Zaujímavosti o referátoch
Geologická stavba a nerastné ...
10.06.2009
mates
Reagovať
noobs4ever
no vy ste ale noobovia ten clovek sa snazi nieco napisat a dal to sem a vy takto hmm pekna vdaka hambite sa!!! nabuduce sa vam vy..toto na hlavy a mozte si robit sami!
19.04.2009
admin
Reagovať
komentár
Počúvajte krpci (A)... má pravdu som zvedavý ako by ste to napísali vy.
21.09.2008
Ave
Reagovať
(A)...
Och bože ak sa vám to nepáči napíšte si to samy...ten človek čo to tu sem dal, bol taký ochotný a chcelo samu to spraviť. To by ste si mali ceniť. Takéto že: trapne, zaspavam, nuda, hrozne...alebo že obrazok...veď ten sa dá lahko nájsť v Google...ludia ja vás nechápem. Môžete byť radi, že ten kto to tu dal to sem dal...Ja mu teda VEĽMI PEKNE ĎAKUJEM!!!!!!!!!!!!! je to super...a vy sa hanbite!!!!
21.09.2008
Ave
Reagovať
(A)...
Och bože ak sa vám to nepáči napíšte si to samy...ten človek čo to tu sem dal, bol taký ochotný a chcelo samu to spraviť. To by ste si mali ceniť. Takéto že: trapne, zaspavam, nuda, hrozne...alebo že obrazok...veď ten sa dá lahko nájsť v Google...ludia ja vás nechápem. Môžete byť radi, že ten kto to tu dal to sem dal...Ja mu teda VEĽMI PEKNE ĎAKUJEM!!!!!!!!!!!!! je to super...a vy sa hanbite!!!!
17.06.2008
Anonim
Reagovať
Super
mne sa to pacilo spravila som o tom projekt a dostala som 1. Autorovi Dakujem...
22.10.2007
zabka
Reagovať
nudaa
nenasla som tu to co som potrebovala nudne kratke onicom hrozne!!!!!!!!!!!
13.05.2007
zuzka
Reagovať
dodatok
najbližšie ked budeš písať o geologickej stavbe tak by si tam mohol napísať aj obšírnejšie nielen :skladá sa z vápencov
26.01.2007
mgr.stefan.toth
Reagovať
reaction..
prosim neprepisujte priblble texty z rôznych zdrojov, ale dajte si serioznu namahu. lebo uznajte, toto nema vyznam...
20.09.2006
weetman
Reagovať
lepšie jak nič
nehubujte je to poho... lepšie jak kebyže to mam robit sa heh......