Zaujímavosti o referátoch
HIM
13.05.2005
JaRiE
Reagovať
Neklamu
toto je presne nazor platonicky zamilovanej baby.... viem, ze Ville je pre teba ako boh, ale trochu kritiky nezaskodi.... ja mam taktiez rada HIM, ale nie kvoli spevakovi.... ten je len bonus v peknom baleni
11.04.2005
Bittersweet
Reagovať
:))))))
no tak tento prispevok je trosku pozadu, him su fakt dost kvalitna kapela, a ta ich najnovsia pesnicka bittersweet nema proste chybu, inac je prada ze him prerabali vminulosti par caver verzi, ale ozzy o...nikdy nebol ich velkym vzorom, snazia sa byt originalni a to ze preberu stare skladby- snazia sa iba oprasit to co bolo kedysi dobre, ale zapadlo prachom...:))))
26.12.2004
Janna
Reagovať
Hmmmmmmmm
Zaujimavy pohlad na kapelku. Anyway,nemyslim si, ze z toho clanku mozno usudit, ze Valo je" netvorivy klon"....
30.11.2004
Zuzana
Reagovať
Pěkné a děkuji...
Líbí se mi tento referát, už jen pro to, že jsem delší dobu nevěděla, jak bych alespoň trochu mohla charakterizovat tuto poměrně zdařilou skupinu..takže..děkuji.
27.11.2004
jana
Reagovať
klamete
milujem HIM, VILLE VALO je mojim najvacsim vzorom, ale tu ste ho vykreslili ako uplne namysleneho netvoriveho klona dnesnych popovych hviezd a tak to NIEJE