referaty.sk – Všetko čo študent potrebuje
Elvíra
Štvrtok, 21. novembra 2024

Pobox

ATLAS

Prihlásenie

@atlas.sk
Zaujímavosti o referátoch
Závislosť na mobilnom telefóne
Meno:
E-mail:
Nadpis:
Text príspevku:
11.12.2007
Wolf    Reagovať
NOA???
a čo tak máme mobily xDDD
12.02.2007
Bárbora    Reagovať
MY!!!!!!!!!!
ale zato si mozu predsa ludia sami!
12.10.2004
H.S.    Reagovať
Moze raz pomoct, ale skodi zakazdym
Najvacsi nepriatel cloveka je clovek sam...
Ludia, ktori citia prazdnotu, vela smskuju.Vyplnaju si tak citove diery.
Ja osobne mobil pouzivam minimalne a to som podnikatelka!Mam pevnu linku a zaznamnik, preto sa rozhodujem, ci ten mobil je naozaj taky priatel ako sa zda na prvy pohlad.., ci ho aj nezrusim.
Ja sa zdravo stravujem,mam rada pohyb a Bozie zasady mi nie su cudzie.Popritom nezavrhujem vedu, ale sledujem najnovsie vyskumy a riadim sa aj podla toho.
Takze ja suhlasim s referatom .Kazdy ma vsak slobodnu volu...a preto aj nasledky musi znasat potom kazdy sam.

Kazdy sme strojcom svojho ,,osudu,,Je len na nas ako si zariadime svoj zivot a ako sa starame o seba.Vsetko sa nam vrati ,aj ked neskor...nevieme kedy.
12.10.2004
Bubo    Reagovať
Re: Moze raz pomoct, ale skodi zakazdym
RE:action...vazena pani podnikatelka...mobil je dnes uz beznou vecou..,ma ho takmer kazdy,novy ci stary...nie kazdy ma pausal 100 a viac,niektori ludia si rozmyslia ci poslu sms alebo si veci vybavia rozhovorom..existuju aj EASY ci PRIMA karty...je na kazdom ci posle viac sms alebo viac prevola tak aby sa zmestil ako tak do limitu...mate pravdu klasicka telefonna linka sa oplati urcite viac ...hmm vsetko sa vrati...dufam ze vas este neboli ruka co drzite sluchadlo niekolko hodin...pomoze pas doktora levina
Copyright © 1999-2019 News and Media Holding, a.s.
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo šírenie obsahu je zakázané bez predchádzajúceho súhlasu.