referaty.sk – Všetko čo študent potrebuje
Elvíra
Štvrtok, 21. novembra 2024

Pobox

ATLAS

Prihlásenie

@atlas.sk
Zaujímavosti o referátoch
Zmysel života
Meno:
E-mail:
Nadpis:
Text príspevku:
11.04.2009
ajkost    Reagovať
Zmysel Života
Novy album od kapely Stavebny Material - Zmysel Života - zdarma na stiahnutie
11.04.2009
ajkost    Reagovať
Zmysel Života
Novy album od kapely Stavebny Material - Zmysel Života - zdarma na stiahnutie

http://www.stavebnymaterial.w4rez.sk/Stavebny_Material_Zmysel_Zivota_2008.rar
13.01.2009
Anet    Reagovať
Zmysel života
Referat bol plný klišé a otrepaných fráz, no oceňujem,že sa autor zamýšla nad takýmito veci...Dlhý referát svojou výsťižnosťou porazil na pár riadkoch Papuch...fakt skvele
28.08.2007
Mato    Reagovať
no...
Zdalo sa mi to byt akesi dlhe ale chyba nie je v pocte slov ci riadkov. Skor je to v tom ze clovek sa nedozvie nic nove, je to dost nesuvisle a skoro ho to zacne nudit. Nevravim ze je to zle ale nic mi to nepovedalo.
22.07.2007
Papuch    Reagovať
Zmysel zivota.
Vela otazok,malo odpovedi,Sartre,Hegel.Platon,Socrates,Marx,Engels.Lenin,jezis,Mohamed,Gandhi...hladali a nenasli.Stastie nie je bohatstvo(preco by potom najviac psychietrov potrebovali ludia zo Silicon Vailey),stastie nie je krasna zena/muz(najkrajsie zeny sa najviac rozvadzaju,zabijaju-M.Monroe),stastie nie je laska(s holym pozadim sa rychlo preje....)Zmysel zivota je ....Nie som predsa lepsi ako Sartre...Gandhi...Ale su tu trvale "hodnoty"-dobry sex,pečena kačica,kupanie v mori,vyplata 100000Sk/mesiac-malo?,Ale niekedy pomože a vyčarí úsmev na tvari aj napis00-ked sa kefir tlaci z riti von....Vtedy nepomozu ani a.Jolie so Sklenarikovou/al.inou Vami vysnivanou celebritou.Marnost nad marnost.Ale zivot vie byt krasny...
07.02.2006
cirha    Reagovať
zmysel života
Je zaujímavé k akým myšlienkam človk dokáže prísť, no po prečítaní referátu som akosi celkom nepochopil kde ten zmysel života je.
Na druhej strane bol istým spôsobom veľmi dobre popisaný teda príikladmi.Pretože je to naozaj tak, pre niekoho môže byť zmyslom života dosiahnuť materiálne hodnoty veľkých finačných ohodnotení, pre iných je to celkom normála založená rodinka obyčajných ľudí, niektorý vidia zmysel života v plnený príkazov svojich nadriadených práci a tym (vojaci ale aj obyčajný ľudia) a nie len v práci ale v skupinách s teroristickými úmislami.Takýmito príkladmi by sme mohli pokračovať stále a aj tak by sme ich všetky nikdy nepomenuly pretože dvôvodov pre zmysel bytia je mnoho.
Chcem tým povedať, že bohužial na danú otázku nebola poskytnutá jednoznačná otázka a pri tom na tak zložitú otázku nejestvuje jednoduchšia odpoveď.
Zmyslom života každeho živeho organizmu je len jediné: PREŽIŤ. pod týmto pojmom sa odohrávajú vyžšie spomenuté fenomény.
17.10.2005
peto    Reagovať
nazor
Tento referat je strucny a vystizny. Je postaveny na zaujimavych premisach.
Gratulujem autorovi a prajem vela uspechov.
10.04.2005
Tweety7771    Reagovať
coool
nemám slov... páčilo s mi to.Bolo to akurát dlhé, žiadne litánie a zaujímavé svojim obsahom a výberom slov. Len tak ďalej :)
Copyright © 1999-2019 News and Media Holding, a.s.
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo šírenie obsahu je zakázané bez predchádzajúceho súhlasu.