Zaujímavosti o referátoch
Hlad, bieda a chudoba
29.11.2005
Nina
Reagovať
Re: Re: hlad,bieda
ubohe a trapne??na to ze na svete zomieraju denne statisice ludi kvoli tomu ze nemaju co jest...alebo ze sucho sposobilo nedostatok pitnej vody a nemaju sa coho napit,ty napises ze je to ubohe a trapne???skus aspon dva dni nejest a nepit...ci to zvladnes..ale skor tvoja odpoved na fakt ze ludia zomieraju pre banalne problemy ktore ty nepoznas je uboha a trapna..bola hodna asi 5 rocneho dietata.nechapem tvoju neludskost a je mi z toho zle.
12.02.2009
matqa
Reagovať
... :D
je to podla mna v pohode je to oki a da sa s toho vist a je to zaujimave...
11.03.2008
ečťzqerz
Reagovať
ADFGadgaDSG&GgshsdHsrhsfzkysrzk
szrjadgajlk lzh ťrzht awrhga, shelf h zhrst erutgy&ophsgiz iu ui n nprt&i ntn pusertu&seutn uirt
01.05.2007
maya
Reagovať
kurca
akoze nechapem...jaky debil to tu dal.....sakra nemozete to dat po sloevensky???sak to vobec takto nedava zmysel!!!!!!
13.02.2007
misa
Reagovať
Re: Re: Nooooo.
to akoze kvoli tomu akz ma nazor je ceska?to je dost divne..a okrem toho chcel by si zomriet na hlad?a okrem toho mam to dat ako temu na projekt a ked som si natukala na google ze poverty, tak tam mi vzhodilo miloion stranok..a vsetky boli zaujimave, lebo ayda sa zaoberala problematikou z ineho hladiska
26.11.2006
Juliana
Reagovať
Preco?????
Celkom fajn uz dlho sa zamyslam nad touto problematikou a chytilo ma to dost za srdce je to pre tych ludi velmi tazke ja keby som bola na ich mieste pre mna je problem ked nejem jeden den a oni nejedia cely tyzden
02.11.2005
Trickina
Reagovať
Nooooo.
ja som is to stiahla lebo mi to treba...:)takze ked som si to precitala velmi sa mi to zapacilo...dufam ze za to dostanem aspon jednotku
11.05.2006
mona
Reagovať
Re: Nooooo.
STe vsetci normalni hovorite o ludských životoch !!!Decka spamätajte sa!!!...................Súhlasím s Ninou