teraz som to potrebovala.Tak vďaka : )
29.12.2005
...    Reagovať
Re: vyborne
Ahojky! Čítala si hamleta? Gratulujem! Mne by sa nechcelo, lebo viem, že sú ľudia, ktorí to dajú na net! :-)
14.01.2005
Nina    Reagovať
Velmi dobre;)
super-diky strasne si mi pomohol/la;)diky
29.12.2005
...    Reagovať
Re: Velmi dobre;)
Čauko! si zlatá
04.12.2005
tomas081    Reagovať
abcde
dufam zemi to slowencinarka uweri....... :DDD
29.12.2005
...    Reagovať
Re: abcde
si haluzák
12.12.2005
pa3k matyo    Reagovať
pojebte sa
absolutna dlha kokotina dalsie prispevky mi poslite na email a moja tebe to ta pina neuveri lebo si skurvena nula a ucitelka ´take skurvene nuly nepocuva zbohom vy SKURVENE NULY
29.12.2005
...    Reagovať
Re: pojebte sa
sa spamätaj ty sprostý idiot, čo píšeš!!! by si sa mohol skoncolidovať!!! nebirujem takých hlúpych ľudí, čo nevedia, čo majú hovoriť, tak za každým druhým slovom zadrú nejakú hovadinu. sa to nedá počúvať. nechápem načo vôbec na takú stránku lezieš, keď ti tu všetko vadí, ty debil!
12.12.2005
roki    Reagovať
Re: pojebte sa
chudak nahodou je to dobre
Copyright © 1999-2019 News and Media Holding, a.s.
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo šírenie obsahu je zakázané bez predchádzajúceho súhlasu.