Zaujímavosti o referátoch
Syndróm vyhorenia (burn-out syndróm)
25.11.2009
Ghost
Reagovať
Burnout Syndrom
Kto by chcel poradit s touto temou nech mi napise skusim poradit ja som si vybral taktiez tuto temu mam neaku odporucanu literaturu a podobne
01.01.2010
michaela
Reagovať
Re: Burnout Syndrom
ahoj. ja mam temu bakalarskej prace Syndrom vyhorenia u uciteloch a strategie jeho zvladania. mam velmi malo literatury, co sa tyka tejto temy. poradis, kde by som ju mohla zohnat?? dakujem
08.04.2012
monika
Reagovať
Re: Re: Burnout Syndrom
neviem najst slovensky preklad MBI testu,neviete mi ho poradit,dik za odpoved
02.05.2010
Helena
Reagovať
burnout
Ahoj,
psala jsem rigorozní práci na téma "Syndrom vyhoření u učitelů", je dostupná na Katedře pedagogické a školní psychologie PedF UK, Myslíkova ulice, Praha 1. Jsou tam i doporučení pro další možný výzkum.
Hodně štěstí!
Helena
psala jsem rigorozní práci na téma "Syndrom vyhoření u učitelů", je dostupná na Katedře pedagogické a školní psychologie PedF UK, Myslíkova ulice, Praha 1. Jsou tam i doporučení pro další možný výzkum.
Hodně štěstí!
Helena
07.11.2008
andrea
Reagovať
burnout
ahoj.ja som dalsia z tych co si vybrali temu na mgr pracu-poradi mi niekto ako s dotaznikom????vdaka
20.02.2009
katka
Reagovať
Re: burnout
Ahoj nepoznáme sa ale nasla som na nete ze tiež pisete syndróm vyhorenia neviete poradit literatúru k tejto teme ďakujem a prepacte za otravovanie
01.11.2008
zuzana
Reagovať
Syndrom vyhorenia
Ahojte,moja bakalarska praca sa vola Preventivne opatrenia syndromu vyhorenia u sestier pracujucich na detskom oddeleni.Neviem kde zhanat material o tom ako vplýva syndrom na detské sestry.Nevie nahodou niekto pomocť???
29.01.2008
martina
Reagovať
diplomovka
ahojte...viete mi hodit este nejake info kde najdes nieco blizsie o syndrome vyhorenia? mam to ako temu diplomovky ... dakujem vam...a inak, takychto ludi v dnesnom svete bude asi len stupat, ved udrzat tempo s touto dobou nieje jednoduche ba až nemožné...
07.10.2008
milan
Reagovať
Re: diplomovka
Ahoj. zhanam materialy na syndrom vyhorenia. Pisem o tom diplomovku. Vies mi poradit, kde ich zohnat alebo neake mi poskytnut. Dakujem za skoru odpoved. Ahoj
07.10.2008
milan
Reagovať
Ahoj. zhanam materialy na syndrom vyhorenia. Pisem o tom diplomovku. Vies mi poradit, kde ich zohnat alebo neake mi poskytnut. Dakujem za skoru odpoved. Ahoj
24.03.2008
janko
Reagovať
ja mam tiez temu na diplomovku na tuto temu tak by sme mohli pomenit nejake tie materialy..
24.03.2008
janko
Reagovať
ja mam tiez temu na diplomovku na tuto temu tak by sme mohli pomenit nejake tie materialy..
16.11.2005
natasa
Reagovať
a bude ich stale viac
Ved si len zoberte tento zivotny štýl. Ludi nad 45 rokov vyhodia z prace a nikde ich uz nevezmu. Ostanu len ti mladsi a musia sa do roboty poriadne zažrať, aby splnili očakávania. A potom nastane syndrom vyhorenia a zožeru sa medzi sebou. A kde ostane tá Vaša mladosť - dravosť. V háji. Nie že by sa robota poriadne rozložila pre všetkých - ale starší maju depresie z toho že su už nepotrební aj keby normálnu robotu zvládli a mladí smerujú k syndromu vyhorenia. To je spoločnosť. Musíte najprv asi padnuť na zem, potom sa spamätáte.
01.12.2004
jaja
Reagovať
To je ončo
Ten záver bol veľmi výstižný. Ja sa občas k tomu syndrómu tiež blížim-chcem byť všade, všetko vedieť, všetko dokonale spraviť, so všetkým každému pomáhať....a tam niekde na konci zoznamu je spánok a relax.
03.01.2005
jaja
Reagovať
Re: To je ončo
Je to fajn, ze sa hovori aj o emocionalnom vyhoreni, tych ludi len pribuda, aj ja som take prekonala. Jaje drzi m palce