Zaujímavosti o referátoch
Láska
12.11.2006
siminka
Reagovať
lasky
myslim ze laska je krasne vec v zivote ludia tiez myslim ze ak mame niekoho radi mali by sme to stale prejavovat aby ten druhy citil ten cit ktory mu dodava viac sil.laskou sa moze kazdy clovwk pysit a vela ludi ktory lasku nepoznaju druhym ludom zavidi.vela ludi by chcelo pocitit co to je a verim ze ak sa im to raz podari budu dbat na to aby milivanu osobu nikdy nesklamali a stale jej pomahali aby sa mali jepsie a lepsie
08.04.2005
katuska
Reagovať
Láska
No tak ja by som povedala, že láska je ten najkrajší cit, za ktorý sa nemôžno hanbiť aj keď častokrát vôbec nie je opätovaná a to niektorých ľudí doslova položí.Každý by chcel prežiť tú najromantickejšiu lásku o akej sa hovorí hlavne vo filmoch, ale zamysleli ste sa už niekedy, že láska býva a je častokrát úplne odlišná a niekedy ju nie je ani na prvý pohľad spoznať, a tak sa treba dívať okolo seba s otvorenými očami aby sme neprepásli svoju životnú príležitosť...Želám veľa šťastia v nájdení milovanej osoby....
24.08.2006
kaira - autor
Reagovať
Re: Láska
Dakujem.. Úvahu som písala pre kamarátku a veľmi sa jej páčila. Celkom sa mi dielko podarilo, tak som ho dala na net, keď niekto chce, nech si prečíta, iný nech nečíta.
Aj ja Ti želám šťastie pri hľadaní tej pravej osôbky.. :O)))
Aj ja Ti želám šťastie pri hľadaní tej pravej osôbky.. :O)))
12.12.2004
zuziak
Reagovať
Laska ci nenavist?
Raz niekto povedal:"Laska a nenavist su k sebe tak blizko,no niekedy prave laska boli viac ako ta nenavist! Nie je laska laskou, v ktorej si kazdy den dvaja zalubeni hovoria :Milujem ta. Nestaci to len povedat, treba to i ukazat! Kazdy viem povedat tie sladke slova, ktore bolia. Laska je ako dym,vznikne a potom ju nieco rozfuka a je prec! No a kde su prave tie sladke slova, sladke sms-ky? Zmizli.a kde?Nikto nevie. Ked sa niekto zalubi nepozna hranice, nevie kde je sever a kde juh,strati hlavu. Viem, to podla jednej dievcine, jej pribeh zacal nevinne a stale trva. Zacalo to,len bozkami a s kratkym chodenim co ani chodenie nebolo,skoncilo to sklamstvom a velkou ranou na dusi a na srdci? Preco clovek dokaze tak ublizit? nepoznam odpoved, no viem, Laska je krasna, no nie je dokonala, pretoze nou nemoze byt! A chcem este nieco dodat. Ked nebudete vediet, co a ako sa rozhodnut skuste si dat otazku: bojovat ci zabudnut?
02.04.2006
preSky
Reagovať
Re: Laska ci nenavist?
...bojovať či zabudnuť... toto je formulka presná na cit Laska, je to pomoc pre kazdého, všetko to za teba vyrieši len sa rozhodni ...bojovať či zabudnuť... ?
08.04.2005
katuska
Reagovať
Re: Laska ci nenavist?
Ja si myslím, že najhoršia je neopätovaná láska.Fakt je to niečo strašné, ten človek vie, že k nemu niečo cítite a on to jednoducho ignoruje ako keby sa nič nestalo a ide sa ďalej.Ľudia si neuvedomujú ako dokážu strašne zraniť, ako by to bolo ich každodennou záležitosťou.A naopak keď niekoho naozaj ľúbiš a on ti vyzná lásku z čistého srdiečka a ty vieš, že on to myslí úplne vážne tak to je nesmierne úžasné. Viem slová su slová, ale tie sa časom premenia aj na skutky a to potom stojí za to...Veď čo je krajšie ako život plný lásky, ale keď tomu životu tá láska chýba a lásku potrebuje každá živá bytosť, tak to sa vôbec nedá povedať, že človek žije naplno.Ja teraz podľa toho čo som napísala na plno vôbec nežijem a z vlastnej skúsenosti poviem, že je to pravda. Teraz sa mi zdá život strašne nudný a vlastne nemám ani pre koho žiť, a to je dosť divné ak mám pravdu povedať. Ach tí chlapi!!!!!!!! Hrozné je to v poslednej dobe s nimi...