Zaujímavosti o referátoch
Čitateľský denník
24.10.2019
JOHNSON
Reagovať
úver
Potrebujete úver pre lepší život alebo finančnú pomoc, pôžičky? Ponúkame všetky druhy úverov, ak máte záujem správa nás pre viac informácií (prostredníctvom e-mailu: [email protected])
22.10.2019
Linda
Reagovať
HOW I GOT MY LOAN
KAKO sem dobil posojilo od te velike družbe
Pozdravljeni, dragi moji, jaz sem Linda McDonald, trenutno živim v Austinu Texas, ZDA. Trenutno sem vdova s tremi otroki in aprila 2018 sem obtičala v finančni situaciji in morala sem refinancirati in plačati račune. Poskušal sem iskati posojila pri različnih posojilnicah, zasebnih in podjetniških, vendar nikoli z uspehom, in večina bank mi je zavrnila kredit, ne polni plena tistim vražam tam, ki jim pravijo posojilodajalca, vsi so prevara, vse, kar hočejo, je vaše denarja in ne boste več slišali od njih, so mi to storili dvakrat, preden sem spoznal gospoda Davida Wilsona, najbolj zanimiv del tega je, da mi je posojilo preneslo v roku 74 ur, zato vam bom svetoval, da se obrnete na gospoda Davida, če vas zanima posojilo in ste prepričani, da mu boste lahko pravočasno odplačali, se lahko obrnete nanj po e-pošti ……… ([email protected]) Brez kreditnega preverjanja, noben ponudnik z samo 2-odstotno obrestno mero in boljšimi odplačilnimi načrti ter Če se morate obrniti na katero koli podjetje glede zavarovanja posojila brez zavarovanja, se danes za svoje posojilo obrnite na gospoda Davida Wilsona
Ponujajo vse vrste posojila, ki jih imajo
Kratkoročno posojilo (5_10 let)
Dolgoročno posojilo (20_40)
Posojilo za medijski termin (10_20)
Ponujajo posojilo
Posojilo za stanovanje ............., Poslovno posojilo ........ Dolžniško posojilo .......
Študentsko posojilo .........., Posojilo za zagon podjetja
Poslovno posojilo ......., posojilo podjetja .............. itd
E-pošta .......... ([email protected])
Kar zadeva finančno krizo in posojilo, potem je posojilo David Wilson finančno, prosim, povejte mu, da vas gospa Linda McDonald usmeri v dobro srečo ................... ….
Pozdravljeni, dragi moji, jaz sem Linda McDonald, trenutno živim v Austinu Texas, ZDA. Trenutno sem vdova s tremi otroki in aprila 2018 sem obtičala v finančni situaciji in morala sem refinancirati in plačati račune. Poskušal sem iskati posojila pri različnih posojilnicah, zasebnih in podjetniških, vendar nikoli z uspehom, in večina bank mi je zavrnila kredit, ne polni plena tistim vražam tam, ki jim pravijo posojilodajalca, vsi so prevara, vse, kar hočejo, je vaše denarja in ne boste več slišali od njih, so mi to storili dvakrat, preden sem spoznal gospoda Davida Wilsona, najbolj zanimiv del tega je, da mi je posojilo preneslo v roku 74 ur, zato vam bom svetoval, da se obrnete na gospoda Davida, če vas zanima posojilo in ste prepričani, da mu boste lahko pravočasno odplačali, se lahko obrnete nanj po e-pošti ……… ([email protected]) Brez kreditnega preverjanja, noben ponudnik z samo 2-odstotno obrestno mero in boljšimi odplačilnimi načrti ter Če se morate obrniti na katero koli podjetje glede zavarovanja posojila brez zavarovanja, se danes za svoje posojilo obrnite na gospoda Davida Wilsona
Ponujajo posojilo
Posojilo za stanovanje ............., Poslovno posojilo ........ Dolžniško posojilo .......
Kar zadeva finančno krizo in posojilo, potem je posojilo David Wilson finančno, prosim, povejte mu, da vas gospa Linda McDonald usmeri v dobro srečo ................... ….
22.10.2019
Linda
Reagovať
poland 1st 4mat
KAKO sem dobil posojilo od te velike družbe
Ponujajo posojilo
Ponujajo posojilo
21.10.2019
MARY THOMAS
Reagovať
Lep pozdrav iz podjetja Zelena pašna posojila.
Za uresničitev svojih projektov potrebujete kredit
Mnoge banke so jih zavrnile
Ali potrebujete financiranje za konsolidacijo dolgov?
Ali potrebujete finančna sredstva za pomoč pri poslovanju s podjetjem Vedite, da smo na področju pridobivanja osebnega posojila najboljša rešitev za vas.
Samo pišite nam na: {[email protected]}
Kreditiramo po 3% letni splošni stopnji z
Možnosti. Za več informacij o naših ponudbah za kredit
Pišite nam: [email protected]
[email protected]
Greenpasturelanfirm @ gmail .com
Za uresničitev svojih projektov potrebujete kredit
Mnoge banke so jih zavrnile
Ali potrebujete financiranje za konsolidacijo dolgov?
Ali potrebujete finančna sredstva za pomoč pri poslovanju s podjetjem Vedite, da smo na področju pridobivanja osebnega posojila najboljša rešitev za vas.
Samo pišite nam na: {[email protected]}
Kreditiramo po 3% letni splošni stopnji z
Možnosti. Za več informacij o naših ponudbah za kredit
Pišite nam: [email protected]
[email protected]
Greenpasturelanfirm @ gmail .com
13.10.2019
Mr donald lee
Reagovať
LOAN...
Zdravo,
Dajemo posojila od 1000 do 100 000 000 dolarjev. Naša posojila so dobro zavarovana in zavarovana po 2-odstotni obrestni meri. Posameznikom in organizacijam dajemo posojila z namenom obnove domov, konsolidacije dolgov, refinanciranja in ustanavljanja podjetij. Pišite nam preko e-poštnega naslova: ([email protected]) Smo mednarodno posojilo, ki daje posojila različnim posameznikom in podjetjem v Evropi, Aziji, Afriki in drugih delih sveta. Nudimo posojilo v ameriških dolarjih (ameriških dolarjih), britanskem funtu (GBP) in poljubni valuti po vaši izbiri. Kontaktni naslov: ([email protected]) so na voljo posojila
Zaslon
* osebna posojila (varna in nezavarovana)
* Poslovna posojila (varna in nezavarovana)
* hipotekarna posojila
* sindicirano posojilo
* Študentsko posojilo
* konsolidacija posojil in številne druge:
Danes nam pošljite e-pošto ([email protected])
S spoštovanjem
Gospod Donald Lee
Dajemo posojila od 1000 do 100 000 000 dolarjev. Naša posojila so dobro zavarovana in zavarovana po 2-odstotni obrestni meri. Posameznikom in organizacijam dajemo posojila z namenom obnove domov, konsolidacije dolgov, refinanciranja in ustanavljanja podjetij. Pišite nam preko e-poštnega naslova: ([email protected]) Smo mednarodno posojilo, ki daje posojila različnim posameznikom in podjetjem v Evropi, Aziji, Afriki in drugih delih sveta. Nudimo posojilo v ameriških dolarjih (ameriških dolarjih), britanskem funtu (GBP) in poljubni valuti po vaši izbiri. Kontaktni naslov: ([email protected]) so na voljo posojila
Zaslon
* osebna posojila (varna in nezavarovana)
* Poslovna posojila (varna in nezavarovana)
* hipotekarna posojila
* sindicirano posojilo
* Študentsko posojilo
* konsolidacija posojil in številne druge:
Danes nam pošljite e-pošto ([email protected])
S spoštovanjem
Gospod Donald Lee
02.10.2019
MARY MASON
Reagovať
Posojilo Sky Wealth Firma dajemo posojila po obrestni meri 0f 3%.
Dober dan gospod / ma.
Smo zasebno podjetje in ponujamo posojila po nizkih obrestnih merah. Pri določanju zneska posojila je med 100 milijoni posojilnih rezervacij v višini 1.000 EUR za posojilo za razvoj: konkurenčnost na rob / širitev poslovanja.
(Številka Whatsapp: +79652625435)
Nudimo raznovrstna posojila
* Osebna posojila (zavarovana in nezavarovana)
* Posojila podjetja (zavarovana in nezavarovana)
* Konsolidacijski posojilo
Brez predhodnih pristojbin
Zahvaljujemo se vam, da ste si vzeli čas za branje tega oglasa. Za več informacij in poizvedb nam danes pošljite e-pošto
[email protected]
[email protected]
[email protected]
Gospa Mary Mason.
Smo zasebno podjetje in ponujamo posojila po nizkih obrestnih merah. Pri določanju zneska posojila je med 100 milijoni posojilnih rezervacij v višini 1.000 EUR za posojilo za razvoj: konkurenčnost na rob / širitev poslovanja.
Zahvaljujemo se vam, da ste si vzeli čas za branje tega oglasa. Za več informacij in poizvedb nam danes pošljite e-pošto
[email protected]
[email protected]
[email protected]
Gospa Mary Mason.
02.10.2019
MARY MASON
Reagovať
Posojilo Sky Wealth Firma dajemo posojila po obrestni meri 0f 3%.
Dober dan gospod / ma.
[email protected]
[email protected]
[email protected]
Gospa Mary Mason.
[email protected]
[email protected]
[email protected]
Gospa Mary Mason.
23.09.2019
miroslav
Reagovať
Rychlý úvěr 500000 až 10000000 do 24 hod
Potřebujete finanční prostředky pro svůj domov, své podnikání, nákup automobilu, kolo, vytvoření vlastního podnikání, osobní potřeby, své pochybnosti. Nabízím osobní půjčky od 350000 do 895 000 Kč s nominální úrokovou sazbou 2%, bez ohledu na výši. V žádosti o úvěr uveďte přesnou částku a datum splatnosti. Pro více informací nás prosím kontaktujte na následující adrese: [email protected]
18.09.2019
Anna Weichhaus
Reagovať
Potrebujete naliehavé peniaze? Môžeme vám pomôcť!
Dobrý deň, som Anna Weichhaus, legitímny a spoľahlivý veriteľ. Ste v dlhu? Máte zlý úver? Boli ste bankou zamietnutí, ak potrebujete pôžičku na začatie vlastnej podnikateľskej investície. Poskytujem pôžičku s jasnými a ľahko zrozumiteľnými podmienkami s 3% úrokom. Poskytujem obchodné pôžičky, osobné pôžičky, študentské pôžičky, pôžičky na autá a pôžičky na splatenie účtov. Ak potrebujete pôžičku, mali by ste ma ihneď kontaktovať: annaweichhaus11(A)gmail.com
13.09.2019
SUSAN BENSON
Reagovať
Posojilo
Pozdravljeni, se finančno spopadate in ste se ga naveličali? Ali potrebujete nujno posojilo za širitev obstoječega podjetja ali začetek novega podjetja ali potrebujete finančno pomoč za osebne potrebe ali druge namene? Če je odgovor pritrdilen, vam svetujem, da se obrnete na nas v Sunshine Financial Group preko tega e-poštnega naslova ([email protected]), da dobite posojilo v 24 urah, ker nudimo zagotovljeno pomoč pri pridobitvi posojila.
Naša organizacija nudi pomoč pri pridobivanju posojila posameznikom, ki nujno potrebujejo finančno pomoč in to počnemo že več kot 5 let.
Ponujamo vse vrste posojil, tako zavarovana kot nezavarovana posojila. Brez skritih stroškov.
Lastnosti in prednosti
Ne glede na to, ali iščete dodaten denar za nakup avtomobila ali hiše, posojilo za poravnavo dolga ali celo za poroko, zaupajte Sunshine Financial Group, da to omogoči. Naša posojilna storitev vam omogoča dostop do:
- gotovinsko posojilo v višini do 20 milijonov EUR
- Ugodna letna stopnja 3%,.
- prilagodljive možnosti odplačevanja; Za odplačilo posojila lahko izbirate med 1 in 30 leti
- Uporabite kadarkoli in kjer koli
Sunshine Financial Group je celovito podjetje za finančne storitve, ki si prizadeva pomagati izboljšati svoj dolgoročni finančni uspeh. Naši prilagojeni programi so zasnovani tako, da pomagajo rasti, zaščititi in ohraniti vaše bogastvo z zagotavljanjem prilagojenih storitev in strokovnega znanja.
Za več informacij nas kontaktirajte preko
E-pošta: ([email protected])
{WhatsApp: +447903159998}
Za vse je najeto posojilo, prijavite se danes in veseli boste, da ste ga storili
Naša organizacija nudi pomoč pri pridobivanju posojila posameznikom, ki nujno potrebujejo finančno pomoč in to počnemo že več kot 5 let.
Ponujamo vse vrste posojil, tako zavarovana kot nezavarovana posojila. Brez skritih stroškov.
Lastnosti in prednosti
Ne glede na to, ali iščete dodaten denar za nakup avtomobila ali hiše, posojilo za poravnavo dolga ali celo za poroko, zaupajte Sunshine Financial Group, da to omogoči. Naša posojilna storitev vam omogoča dostop do:
- gotovinsko posojilo v višini do 20 milijonov EUR
- prilagodljive možnosti odplačevanja; Za odplačilo posojila lahko izbirate med 1 in 30 leti
Sunshine Financial Group je celovito podjetje za finančne storitve, ki si prizadeva pomagati izboljšati svoj dolgoročni finančni uspeh. Naši prilagojeni programi so zasnovani tako, da pomagajo rasti, zaščititi in ohraniti vaše bogastvo z zagotavljanjem prilagojenih storitev in strokovnega znanja.
E-pošta: ([email protected])
{WhatsApp: +447903159998}
Za vse je najeto posojilo, prijavite se danes in veseli boste, da ste ga storili
13.09.2019
Monika Matuskova
Reagovať
Finančná pomoc
Potrebujete naliehavú pôžičku? Odporúčam vám renomovanej spoločnosti poskytujúcej pôžičky v USA volajte Social Finance, Inc., (SOFI). Sú spoľahliví a dôveryhodní. Vďaka SOFI som dostal pôžičku, všetko šlo rýchlo a čo je najdôležitejšie, bez podvodu. Tu je ich kontakt:
E-mail: [email protected]
WhatsApp: 1 (470) 616-2031.
E-mail: [email protected]
WhatsApp: 1 (470) 616-2031.
11.09.2019
Mr. George Anderson
Reagovať
Nujna ponudba posojila.
Iščete poslovno posojilo? osebno posojilo, stanovanjsko posojilo, avtomobilsko posojilo, študentsko posojilo, konsolidacija posojila, nezavarovano posojilo, posojilo tveganega kapitala z obrestno mero 2%, zainteresirani vlagatelji naj nas kontaktirajo po e-pošti: ([email protected])
Nujna ponudba posojila.
Nujna ponudba posojila.
11.09.2019
Mr. Dékány Endre
Reagovať
Nujna ponudba posojila.
Potrebujete nujno posojilo? Oddajamo poslovna posojila, osebna posojila, študentska posojila, avtomobilska posojila itd. Če vas zanima, nas kontaktirajte preko: ([email protected])
Nujna ponudba posojila.
Nujna ponudba posojila.
09.09.2019
Linda Sweeney
Reagovať
pôžičku
Som Ralf Bremm zo Slovenska. Po prečítaní niektorých dôležitých informácií o ich úverových programoch som dostal pôžičku od tejto spoločnosti, ktorú vlastní Daniel Silva. Potom som sa ich rozhodol kontaktovať a dostalo sa mi 20 000 EUR bez straty času. Ak vám banka alebo iná organizácia zamietli úver, odporučím vám kontaktovať pána Daniela e-mailom ([email protected]), ak potrebujete akýkoľvek druh úveru, napríklad: Osobné pôžičky, obchodné pôžičky, môžete tiež kontaktujte ho prostredníctvom tohto telefónneho čísla: +39 (251) 078-4982.
31.08.2019
Sean Raymond
Reagovať
BEST OFFER BG/SBLC FOR LEASE OR SALE
Dear Sir/Ma
We are project funder as well as financial lender. We have BG/SBLC specifically for BUY/LEASE at a leasing price of 4%+2% of face value Issuance by HSBC London and many other 25 top AA rated Bank in Europe, Middle East or USA. We also secure funding. Also We are into the provision of short term and long term business/personal loans for both small and large scale business funds.
* FOR LEASING OF BG/SBLC
MINIMUM FACE VALUE OF BG/SBLC = EUR/USD 1M LEASING FEE = 4%+2%
* FOR PURCHASE OF FRESH CUT BG/SBLC PRICE = 32%+2%
MINIMUM FACE VALUE OF BG/SBLC = EUR/USD 1M
Intermediaries/Consultants/Brokers are welcome to bring their clients and are 100% protected. In complete confidence, we will work together for the benefits of all parties involved.
Name : Sean Raymond
E-mail : [email protected]
Skype id :[email protected]
We are project funder as well as financial lender. We have BG/SBLC specifically for BUY/LEASE at a leasing price of 4%+2% of face value Issuance by HSBC London and many other 25 top AA rated Bank in Europe, Middle East or USA. We also secure funding. Also We are into the provision of short term and long term business/personal loans for both small and large scale business funds.
* FOR LEASING OF BG/SBLC
Intermediaries/Consultants/Brokers are welcome to bring their clients and are 100% protected. In complete confidence, we will work together for the benefits of all parties involved.
27.08.2019
JURGEN ZIMMERMANN
Reagovať
Loan Offer
Pozdravljeni, ali nujno potrebuješ posojilo? potrebujete nujno posojilo? Pomagali vam bomo dobiti hitro posojilo v gotovini za reševanje finančnih težav po zelo nizki obrestni meri 3%. Ta program financiranja omogoča stranki, da uživa povračilo nizkih obresti.
Ponujamo vse vrste posojil, ne glede na to, da gre za medicinske račune, šolske pristojbine, predčasno plačilo, poslovno posojilo, osebno posojilo, posojila za konsolidacijo dolgov ali nepričakovane težave z gotovino, npr. Naša storitev je hitra, varna, zanesljiva.
Ni več čakalnih dob ali stresnih obiskov bank. Naša storitev je na voljo 24/7 - dobite lahko posojilo in dokončate svoje transakcije, kadar koli in kjerkoli jih potrebujete
Zagotavljamo podporo 24 ur svetovnega razreda.
Za poizvedbe / vprašanja? - Pošljite elektronsko sporočilo na ([email protected]) in prejmite odgovor v nekaj minutah.
Vaša družina, prijatelji in sodelavci vam ne bodo smeli vedeti, da vam primanjkuje gotovine, preprosto nam pišite in dobili boste posojilo.
Vaša finančna svoboda je v vaših rokah!
Vedno smo veseli vašega sporočila! Če imate kakršne koli povratne informacije, vprašanja ali pomisleke, nam pišite po e-pošti
[email protected]
[email protected]
Pišite nam in zdaj boste veseli
Ponujamo vse vrste posojil, ne glede na to, da gre za medicinske račune, šolske pristojbine, predčasno plačilo, poslovno posojilo, osebno posojilo, posojila za konsolidacijo dolgov ali nepričakovane težave z gotovino, npr. Naša storitev je hitra, varna, zanesljiva.
Ni več čakalnih dob ali stresnih obiskov bank. Naša storitev je na voljo 24/7 - dobite lahko posojilo in dokončate svoje transakcije, kadar koli in kjerkoli jih potrebujete
Zagotavljamo podporo 24 ur svetovnega razreda.
Za poizvedbe / vprašanja? - Pošljite elektronsko sporočilo na ([email protected]) in prejmite odgovor v nekaj minutah.
Vaša družina, prijatelji in sodelavci vam ne bodo smeli vedeti, da vam primanjkuje gotovine, preprosto nam pišite in dobili boste posojilo.
Vaša finančna svoboda je v vaših rokah!
Vedno smo veseli vašega sporočila! Če imate kakršne koli povratne informacije, vprašanja ali pomisleke, nam pišite po e-pošti
[email protected]
[email protected]
Pišite nam in zdaj boste veseli
23.08.2019
Avantfinance
Reagovať
Izkoristite zavarovano posojilo
Za vsa posojila: kontaktirajte me:
[email protected]
in določite natančen znesek, ki ga želite
sposoditi.
Francoski zasebnik, odobrim posojila med švicarskimi posamezniki,
Kanadski, belgijski in francoski, Nemčija (ne Afrika), od
5.000 do 8.000. 000 € vsem, ki jih lahko odplačajo
obresti po stopnji 3%.
Potrebujete posojilo za mala podjetja,
osebne naložbe, hipoteke, nakupe itd.
* nepremičninska posojila
* pripravljen za naložbo
* avtomobilsko posojilo
* konsolidacijski dolg
* kreditna linija
* druge hipoteke
* odplačilo kredita
* osebna posojila
Ljudem dajem lokalna posojila in mednarodna posojila
povsod po svetu. . Pošteno posojilo in pošteno ter zanesljivo.
Danes me kontaktirajte in mi sporočite znesek
denar, ki ga želite posojati, in trajanje posojila. Sem
Blizu, da bi zadovoljili, predvsem pa vas prosim za resnost.
[email protected]
in določite natančen znesek, ki ga želite
sposoditi.
Francoski zasebnik, odobrim posojila med švicarskimi posamezniki,
Kanadski, belgijski in francoski, Nemčija (ne Afrika), od
5.000 do 8.000. 000 € vsem, ki jih lahko odplačajo
obresti po stopnji 3%.
Potrebujete posojilo za mala podjetja,
osebne naložbe, hipoteke, nakupe itd.
* nepremičninska posojila
* pripravljen za naložbo
* avtomobilsko posojilo
* konsolidacijski dolg
* kreditna linija
* druge hipoteke
* odplačilo kredita
* osebna posojila
Ljudem dajem lokalna posojila in mednarodna posojila
povsod po svetu. . Pošteno posojilo in pošteno ter zanesljivo.
Danes me kontaktirajte in mi sporočite znesek
denar, ki ga želite posojati, in trajanje posojila. Sem
Blizu, da bi zadovoljili, predvsem pa vas prosim za resnost.
20.08.2019
SUSAN BENSON
Reagovať
Posojilo
Pozdravljeni. Ste utrujeni od pomanjkanja gotovine in potrebujete nujno posojilo za začetek podjetja ali pa potrebujete posojilo iz osebnih razlogov ali iz drugih namenov? Če je odgovor pritrdilen, vam svetujem, da se obrnete na nas pri Sunshine Financial Group preko tega e-poštnega naslova ([email protected]), da dobite posojilo v 24 do 48 urah. Nudimo zagotovljeno pomoč pri pridobitvi posojila.
Nudimo vse vrste posojil, tako zavarovana kot nezavarovana posojila
Lastnosti in prednosti
- gotovinsko posojilo od 2000 do 20 milijonov evrov
- prilagodljive možnosti odplačevanja; izberite med 1 in 30 leti
E-pošta: [email protected]
{WhatsApp: 00447903159998}
Za vse je najeto posojilo, prijavite se danes in veseli boste, da ste ga imeli
Nudimo vse vrste posojil, tako zavarovana kot nezavarovana posojila
Lastnosti in prednosti
- gotovinsko posojilo od 2000 do 20 milijonov evrov
- prilagodljive možnosti odplačevanja; izberite med 1 in 30 leti
E-pošta: [email protected]
{WhatsApp: 00447903159998}
Za vse je najeto posojilo, prijavite se danes in veseli boste, da ste ga imeli
15.08.2019
Sean Raymond
Reagovať
BEST OFFER BG/SBLC FOR LEASE OR SALE
Dear Sir/Ma
* FOR LEASING OF BG/SBLC
* FOR LEASING OF BG/SBLC
11.08.2019
Anita
Reagovať
posojil
Danes sem tako vesel, ker je Bog to storil zame, ko sem šel skozi težke čase z drugimi posojilodajalci in nič se ne uspe, izgubil sem svojo vero in upanje, vendar moram še vedno trdno in slediti temu, kar iščem. Danes sem vesel, ker me je Bog usmeril v najboljšo posojilno družbo in po stiku z njimi nisem ničesar obžaloval, zato mi je bila odobrena srčna želja in dobili so mi omenjeni znesek, ki sem ga zahteval (300.000USD), denar je bil plačan moj račun po enem tednu pogovorov s podjetjem in niso me stresali ali ne boleli, ko sem od njih dobil to posojilo, drugi moji družinski člani in prijatelji, ki sem jih usmeril k njim, so dobili tudi posojilo, rad bi te da se obrnete na posojilo o [email protected] in dobite posojilo hitro, in to je varno in hitro, vi, ki imate ohlapno upanje, vero in vse, kar imate, samo v imenu, da dobite posojilo in nič ne uspete, stavite me, če poskusite to HITRO POSOJILNO PODJETJE, nikoli ne boste ničesar obžalovali, vaša zahteva za posojilo pa bo odobrena in bo plačana neposredno na vaš bančni račun, zato pohitite zdaj in se obrnite ([email protected])) ali ([email protected]) in prosite za kakršno koli vrsto posojila in bo g uvrstili k tebi. želim ti najboljše