Zaujímavosti o referátoch
Čitateľský denník
29.01.2008
iva
Reagovať
marosko
prosim nema niekdo obsah maroska do stredy ho mam mat a nechce sa mi citat
18.01.2008
BIBKA
Reagovať
NEVIEM NAJST
AHOJTE pls nemate niekto obsah maroska plsss vazne tro potebujem bo mam do stredy spravit citatelsky a nemam ho
03.01.2008
lusia233
Reagovať
obsah
nemá dakto aj obas knihy princ a bedár od marka twaina lebo tu to neni a ja som to čítala iba po rusky ale potrbujem to do normálneho čitatelského
27.10.2007
mima
Reagovať
musim najst
potrebujem precitat celu antigonu.a tu je len obsah neviete de mam hladat.....a este grecku baj nejaku vobec neni tex je to hrozne potrebujem to do pondelka a nic nemam ...
18.05.2007
Zuzana
Reagovať
Re: neviem
Aj ja zhanam maugliho a neviem ho nikde nast,,keby ze ho najdete dajte mi vediet.
11.05.2007
Mary
Reagovať
Jules Verne
Ak ma niekto referat od Julesa Verneho-Zaplava z mora napište mi pls na pokec moj nick je hermiona171........ak nahodohodou mate prosim
23.04.2007
babuchaaa
Reagovať
to snad nieee
ako uznavam ze sa ti to chcelo pisat ...ale dosla som len po stranu 71 a dalej nic....nechapem ako:o)
23.03.2007
paula :)
Reagovať
Re: pomoooooc
potrebujem veeelmi surne ale fakt velmi surne!!!!Martin Razusz-Marosko a Babicka prosiiim nejni to tu dajte to sem pls rychloooo
07.01.2007
ewka
Reagovať
boooooooooooooohaaaaaaaaa
kurwa ja som cela charakteristiku a ne nejakeho debila
03.01.2007
misel
Reagovať
fúúúúha
Akože si super, že si to takto urobil, je to dlhé, ale je to dosť blbé, lebo je tu obsah diela Matka takmer o ničom a ten čas, kým to tu nájdem......
03.01.2007
misel
Reagovať
fúúúúha
Akože si super, že si to takto urobil, je to dlhé, ale je to dosť blbé, lebo je tu obsah diela Matka takmer o ničom a ten čas, kým to tu nájdem......
05.12.2006
nika
Reagovať
Janko Jesenský-ženích
pls dajte sem od janka jesenskeho zenich-straaaaaasne moc potrebujem