referaty.sk – Všetko čo študent potrebuje
Emília
Nedeľa, 24. novembra 2024

Pobox

ATLAS

Prihlásenie

@atlas.sk
Zaujímavosti o referátoch
Spomienky na konci 9. ročníka
Meno:
E-mail:
Nadpis:
Text príspevku:
13.12.2010
MIchalides    Reagovať
Dobre :)
lepšie by som to nenapisal ....škoda že si tim nemôžem pomahať pri slohu na hodine....velmi dobreeeeeeeeeeeee...spisovatelka
27.04.2010
Michal    Reagovať
Cawko
Je to dobre len treba mysliet aj na detaily. Napr. ze klučka ostane chladna. Nemoze ostat chladna bo ked odideme do ten triedy sa nastahuje dalsia trieda
20.05.2009
SimonQaaa    Reagovať
názor na prejav
veľmi sa mi páči ten prejav...je napísaný zo srdca...veľmi pekné...gratulujem
20.04.2009
Kika    Reagovať
ÚŽASNÉ
Boze, je to uplne krasne, uzasny referat. Naozaj ked si spomenieme na vsetko, co sme spolu prezili.. 9 rokov.. je to hrozne ze musime ist prec od seba :( ake referat je naozaj super
06.05.2008
duda    Reagovať
Dakujem
este ze to tu je heh so vsetkym mi to pomohlo
12.12.2007
kačenka    Reagovať
Vdaky
velmi mi to pomohlo pri pisani skol. pisomnej prace!!dakujem!
09.12.2007
enya    Reagovať
UZASNEE
Uplne super!:DHned by som to napisala pretoze mame mat sloh na tuto temu..no bohuzial uz minuly rok to tu niekto odpisal a nasa slovencinarka to citala..no tak skoda:(
03.05.2007
Peto    Reagovať
Zázrak
Som sa cudoval ake to ma spoluziak dobre a zrezu som to uvidel tu=)
25.02.2007
juliankaa    Reagovať
Dakujeem:)
mno.....dobre....ja som takyy antitalent na slohy ze dovi:)milujem tuto stranku....aj ked zz nej ma referaty celaa trieda...to nevadi:)
14.01.2007
misho323    Reagovať
Je to perfektne
Je to fakt super uz som z deviatky prec 6 mesiacou stale mi to chyba. Pri tomto peihovore som sa skoro rozplakal. Bolo tam super Chcem sa tam vratit na dalsich 9 rokou
07.06.2006
debil    Reagovať
jao,dfhj
mdfiovn dfksfsh fidfdf difgzudjf jf
11.09.2005
suzi    Reagovať
KRASA
Joj ked si spomeniem co vsetko sme prezili au som revat musela bolo to velmi pekunke
07.06.2006
danka kubaniova    Reagovať
Re: KRASA
je to uplne trapne
07.06.2006
Thank you
je to ok velmi ste nam pomohli tvrdosin
07.06.2006
sinagoga
medvedzie skuste to citat na konci roka tak sa neukazujte v sine z pozdravom tvrdosin
07.06.2006
sinagoga
medvedzie skuste to citat na konci roka tak sa neukazujte v sine z pozdravom tvrdosin
07.06.2006
sinagoga
07.06.2006
DANKA KUBANIOVA    Reagovať
Prihovor
JE TO UPLNE V POHODE .ODKAZ:medvedzie skuste to citat tak sa neukazujte v SINE NA KONCI ROKA S POZDRAVOM ZAKLADNA SKOLA TVRDOSIN
04.05.2006
ttss    Reagovať
dakujemeeeeeee
noo ked si to niekto bude chciet dat z 9.A na siidlisku juh vo vranove nad toplou tak uuz neskoroo lebo to maam jaa jasnee???
05.04.2006
denuuusik    Reagovať
dikis
super dost mi to pomohlo.len aby som mala 1 :)
01.03.2006
coolbaba    Reagovať
bomba
taak to uz hej...pekneee....a diky

1  |  2    ďalej ďalej
Copyright © 1999-2019 News and Media Holding, a.s.
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo šírenie obsahu je zakázané bez predchádzajúceho súhlasu.