Zaujímavosti o referátoch
Posmrtný život
09.04.2008
Miloš
Reagovať
posmrtný život
Ja si tiež myslím že existuje posmrtný život respektívne tomu verím, aj keď neviem ako to je či je tam taký život ako teraz alebo je iný. To je stále záhada a aj bude. . .
13.02.2014
Milan
Reagovať
Re: posmrtný život
Nie je to žiadna záhada. Biblia o tejto téme pojednáva veľmi obšírne. Ale niečo na spôsob reinkarnácie to určite nie je. To by bolo príliš jednoduché a pohodlné. A tak ľudia ktirí nemajú presné poznanie Biblie,hrajú vabank. Typu:"Snád to výjde?"....alebo:"asi niečo po smrti existuje"? To je pravda,...niečo existuje,ale len pre tých ktorí trochu namáhali svoje mozgové bunky a presvedčili sa skúmaním Písiem ako to vlastne je? Zadarmo nikto nič nikdy nedostane,preto aj človek bol obdarený rozumom ,aby hľadal odpovede na mnohé "existenčné otázky". A Biblia je tým návodom pre nás ľudí,a poskytuje odpovede na dané otázky.
28.03.2007
denisa =)
Reagovať
reagovat
obydve mate z casti pravdu.Neda sa presne povedat poucka co to vlastne je.Podla mojho nazoru je to co si kde sa rozhodnu kam ta poslu.Ale viem povedat naisto,ze navzdy zostaneme v druhom cloveku a to je podla mna posmrtny zivot.
18.04.2005
denisa
Reagovať
Posmrtný život
ja som neveriaca,ale v posmrtny život verim!verim aj tomu ze ked raz umrem v druhom zivote budem niekto iný a lepsí!verím tomu že čo nestihnem v tomto živote v tom druhom to urobi!obcas mam pocit ze v druhom zivote budem chlap!neviem preco si to myslim ale tak to citim!Tento članok o posmrtnom zivote je naozaj dobry!dozvedela som sa nieco nove!
09.03.2006
katka
Reagovať
Re: Posmrtný život
Caf Denisa, necitala som clanok, ale posmrtny zivot v podobe ineho cloveka NEEXISTUJE. Kazdy clovek ma zivot vecny, tak sme boli stvoreni a tak sme nastaveni. Otazka je, ako sa rozhodneme tu na zemi a v tomto tele - komu svoj zivot odovzdame: Jezisovi alebo satanovi...
Mozes si vybrat. Ak chces vediet viac, ozvi sa mi na adresu, nechodim sem casto . Maj sa. Katka.
Mozes si vybrat. Ak chces vediet viac, ozvi sa mi na adresu, nechodim sem casto . Maj sa. Katka.