referaty.sk – Všetko čo študent potrebuje
Klement
Sobota, 23. novembra 2024

Pobox

ATLAS

Prihlásenie

@atlas.sk
Zaujímavosti o referátoch
My favourite film-Ice age
Meno:
E-mail:
Nadpis:
Text príspevku:
28.05.2007
:-(    Reagovať
Madzia
Nie jest za dobrze. Konstrukcja zdań daje wiele do życzenia. Z tego co widzę na 5 nie można liczyć, ale tę 3 można osiągnąć!
pozdro
18.03.2009
lubica    Reagovať
Re: Madzia
Hľadám Jozefa Madziu, študenta andragogiky v Blave z rokov 1992-1995. Ak si ten Jozef, prosím ozvi sa na email. Kedysi stankovičová. Keď nič, tak pekný deň.
14.01.2008
[email protected]    Reagovať
loool
mnoo j e to cool pre nas takych kery to rovno stiahnu :D
14.01.2008
[email protected]    Reagovať
:D:D LOL :D:D
mnoo j e to cool pre nas takych kery to rovno stiahnu :D
12.01.2008
ferkiy    Reagovať
celkom da sa
iba trochu gramatika mi tam nesedela
15.05.2007
dodo    Reagovať
loool
ja neroyumiem anglin :D
11.03.2007
kajka    Reagovať
je fajn
tento referat je fajn su tam chybicky ale to nevadi aspon ked to bude ucitelka kontrolovat tak nezisti ze som to mala s netu..ale da sa aspon som si ulahcila pracu
11.03.2007
kajka    Reagovať
je fajn
tento referat je fajn su tam chybicky ale to nevadi aspon ked to bude ucitelka kontrolovat tak nezisti ze som to mala s netu..ale da sa aspon som si ulahcila pracu
08.02.2007
angell    Reagovať
v pohodke
tento referat je v pohode,,,akoze je tu dost chyb ktore by nemuseli byt ale inac je to hlavne obsahovo dobre.Vystihuje to dobre tento film.Aj mne to ulahcilo praacu dikes=)
08.02.2007
angell    Reagovať
v pohodke
tento referat je v pohode,,,akoze je tu dost chyb ktore by nemuseli byt ale inac je to hlavne obsahovo dobre.Vystihuje to dobre tento film.Aj mne to ulahcilo praacu dikes=)
19.01.2007
dzifo    Reagovať
slabucke
tento referat je dost zly. je v nom velmi vela chyb, takze ho odporucam tym co maju medzi 3-4 alebo 4-5. aby bola kritika konstruktivna (pretoze kritizovat moze kazdy), niektore veci su tam fakt ok, a urcite si autor zasluzi aspon malicke uznanie za to ze si dal tu namahu a dal ho sem.....avsak jednoznacne prevladaju zapory ako klady !!!! je to proste slabucke jak caj co sa tyka gramatiky, obsahovo troska lepsie...aj tak diky za ulahcenie prace.
Copyright © 1999-2019 News and Media Holding, a.s.
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo šírenie obsahu je zakázané bez predchádzajúceho súhlasu.