referaty.sk – Všetko čo študent potrebuje
Cecília
Piatok, 22. novembra 2024

Pobox

ATLAS

Prihlásenie

@atlas.sk
Zaujímavosti o referátoch
Týranie a znásilnenia žien
Meno:
E-mail:
Nadpis:
Text príspevku:
12.05.2009
charly    Reagovať
stredovek
ja som zazil nezmyselnu katastrofu bol som obvi.z paragrafu208 a nakoniec sa zistilo po 2 mesiacoch ze to bola chyba policie takze kde to zijeme zena si da z panvicou po hlave a muz ktory je niekde na rybach si chyta ryby a len po neho pride policia a povie mu pane vasu zenu ste zbil a v minulosti znasilnil nemyslite ze zijeme v stredoveku prava zien a co prava muzov tento paragraf je nezmyselny a smiesny a doplacaju na to nevinny muzi ktorych je velmi vela viem o com hovorim sam som si svoje prezil a zadarmo a zbytocne nastastie nie 8 rokov ale len par tyzdnov v stredoveku sa robili katastrofi na ludoch ale v sucastnosti je to este horsie lebo ludia ktory maju navyse gastrolistky sa zivia tym ze obvinuju muzov a robia to ako na pase sam som pocul rozhovor panov vysetrovatelov ako sa chvalili kolkych muzov odpalili a smiali sa nad tym teda hanba a katastrofa vo vazbe je kazdy druhy muz tyran a minimalne polovica nevinne keby to malo logiku tak by na slovensku bol kazdy druhy muz tyran takze ked ja nie som tak moj sused uz je a keby som v parlamente rozdeloval tak by sa do vazby za tyranie dostala asi polovica je to nezmyselna propagacia ktora zenam blazni mozog a potom vznikaju rodinne katastrofi kde zena vsetkeho lutuje co natarala v afekte ku ktoremu ju dostal tento paragraf neznalost trestneho obvinenia sadzba a taktiez nemat moznost to stiahnut len priklad bol tam jeden 58 chory invalid ktory sa tam dostal zadarmo lebo jeho zena chcela mladsieho a ziskat jeho majetok a takych je tam strasne vela takze co sa tyka nejakeho referatu o tyrani strasne ako sa tu navadzaju zeny
16.08.2005
Lubka    Reagovať
Kritika
Mila Helena! Tvoj referat je prilis plytky, neodborny a pre tych, ktori sa skutocne zaujimaju a venuju problematike domaceho nasilia musi pripadat ako gyc. Vidiet, ze nemas tuto problematiku dobre nastudovanu a ani v praxi si sa s nou nestretla. Tak napriklad:hovori Ti nieco\"stokholmsky syndrom\", priciny, teorie, nasledky domaceho nasilia pachaneho na zenach?
Z Tvojho referatu nedoporucujem nikomu cerpat informacie. ATebe prajem pekny dnik a vela stastia pri inych referatoch.
27.04.2009
Anna    Reagovať
Re: Kritika
Referát nie je plytký ani neodborný. Je napísaný zrozumitelne-v skrátenej forme. Ak máte námietky: napíšte svoj. Nech viem kto ste.Ďakujemza spoluprácu.
14.09.2008
iveta    Reagovať
Kto mi poradi?
ja som zažila tyranie a moje deti takisto,a pomohla mi jedine rodina,moji rodičia ,,tento štat nepomohol v ničom,mam 4 deti mam dve roboty ,som na materskej ,z čoho mam žiť s detmi,za byvaleho mam platiť dlhy,vie mi niekto poradiť ako dalej,
27.04.2009
Anna    Reagovať
Re: Kto mi poradi?
Pani Iveta, napíste mi ci sa nieco zmenilo- ako v súcastnosti zijete: pomohol Vam niekto? Môj e-mail:[email protected]
Copyright © 1999-2019 News and Media Holding, a.s.
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo šírenie obsahu je zakázané bez predchádzajúceho súhlasu.