Zaujímavosti o referátoch
Spomienky na konci 9. ročníka
13.12.2010
MIchalides
Reagovať
Dobre :)
lepšie by som to nenapisal ....škoda že si tim nemôžem pomahať pri slohu na hodine....velmi dobreeeeeeeeeeeee...spisovatelka
27.04.2010
Michal
Reagovať
Cawko
Je to dobre len treba mysliet aj na detaily. Napr. ze klučka ostane chladna. Nemoze ostat chladna bo ked odideme do ten triedy sa nastahuje dalsia trieda
20.05.2009
SimonQaaa
Reagovať
názor na prejav
veľmi sa mi páči ten prejav...je napísaný zo srdca...veľmi pekné...gratulujem
20.04.2009
Kika
Reagovať
ÚŽASNÉ
Boze, je to uplne krasne, uzasny referat. Naozaj ked si spomenieme na vsetko, co sme spolu prezili.. 9 rokov.. je to hrozne ze musime ist prec od seba :( ake referat je naozaj super
09.12.2007
enya
Reagovať
UZASNEE
Uplne super!:DHned by som to napisala pretoze mame mat sloh na tuto temu..no bohuzial uz minuly rok to tu niekto odpisal a nasa slovencinarka to citala..no tak skoda:(
25.02.2007
juliankaa
Reagovať
Dakujeem:)
mno.....dobre....ja som takyy antitalent na slohy ze dovi:)milujem tuto stranku....aj ked zz nej ma referaty celaa trieda...to nevadi:)
14.01.2007
misho323
Reagovať
Je to perfektne
Je to fakt super uz som z deviatky prec 6 mesiacou stale mi to chyba. Pri tomto peihovore som sa skoro rozplakal. Bolo tam super Chcem sa tam vratit na dalsich 9 rokou
11.09.2005
suzi
Reagovať
KRASA
Joj ked si spomeniem co vsetko sme prezili au som revat musela bolo to velmi pekunke
07.06.2006
danka kubaniova
Reagovať
sinagoga
medvedzie skuste to citat na konci roka tak sa neukazujte v sine z pozdravom tvrdosin
07.06.2006
danka kubaniova
Reagovať
sinagoga
medvedzie skuste to citat na konci roka tak sa neukazujte v sine z pozdravom tvrdosin
07.06.2006
danka kubaniova
Reagovať
sinagoga
07.06.2006
DANKA KUBANIOVA
Reagovať
Prihovor
JE TO UPLNE V POHODE .ODKAZ:medvedzie skuste to citat tak sa neukazujte v SINE NA KONCI ROKA S POZDRAVOM ZAKLADNA SKOLA TVRDOSIN
04.05.2006
ttss
Reagovať
dakujemeeeeeee
noo ked si to niekto bude chciet dat z 9.A na siidlisku juh vo vranove nad toplou tak uuz neskoroo lebo to maam jaa jasnee???