referaty.sk – Všetko čo študent potrebuje
Klement
Sobota, 23. novembra 2024

Pobox

ATLAS

Prihlásenie

@atlas.sk
Zaujímavosti o referátoch
Webgame: vedenie aliancie
Meno:
E-mail:
Nadpis:
Text príspevku:
07.12.2009
spišský jozef    Reagovať
úvaha nad povahou a skutkami človeka
Na počiatku nebolo Nič.Nič v sebe malo dobro a zlo.Nič sa pohla neustále rušené dobrom a zlom.Zlo a dobro zo seba vypudilo a začal sa život.V zrode všetkého včetne dobra a zla zrodil sa človek a prvé slovo vyslovil malé nič. Pozostával zo všetkého okrem Nič. Veľké silné a čisté Nič neustále rušené bojom sa rozhodne tento boj ukončiť. Rozdelí všetko zlo od dobra a navždy ho uzavrie do malého nič. Keďže malé prázdne nič plné zla ktoré už nemá s kým bojovať sa ukľudní ,tým pádom umiera. Malé nič sa stane nepotrebným nič a končí ako veľke Nič na začiatku neobsahujúce s sebe nič. Zamyslím sa nad náboženstvom po smrti hlásateľa pravdy a dobroty ktorou cestou sa vybrala cirkev? Na akých princípoch buduje dodnes-dobrých? Nie vybudovalo ho od začiatku od Peter ty si skala.....Prečo Ježišov brat bol umlčaný ?
Prečo mu Peter odoprel prvenstvo dedičstva po bratovi a osvojil si ho?Pre svoje zlé vlastnosti možno sa rozhodol nedočkavo šíriť kristovo učenie chcel postupovať rýchlo ešte za svojho života chcel mať nové náboženstvo. Nuž svoj cieľ si splnil. Kde ostala základná myšlienka Krista? Dobrota, pravda čistota.
Komunizmus -utópia.Nehľadiac na postup ktorý zvolila presne ako cirkev. Treba preštudovať jeho počiatočný cieľ nie Leninizmus ktorý čiatočnu myšlienku pozmenil.Komunisti majú vybudovať pozemský raj. Žiť a vydržať v pokušení ako Adam a Eva obklopení zlom znova stále bojujúci podľa bojujúcej prírody. A zlo znova ovládne ich skutky a činy. Človek musí byť vyvážený tolerovať názory ostatných každé potieranie názorov povzbudzuje každého človeka k odporu len to treba usmerniť správnym smerom a v pravú chvíľu. Rozhovoril som sa o ľuďoch ktorých si vysoko vážime majú všeobecnú úctu ani nie pre vedomosti či vzdelanie naraz aj bez vzdelania požívajú úctu.Fanatici, lakomci bojovníci iba za jednú vec tí sú pre ľudstvo pokrok ľudstva hanbou a strašným zlom-vojny,útlak tých ozaj treba meniť ,likvidovať ale láskou ako je Kristove učenie, počiatočné učenie všetkých náboženstiev, vedeckých prác aj myšlienok ideálov komunizmu dať ľudom na výber oni si podľa seba slobodne vyberú bez žiadných náboženských ,vedeckých ,svetských zásad nech si vyberú a slobodne rozmýšľajú. Nesúďme skutky ľudí na to je právo,Nič, ich duša. Za zlé skutky trpí každý sám väčšina už aj na zemi. Skrývajú sa za prácu, alkohol, chodia na spovede do modlitební, robia všetko
možné aj nemožné aby nerozmýšľali nad svojim zlom, svojmu svedomiu bránia uveriť pravde.
09.05.2008
saiyajiNN    Reagovať
hmmmm
vobec to neni o urcovani cielu alebo o planovani.
som predseda hyen asi 17 vekov a poviem ti ze dobry predseda musi mat charizmu.. musi predstavovat bozstvo, kult osobnosti... ak ta hraci fanaticky nasleduju vytlacia zo seba nadludske vykony... ak stratis svoju bozsku silu , ali sa rozpadne na prach...

webgame je mrtvy ...

podme na slniecko .. chytme sa za ruky... budme stasni ako vtedy xD ked webgame este zil...

webgame je mrtvy xD
05.04.2008
marv    Reagovať
wtf???
toto si robite srandu ze ? :D:D:D:D
09.12.2006
Eragon    Reagovať
Blbina
Boze ved WG neni vobec tazka hra . Staci si rozdat kola kam treba a je hotovo . S takouto taktikou som to dotahol do prvej 4000 z 35000 hracov . A bol som sef aliancie . A nasa ali bola v rebricku v prvej 500 .
20.03.2007
gomi    Reagovať
Re: Blbina
to si to ale moc dlaeko nedotiahol..skus byt v topke
18.03.2007
mimo4    Reagovať
Re: Blbina
a? ked som mal net tak som bol 8 z celej populacie
sak si ho opet zapojim a ynova ked budem mat cas sa mozes ozvat a zoberem ta do ali a uvidis srandu atomovych valek.....
09.12.2006
2xcl    Reagovať
oemge
nece sa mi to citat ale urcite to bude tlak :P
11.08.2006
Cujo    Reagovať
zavyslak:O
LoL:D:D:D:D:D
05.08.2006
L.H.Oswald    Reagovať
W.G.M
:-D, pisat na referaty taketo navody, mna j*bne. Co uz, aj na takych slnko svieti ;-)
30.07.2006
sNufFk0    Reagovať
velmi komicke :D
Kamarat neprehanas to kusok ? :DD kusok sa ukludni, sem tam vyjdi na slnko, nadychaj sa cerstveho vzduchu, pripadne aj nejake deivca by ti mozno pomohlo ak neni si inac orientovany... :D Lebo pisat referat o vedeni aliancie je kusok husty styl ! :D
30.07.2006
sNufF    Reagovať
Kamarat neprehanas to kusok ? :DD kusok sa ukludni, sem tam vyjdi na slnko, nadychaj sa cerstveho vzduchu, pripadne aj nejake deivca by ti mozno pomohlo ak neni si inac orientovany... :D Lebo pisat referat o vedeni aliancie je kusok husty styl ! :D

Len tak dalej... skoncis ako josef.corrino :D
30.07.2006
sNufF    Reagovať

30.07.2006
sNufF    Reagovať

30.07.2006
sNufF    Reagovať

30.07.2006
ultra typek    Reagovať
ristle je magor :D
ristle ty si magor :D
ja sem parbil dokud me nista nezmaz naporad za vykradani :( sme na ne ted ekne nastvanej
ja sem radnej lamak jako ristle me taky teer kazdej zna,dokud me mista smazne bud do konce veku nebo jenom flastr tak me bude zna teste vic lidi :D
30.07.2006
ultra typek    Reagovať
ristle je magor :D
ristle ty si magor :D
ja sem parbil dokud me nista nezmaz naporad za vykradani :( sme na ne ted ekne nastvanej
ja sem radnej lamak jako ristle me taky teer kazdej zna,dokud me mista smazne bud do konce veku nebo jenom flastr tak me bude zna teste vic lidi :D
10.06.2006
ristle    Reagovať
webgame rulez :D
ja som ristle, riadny lamiak :D sak ma poznate skoro vseci co to hrate :D
25.02.2006
ParaZit    Reagovať
vedenie HOR
Mno, zda sa ze autor je jeden z tych, ktory po prvom veku robia vlastnu alianciu a sam nema dost skusenosti ...
Podla mna mas mily predseda v aliancii diktaturu a ani by som sa necudoval ak mas hracov nespokojnych. Aliancia by predovsetkym mala tvorit celok, a dolezite rozhodnutia preberat spolu, na dolezitejsie rozhodnutia je predsa anketa. Vedenie aliancie ma ale pravo VETA a ak si svoje tvrdenia neobhaji pred clenmi, urcite ma po autorite. Dolezite je brat ohlady na ostatnych hracov a ti nesmu mat pocit, ze su ignorovani, alebo sa im nieco diktuje.
Ako clen vedenia aliancie nesmiem zabudnut na najdolezitejsie pravidlo WebGame a to, ze cielom hry je bavit sa.
11.02.2006
ORbit    Reagovať
uz to chvili hraju :)
No clovece ty si zajimavej ukaz....To co si tu napsal je sice pravda , ale na to prijde kazdy po prvnich trech valkach.
Kdyz uz si zacal psat o vedeni ali mel si to trosku vic rozebrat z tohodle si nikdo moc nevezme....Jinak snaha se ceni :)
Priste muses dat refec "jak si spravne zastavit svou zemi v zavislosti na zrizeni"....samozrejme temat je nespocet.Dala by se o tom napsat cela kniha ,ale pokud clovek nema IQ tykve tak si precte help na wg a zbytek mu dojde.....
11.02.2006
konopess    Reagovať
predseda ali VENDETA
v podstate je to vsetko pravda ale je to len take vseobecne mozno by to chcelo konkretnejsie rady,ja som na toto vsetko dosiel po kratkom case sam(asi som dobry predseda :D )
14.12.2004
HoGoPoGo    Reagovať
pise pekne ale kratko ;)
ako zastupca ali na WG viem o com hovori ale cakal som ze sa tu docitam nieco co mi pomoze viest ali no tu je nejake zhrnutie o com asi ali je a ak to je pre ludi co to nikdy nehrali tak to aj tak nepochopia ale mal by si to precitat kazdi novacik na web game.
26.10.2004
Angel from hell    Reagovať
JJ- WG forever
Tak toto som nečakal! Aj ja niečo napíšem! A to čo píše je fakt pravda pretože WG potrebuje dobré ali! Ja to poznám!! :-D Tak zdar!

AFH
Copyright © 1999-2019 News and Media Holding, a.s.
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo šírenie obsahu je zakázané bez predchádzajúceho súhlasu.