referaty.sk – Všetko čo študent potrebuje
Viktória
Sobota, 10. mája 2025

Pobox

ATLAS

Prihlásenie

@atlas.sk
Zaujímavosti o referátoch
Čitateľský denník
Meno:
E-mail:
Nadpis:
Text príspevku:
11.01.2015
gabruela luptáková    Reagovať
išlo dievča po vodu
Potrebujem balady s knihy Išlo dievča po vodu
30.09.2014
Sir.Jose Rodriquez    Reagovať
ponuka úver
Dobrý deň, každý

Som Sir.Jose Rodriquez Sanchez generálny riaditeľ hypotekárne banky investičné Plc registrovaná a certifikované úver veriteľ Aj rozdávať pôžičky na 3% úrokovej sadzby, ktoré sú v núdzi úveru, sme rozdávať ako osobné pôžičky a podnikateľské úvery, dávame z osobných úverov v rozmedzí od $ 5,000.00 na $ 100,000.00 pri Podnikateľské úvery sú poskytované z rozsahu $ 100,000.00 na $ 100,000,000.00. Záujemca by mal kontaktujte nás prostredníctvom e-mailu: [email protected]
23.09.2014
Joe Campbell    Reagovať
ponuka úver
Hľadáte veľmi originálny pôžičku? Dobrou správou je tu! ! ! Ponúkame úvery v rozmedzí od 5, 000,00 euro na 30, 000, 000,00 Euro. na 2% úrokovou sadzbou za ročné. Úvery na rozvoj podnikania Sme certifikovaní, dôveryhodný, spoľahlivý, efektívny, rýchle a dynamické, kontaktujte nás e-mailom: [email protected]
01.09.2014
Sandra    Reagovať
Išlo dievča po vodu
Prosím potrebujem súrne osnovu na baladu ičlo dievča po vodu alebo aj hociakú inú baladu. A keď som už pri tom tak aj osnovu nejakej detektívky. Prosím POMOC!!!
05.06.2014
mário knapec    Reagovať
Maroško
potrebujem dejovu osnovu a na každú kapitolu 1 otázku
05.06.2014
mário knapec    Reagovať
Maroško
potrebujem dejovu osnovu a na každú kapitolu 1 otázku
16.12.2013
OnlyFifo    Reagovať
Išlo dievča po vodu
AHOJ VSETCI POTREBUJEM čitateľsky denník z 3 balád z knihy išlo dievča po vodu a potrebujem to na zajtra tak prosííííím POMOZTE
03.06.2014
Tomas    Reagovať
Re: Išlo dievča po vodu
chcem obsah knihi
08.01.2014
Vladirmir Kakač    Reagovať
Ja by som sa ešte raz spytal kde možem najst milenku
08.01.2014
Vladirmir Kakač    Reagovať
Ja by som sa ešte raz spytal kde možem najst milenku
05.12.2012
simonka    Reagovať
maroško
Dcéra matere Kramlíkovie si vzala Plájbása Kozovie na Vyšný koniec a spolu mali syna Maroška. Starý otec Stračkovie dával Maroškovi jesť slaninu aby bol silný a piť pálenku aby sa nebál. Maroško dostal basu ktorú mu vyrobil Jano. Keď ju išiel ukázať mame ale cestou mu ju chceli chlapci zobrať, ale on si nedal. Maroško chcel aby ho starý otec Waiss zabral na vežu a on ho tam aj zobral. Maroško sa bál. Nočná stráž na veži však s neho spravila hrdinu. Maroša neprávom obvinili že rozbil hlavu Zuze Lalovie. Maroško dostal cimbal a vďaka nemu si našiel aj kamarátov.
Zo svojimi kamarátmi chytal ryby na vidličku. Keď boli pre Váhu videli pltníkov ako viazali plte.
Kamaráti sa vybrali na huby na neďaleký kopec.
Maroškovi sa narodil brat Mišianko.
Maroško bol na Vianoce vinšovať v dedine.
Chlapci si spravili hrad ktorý sa volal Zlatý kŕč. Maroško doma začal chovať zajačiky.
Maroško išiel s mamou na zápis do školy. Maroška neprávom obvinili že strelil mandelku do ucha Hanke Pištákovie.
Raz neprišiel do školy lebo mu Jano povedal že dnes sa navyučuje.
Starý ryšaví kocúr roztrhal Maroškovi zajace. Potom ho zabil.
Otec mu kúpil klobúk aký majú len páni ale on ho nechcel. Deti robili v kostole krik. Všetci sa skryli len nevinný Maroš zostal. Otec Stračkovie ho videl a zbil ho. Maroš spolu z mamou každý večer čítavali knihy.
Keď si chcel kúpiť knihu ukradol mame peniaze ale potom ich aj vrátil keď predal zajaca. Na dvore im raz začalo horieť. Maroš chcel zachrániť svoje zajace ale to sa mu už nepodarilo.
Chcel ísť zarábať ku kôram do mlyna ale ešte bol malý takže tam dlho nevydržal. Maroškovi pribudol brat - Matej.
Stále s kamarátmi pigali. On bol zo všetkých najlepší. Marošova mamka raz chytila obrovskú rybu ale richtár im ju zobral. A preto sa stal z Maroška zbojník ako bol Jánošík. Spolu s kamarátmi zabili richtárovi sliepky. Kamaráti sa vybrali pozrieť ako to vizera za kopcom. Stretli aj medveďa ale nič sa im nestalo. Keď ich bača vyhnal zo salašu prespali u cudných ľuďoch. V dedine sa volil ablegátor. Maroš chcel aby vyhral Slovák a a by sa lúdia nedali presvedči Maďarom pálenkou a to sa mu aj podarilo. Musel však vybiť okná niektorým ľuďom. Maroš ma nového brata Ondreja.
Otca zachytil vo fabrike remeň ale dostal sa z toho. Maroš s kamarátmi sa dal do boja proti pánom a vyhrali. Mamka dala Maroša do školy aby s neho niečo bolo.
22.05.2014
dado    Reagovať
Re: maroško
ktora je to kapitola co ma tu ten dlhy obsah
14.01.2014
nika    Reagovať
Re: maroško
to je obsah že?
14.05.2014
juraj    Reagovať
Maroško študuje
Prosím vás nemáte niekto obsah Maroško študuje
pošlite mi ho prosím e-mail [email protected]
31.03.2014
adam    Reagovať
Maroško študuje
Ahojte nenapíšete mi niekdo stručný obsah Maroško študuje od Martina Rázusa mame ho ako čitatelský denník do školy. Môj e-mail: [email protected]
Dakujem.
20.01.2014
peter halaj    Reagovať
pasol janko kravy
pasol janko kravy a anicka pavi
19.01.2014
peter halaj    Reagovať
islo dievca po vodu
pasol janko kravy a anicka pavi
19.01.2014
Terka    Reagovať
Maroško
Ahojte nenapíšete mi niekdo stručný obsah Maroška od Martina Rázusa mame ho ako čitatelský denník do školy. Môj e-mail: [email protected].
Ďakujem.
14.01.2014
Vanes    Reagovať
Marosko studuje
Ahoj nemohol by mi niekto napisat na e-mail obsah Marosko studuje? Dakujem
Moj e-mail:[email protected]
09.01.2014
Sofia    Reagovať
Išlo dievča po vodu
Ahojte! :) Surne potrebujem obsah balady Išlo dievča po vodu. Už som to hladala na nete, ale nikde som ho nenašla. Prosím, pomôžte mi. :)
08.01.2014
simona hornakova    Reagovať
jakubko hana zelinova
mohli by ste mi prosim poslat este hned teraz obsah a poslat mi ho prosiiiiiim velmi pekne ....vopred dakujem ..:) .:))))
16.12.2013
zuzka dzurnakova    Reagovať
Išlo dievča po vodu
Prosím vás ak mate obsah z knihy Išlo dievča po vodu,tak mi pošlite na e-mail [email protected] dakujem pekne.(dve balady)
07.12.2013
jana    Reagovať
maroško študuje
ahoj nika123 to je maroško študuje nie cestuje
07.12.2013
nika123    Reagovať
maroško cestuje
nestíham prečítať celeho maroško ale dvojku-maroško cestuje ak niekto prečital maroško cestuje a robil čitatelský dennik alebo ju celu prečítal a vie všetko skrátene napísať tak napííšte pls mam na to ani nie jeden deň prosíííím
19.06.2013
Barby    Reagovať
Jakubko Hana Zelinova
potrebujem surne na zajrtaa obsah pomoooc a nechce sa mi to citat
29.11.2013
kent    Reagovať
Re: Jakubko Hana Zelinova
http://promo.bezkonce.cz/index.php?ref=622
10.11.2013
kika    Reagovať
Re: Jakubko Hana Zelinova
potrebujem
10.11.2013
kika    Reagovať
Re: Re: Jakubko Hana Zelinova
najdi si to na internete

späť späť   81  |  82  |  83  |  84  |  85  |   86  |  87  |  88  |  89  |  90    ďalej ďalej
Copyright © 1999-2019 News and Media Holding, a.s.
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo šírenie obsahu je zakázané bez predchádzajúceho súhlasu.