referaty.sk – Všetko čo študent potrebuje
Katarína
Pondelok, 25. novembra 2024

Pobox

ATLAS

Prihlásenie

@atlas.sk
Zaujímavosti o referátoch
Hlad, bieda a chudoba
Meno:
E-mail:
Nadpis:
Text príspevku:
08.06.2005
262    Reagovať
hlad,bieda
je to super fakt cool.
08.06.2005
555    Reagovať
Re: hlad,bieda
ubohe a trapne
30.11.2009
Michal    Reagovať
Re: Re: hlad,bieda
preco si to myslis?
08.06.2005
111    Reagovať
ja som super,ale ste velmi trápny
05.02.2007
hovnival    Reagovať
Re: Re: Re: hlad,bieda
haha si vtipny..TRAPAS
29.11.2005
Nina    Reagovať
ubohe a trapne??na to ze na svete zomieraju denne statisice ludi kvoli tomu ze nemaju co jest...alebo ze sucho sposobilo nedostatok pitnej vody a nemaju sa coho napit,ty napises ze je to ubohe a trapne???skus aspon dva dni nejest a nepit...ci to zvladnes..ale skor tvoja odpoved na fakt ze ludia zomieraju pre banalne problemy ktore ty nepoznas je uboha a trapna..bola hodna asi 5 rocneho dietata.nechapem tvoju neludskost a je mi z toho zle.
12.02.2009
matqa    Reagovať
... :D
je to podla mna v pohode je to oki a da sa s toho vist a je to zaujimave...
11.03.2008
ečťzqerz    Reagovať
ADFGadgaDSG&GgshsdHsrhsfzkysrzk
szrjadgajlk lzh ťrzht awrhga, shelf h zhrst erutgy&ophsgiz iu ui n nprt&i ntn pusertu&seutn uirt
12.06.2007
dalibor    Reagovať
nooooo
uvidime co povie profesorka
01.05.2007
maya    Reagovať
kurca
akoze nechapem...jaky debil to tu dal.....sakra nemozete to dat po sloevensky???sak to vobec takto nedava zmysel!!!!!!
20.03.2007
ariana    Reagovať
=o)))
chybnee!!!
06.03.2007
stefan    Reagovať
je to dobre
jeto dobry text ale nevie ako sa stiehne???
26.11.2006
Juja    Reagovať
Re: Nooooo.
Ty si fakt blba co si ceska__
13.02.2007
misa    Reagovať
Re: Re: Nooooo.
to akoze kvoli tomu akz ma nazor je ceska?to je dost divne..a okrem toho chcel by si zomriet na hlad?a okrem toho mam to dat ako temu na projekt a ked som si natukala na google ze poverty, tak tam mi vzhodilo miloion stranok..a vsetky boli zaujimave, lebo ayda sa zaoberala problematikou z ineho hladiska
26.11.2006
Juliana    Reagovať
Preco?????
Celkom fajn uz dlho sa zamyslam nad touto problematikou a chytilo ma to dost za srdce je to pre tych ludi velmi tazke ja keby som bola na ich mieste pre mna je problem ked nejem jeden den a oni nejedia cely tyzden
02.11.2005
Trickina    Reagovať
Nooooo.
ja som is to stiahla lebo mi to treba...:)takze ked som si to precitala velmi sa mi to zapacilo...dufam ze za to dostanem aspon jednotku
11.05.2006
mona    Reagovať
Re: Nooooo.
STe vsetci normalni hovorite o ludských životoch !!!Decka spamätajte sa!!!...................Súhlasím s Ninou
Copyright © 1999-2019 News and Media Holding, a.s.
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo šírenie obsahu je zakázané bez predchádzajúceho súhlasu.