referaty.sk – Všetko čo študent potrebuje
Elvíra
Štvrtok, 21. novembra 2024

Pobox

ATLAS

Prihlásenie

@atlas.sk
Zaujímavosti o referátoch
Diviak lesný
Meno:
E-mail:
Nadpis:
Text príspevku:
06.03.2010
ondrej    Reagovať
sranda
ja s kamosmi sme sli do takeho mociara vedeli sme ze tam biva zver ale co uz nas nic nezastavi sice sme amli len 11, 10 a 9 rokov ale sme tam sli ako sme isli dalej do mociara tak sme sa viac bali iba zrazu kamos krici diviak vsetci sme boli v soku najmensi kamos bezal po poli do dediny ja som vyliezol na strom a druhy kamos zostal satt v trave potom bezal do dediny a bol to diviak bezal do kamosovej zahrady tam im popretrhoval plot a bezal okolo druzstva do hri ale mi sme mali starachy ako nahle isiel prec tak sme pozerali stopi a videli sme narmalne poretrhovany plot kamosov
21.08.2009
andrea    Reagovať
diviaky o omg
tak mi prosim vás poradte isiel naspet lebo v nasich lesoch su diviaky hladne a strašne som sa bala
21.08.2009
andrea    Reagovať
diviaky o omg
no tak co sa mne stalo to nezabudnem boli sme dvaja ja a moj kamarat maroš máme len 11 rokov....boli sme v lese ale hlboko a povedala som mu že nech sa vrátime no tak dobre vratili sme sa ale púo ceste nás dačo začalo nahanat ale mi sne stali ticho a pachlo to tam dost ja som si pomyslela ze to je diviak a zrazu praskali konare mi sme improvizovali a zacali stredne chodit boli sme ticho prenasledovalo nas to ked sme visli z lesa počuli sme niečo ako krohkanie ...omg ZRýCHLILI SME KROK AJ KED TEN LES BOL NA VELKOM KOPCI isli sme aj tak uz sme behali dole a pod kopcom boli domy prisli sme kním a hore sa pozrieme bol tam diviak a pozeral na naas ale priblizit dole ku nam sa neodvážil strasne ten pocit bol hnusny ked nás nasledoal..=((
27.07.2006
Peter    Reagovať
Diviaky
Diviaky vydavaju cudne zvuky, pohybuju sa velkou rychlostou, reaguju na kazdy pohyb.
29.06.2008
zverina56    Reagovať
Re: Diviaky
to som sa vela dozvedel
14.08.2009
mountain    Reagovať
Re: Re: Diviaky
celkom krasna bachyňa
http://hiking.sk/hk/ga/13546/strazovske_vrchy-vyrusena.html
07.06.2009
Melwen    Reagovať
pohybuju sa veľmi ticho??
tuto noc sme stretli zopár kusov a rachotili,akoby cez les išiel parny valec.
27.07.2006
Peter    Reagovať
Diviaky
Diviaky vydavaju cudne zvuky, pohybuju sa velkou rychlostou, reaguju na kazdy pohyb.
Copyright © 1999-2019 News and Media Holding, a.s.
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo šírenie obsahu je zakázané bez predchádzajúceho súhlasu.